FUW Enslaved - 16.05.10 (Week 20)


+ Доживяхме трето PPV за тази година! Добре е, имайки предид, че голяма част от нея мина. В момента бройката на феновете на FUW не е известна, но съм сигурен, че едва ли е повече от броя на страниците в Word, които описанието на PPV-то ще заеме... Стига съм се отплесвал. Започваме с прилично количество фойерверки, а една камара народ се измъква от „Брилянтин НАЙТ”, за да дойде в Спортната зала и да ни гледа. А най-странното е... че рингът ни няма въжета! Вместо въжета има поставена бодлива тел, а това може да означава само едно! Чака ни мач за отборните титли!

Кратка история: Валето и Асото имаха проблеми помежду си, но Биров/BK ги нападнаха просто от скука, в търсене на ново предизвикателство. AVP се обединиха отново пред заплахата на отборните шампиони, но те не пожелаха да им дадат отборен мач. След като Валето целуна Нели обаче и AVP победиха Birov/BK в мач не за титлите, бе назначен сблъсъкът, който ще видим сега. След това обаче Биров умишлено направи Копие на бременната Доби Т, поради което тя загуби бебето на Асото.

Стига история! AVP идват на ринга, а бившата шампионка при жените и приятелка на Доби Т – Шарлът, е зад тях. След тях се появяват Биров и BK, следвани от Нели, като Биров и Асото не отлепят погледи един от друг. Правилата на този мач? Ами... вместо въжета има бодлива тел. Всичко друго е нормално. Хайде на кръвта!

-Barbed Wire Ropes Match - FUW Tag Team Championship: AVP (Asoto/Valeto) vs. Birov/BK © - Биров се нахвърля върху Валето, Асото се нахвърля върху Биров, а BK се опитва по някакъв начин да спаси титлите. Скоро всички осъзнават, че е много глупаво да се допират до бодливата тела, защото тя моментално съдира кожата им. На няколко пъти обаче всеки прави грешката да се опита да се засили чрез „въжетата”, което пък води до малко кръвчица и последвал побой от противника на конкретния глупак. Краят на мача идва когато BK е извън ринга и се бие с Асото. Той вика Биров за помощ, но Биров е зает да дебне Валето за Копие. През това време Асото просва BK с удар под пояса и Pele Kick. Биров прави Копие на Валето на ринга и изглежда е много доволен от себе си, но когато се обръща Асото го рита с два крака към бодливата тел. Биров изкрещява от болка, след което също е посрещнат с Pele Kick. Следва 450 Splash от въжетата и Асото тушира Биров, за да направи AVP новите шампиони по двойки.

+ След този брутален мач се прехвърляме зад кулисите, за да дадем време на не особено кадърните ни техници да сменят покритието на ринга (все пак толкова кръв...) и да подменят бодливата тел с нормални въжета. На мястото за интервюта е Алекс Благия.

Алекс: Здравейте, готини хорица, аз съм Алекс Благия, а тази вечер ни очакват не един, а два главни мача – Зото ще се изправи срещу другаря Дмитрий Ангелов в Адска клетка, а Бож ще се опита да вземе титлата на Рийпър. По този случай първият ми гост тази вечер е претендентът Бож.
Бож (появявайки се отстрани): Мара.
Алекс: Здравей, Бож. Знам, че не обичаш да говориш много, затова ще бъда кратък – какви мислиш са шансовете ти да станеш първият човек взел титлата на FUW за втори път?
Бож: Ами... не са малки.
Алекс: Защо мислиш така?
Бож: Според теб?
Алекс: Ами може би защото прекалено много наблягаме на факта, че никой не е успял досега. По принцип в кеча като се набляга, че нещо не се е случвало, то се случва.
Бож: Виж как знаеш. Друго?
Алекс: Освен спечелването на титлата други цели имаш ли тази вечер?
Бож: Освен да съкратя живота на Reaper с двайсетина години? Не.
Алекс: Претендентът за титлата Бож, дами и господа! Благодаря ти за интервюто, а вие продължете с гледането на шоуто.

+ Връщаме се на ринга, където вече имаме нормални въжета. По рампата се задава Лука Пейн, който дебютира преди известно време и натрупа няколко победи чрез нечестни методи. Това ще е първият му PPV мач и то срещу сериозен противник, който на миналото PPV беше в мач за титлата на FUW – NMP. Рапърът не се интересуваше от Пейн, докато той не го нападна в гръб след мач на No More Bullets със Саша и Накрен и предизвика гнева му. Ето го и самият NMP, който хвърля шапката и тениската си на публиката и е готов за мача.

-Luka Pain vs. NMP – Мачът започва експлозивно – Лука Пейн посреща атаката на NMP, хващайки го така че да може моментално да си го нагласи за Crussifix Bomb. От тази позиция обаче NMP успява да му хване главата и да го повали на ринга, заключвайки Crossface. Лука Пейн се добира до въжетата, след което мачът сякаш започва отначало. В самия край NMP се разгневява, просва Лука с три последователни германски суплекса, след което отново заключва Crossface. Пейн обаче успява да се преобърне по гръб, правейки по този начин опит за туш. Лука качва краката си на въжетата за допълнителна тежест (забранено е), но съдията не вижда и отброява туша. Пейн печели.

Веднага след като NMP пуска хватката около главата му Лука слиза от ринга и бяга зад кулисите с усмивка на лице, а NMP е толкова разгневен, че започва да се кара със съдията. Бедният рефер късно разбира, че с NMP не се спори и отнася един германски суплекс заради грешката си.

+ Пуснато е видео, което показва кадри от Hell in a Cell мачове от други организации. Насилието в клетката е на някакво огромно ниво и ни кара да се запитаме ще издържат ли психиките на Зото и Ангелов докато двамата са затворени заедно.

+ Сега пък е време за отборен мач – Дон Жуан Нужа и новият му партньор Роузи Порязов излизат с широки бели ризи и хвърлят листа от рози по публиката. След тях под звуците на имперският марш се появяват и противниците им Dark Lords of the Sith. Историята с няколко думи: на миналото PPV DLOS победиха Нужа в хендикап мач и
След това пребиха човек от публиката и негов приятел – Роузи Порязов. Нужа отдели няколко седмици да тренира мъжа и той се изправи срещу Радо, но загуби. След това обаче Нужа и Порязов се подиграха с Star Wars – любимия филм на ситите (нормално е) и бе отправено предизвикателство за отборния мач, който ще видим сега!

-The Sharp Lovers (Don Juan Nuja/Rosey Poryazov) vs. Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) – Роузи Порязов се отдръпва от ринга и оставя Нужа да посрещне атаката на Ситите в самото начало. Той буквално отнася нападащите го Радо и Гопер, след което вдига и просва втория с бърза бомба. Радо обаче спасява отбора си от загуба, след което нещата поемат в малко по-ритмична посока. Краят на мача идва след като Нужа е изхвърлен извън ринга след самоубийствено скок на Дарт Гопер върху него. Роузи остава сам срещу Радо, който го просва с Chokeslam и взима победата за себе си и партньора си.

След гонга Дарт Радо дава знак с ръка, че иска да удуши всеки в публиката, докато главата му (т.е. и каската) нервно трепери.

+ Зад кулисите сме, а Алекс Благия стои до FUW шампионът Reaper, който замислен гледа настрани.

Алекс: Дами и господа, вече сме с...
Reaper: Видя ли това?
Алекс: Кое?
Reaper: Видя ли как току що НожарА, бившият ми партньор, падна от онези двамата? Поредна загуба за него. Виж какво стана след като отборът ни се разпадна – аз съм шампион на FUW, той губи отборни мачове.
Алекс: Ъм... добре...
Reaper: Същото стана и с Бож след като го победих. Кариерата му тръгна надолу. Иска отмъщение тази вечер. Добре дошъл е да си го получи. Ще се справя с него, а ако Xtreme има смелостта да се появи отново ще пребия и него. Защото аз съм шампиона... и никой не може да ме спре.

Reaper се отдалечава, а Алекс е тъжен, защото не можа да зададе нито един въпрос. Връщаме се в залата за следващия мач.

+ А в него по някаква случайност участва приятелката на Reaper – Уинтър. Тя се качва бавно на ринга и оглежда публиката. Дълго чакаше за този момент след като стана претендентка за Bra Championship-a с победа над Силвия. Очакваше да получи мача си още на следващата седмица, но Ети реши да го отложи чак до Enslaved. Двете се сблъскаха в отборни мачове, но това не бе достатъчно на Уинтър и тя изпрати учебниците на Ети в Сибир (такава важна част от живота й), след което успешно се измъкна на два пъти от тежък удар с новия учебник по биология на шампионката. Самата тя слиза по рампата и дава златния сутиен на съдията. Този път противничката й не е упоена и победата няма да е лесна.

-FUW Bra Championship: Winter vs. Eti © - Двете се подлагат на солиден побой, включващ не само скубане и шамари, но и някой друг по-сериозен удар. В самия край на мача Уинтър изхвърля Ети извън ринга, след което се скарва със съдията, който се опитва да я спре от излизане при шампионката. Уинтър все пак се опитва да слезе от ринга, при което Ети най-накрая успява да я удари с дебелия си учебник по биология в главата. Ети се връща на ринга, довършва противничката си с DDT и я тушира, за да запази титлата.

+ Време е за главните мачове тази вечер! Огромната клетка, по-голяма от нормалните, започва да се спуска от тавана на Спортната зала върху ринга и го огражда. За незнаещите как изглежда Hell in a Cell клетката – цъкнете тук! А сега кратък урок по история: Зото и Ангелов се мразят. Ненавиждат. Изправяли са се вече няколко пъти помежду си, коствали са си шансове за титлата на FUW. Но мачът тази вечер не е за титла, а за да приключи спорът им веднъж завинаги, 4 месеца след като той навлезе в най-тежката си фаза. Напрежението трупано от почти година, стигнало върха през последните месеци и решено в този тип мач, появяващ се за пръв, но не и последен път в FUW. Пръв излиза Зото, който изхвърля неотворен шоколад след влизането си в клетката. Какво му става? Другарят Ангелов също влиза в голямата структура под аплодисментите на публиката. Двамата се споглеждат, а вратата на клетката е заключена! Чака ни епичен мач!

-Hell in a Cell Match: ZoTTo vs. Comrade Dmitrii Angelov – Ясно е, че двамата искат да се убият, това и правят в клетката. След няколко минути „чиста” игра, те се насочват към оръжията под ринга и започват да се налагат с метални столове и бухалки с бодлива тел. Ангелов изкарва дървена маса и просва Зото през нея, хвърляйки го от третото въже, но не успява да го върне на време на ринга и Зото се повдига от опита за туш. Въпреки това малко по-късно след серия срещи лице в клетка между Зото и металната структура на Hell in a Cell-a, шоколадовият маниак е разкървавен. Той връща услугата и разбива лицето на Ангелов с удар с бейзболна бухалка, обвита с бодлива тел. В един момент от мача двамата се качват в един и същ ъгъл на ринга и Зото се опитва да бутне Ангелов от там. Другарят обаче успява да скочи и да се хване за металната стена на клетката, след което скача обратно към Зото. Той обаче го улавя, завърта тялото си и просва Ангелов с Chocolate Spinebuster върху разтворена на ринга маса (вкарайте малко фантазия и кеч познания и ще успеете да си го представите). Зото е в безсъзнание върху Ангелов, съдията брои. 1-2-3... мачът приключва с победа за Зото.

Клетката се вдига, а докато наши служители изнесат двете кървящи и лекичко изпотрошени тела от ринга, се прехвърляме за кратко зад кулисите.

+ Там е НикитУ ЛазарУв.

НикитУ: Надявам се, че мачовете досега са ви харесали, защото ако е така, това ще ми донесе пари, които да вложа в бизнеса си с продажба на чорапи и други полезни изделия. Но тази вечер кеч-бизнесът има предимство. Остава само един мач, но преди него искам да напомня, че на 29 юни ще се проведе следващото ни PPV, което ще отбележи втората годишнина на FUW. На FUW Second Anniversary Show ще се завърне Money in the bank мачът, което означава че през следващите седмици ще видите квалификационни мачове, които ще определят участниците в мача. Мач, който ще даде на победителя куфарче с договор за мач за световна титла когато пожелае. Мач, който преди година направи Зото шампион. До следващото PPV има доста време, така че ви оставям да се насладите на сегашното. А ако имате нужда от дрехи, бельо... звънкайте.

+ Момченца и момиченца, време е за втория ни main event. Под бесните аплодисменти на публиката Бож излиза на ринга и се усмихва, предвкусвайки предстоящия си шанс. Веднага след него се появява и FUW шампионът Reaper, който вдига титлата си точно пред лицето на Бож. Мачът е готов да започне... когато започва Stronger на Kanye West! Xtreme се появява на рампата! Качил е някоя друго кило, започнал е да си връща формата и сега изглежда иска да наблюдава този мач. Reaper започва да крещи на съдията да го изгони, но реферът отказва и Xtreme се настанява на коментаторската ми маса. А гонгът бие!

-FUW Championship: Boj vs. Reaper © - Рийпър започва мачът с атака, която обаче е подсечена от Бож с удар с рамо в корема на шампиона. Бож поема контролът в мача за радост на Xtreme. Малка грешка обаче коства предимството на претендента и Reaper го изхвърля извън ринга, където го просва с ритник в главата, последван от Копие. Когато се връщат на ринга обаче Бож успява да се повдигне от опит за туш. Xtreme се опитва да се намеси, като става от коментаторската маса и отвлича вниманието на Reaper. Бож го издебва за БОЦ, но шампионът прикляка и Бож за малко не отнася главата на Xtreme. През това време Reaper забаламосва съдията, а на ринга се появява DH Pezeveng! Той изскочи изпод ринга! Пезевенг скача на ринга и просва с метален бокс Бож, след което бяга преди Xtreme да го е докопал. Бож успява да се изправи на крака, но когато се обръща към Reaper получава второ Копие, последвано от болезнен Jackhammer. Пред разгневените очи на Xtreme Reaper тушира Бож и запазва титлата си.

Xtreme се качва на ринга, за да провери състоянието на своя другар, като от устата му изскачат обида след обида за шампиона. Той не оставя това така ами просва и Xtreme с Копие, след което вдига титлата високо над себе си.

1 коментар:

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодеят във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодеят в историята, ста...