FUW Clash - 06.06.10 (Week 23)

+ Дами и господа, вие отново сте с FUW Clash, а ние няма да губим никакво време и започваме тази вечер с един наистина солиден мач, който ще определи още един от участниците в Money in the bank мача. Става дума за Биров срещу Валето, но стига съм плямпал.

Музиката на Биров вече започна и той излиза на ринга, придружаван от Нели. Една страстна целувка го подгрява за мача, а побърканата усмивка светва на лицето му. Той най-накрая ще получи мач срещу човека, който на 2 пъти целуна приятелката му – Валето. Паркурът излиза придружаван от партньора си Асото, който не сваля очи от Биров. Пак пояснявам – Биров направи Копие на Доби Т, буквално убивайки нероденото дете на Асото (знам, че прекаляваме понякога, но такива неща се случват и в живота... така че... ПРЕГЛЪТНЕТЕ ГО!). Преди AVP да се качат на ринга, на рампата се появява НикитУ ЛазарУв.

НикитУ: Чшшш, ей! Асо, чакай! Ти няма да си край ринга в този мач. Знам, че искаш да си отмъщаваш на Биров, но няма да позволя да провалиш квалификационен мач за Money in the bank. Затова... прибирай се зад кулисите. Айде, беж! Да те няма!

Асото поклаща глава, че няма да го направи. НикитУ не изглежда доволен.

НикитУ: Противоречиш ли ми бе? На мен? На шефа? Охрана! Изведете го от сградата!

Идват пет-шестима охранители, хващат Асото под ръка и започват да го дърпат навън. Отборният шампион започва да ги блъска и дори се опитва да ритне НикитУ, когато минава покрай него.

НикитУ: Ще ме риташ ли бе?!? Мен? Знаеш ли какво ще ти докара това? Мислех си и ти като партньора ти да получиш квалификационен мач за Money in the bank мача. Е, току-що забравих тази своя идея. Вън! Изкарайте го от залата!

Асото е изкаран от залата, НикитУ се прибира зад кулисите, а притесненият Валето поглежда към нахъсания Биров, дебнещ го от противоположния ъгъл. Време е за мач!

-Money in the bank Qualifying Match: Birov defeated Valeto – Биров се нахвърля като луд върху жертвата си. Съдията на няколко пъти трябва да го спре насила при прилагането на хватки като най-обикновено душене. Валето не реагира добре на това отношение и започва да отвръща все така настървено. В края на мача Нели се качва на въжетата, за да го разконцентрира. Той я хваща и се опитва да я целуне, но тя го ръка с малък нож! Нели наръга Валето с нож в областта на слабините! Съдията не видя, преглеждайки поваления Биров. Той обаче се изправя и моментално се възползва от възможността, просвайки Валето с Копие за победата.

Това обаче не е краят. Биров казва на Нели да му даде качи столове на ринга. Тя не иска, но той започва да крещи. Биров започва да рита Валето в раната му, както и по цялото тяло. След като Нели качва столовете на ринга, Биров затиска пръстите на отборния шампион с единия стол и ги удря с другия! Валето крещи! Биров слага края на затворения стол в устата му, след което го изправя на крака, поставя другия стол под брадичката му и го удря в ринга! Разби му зъбите! Разби ги! Валето се гърчи на ринга, а Биров го довършва с един ритник в главата, след което взима малкия нож от Нели, оглежда го с усмивка и я целува. Тя обаче изглежда леко потресена от това, което видя. Всички сме. Идва охрана, която заобикаля Биров, докато лекари отведат Валето, а ние се прехвърляме зад кулисите. Дано там стават по-нормални работи.

+ Алекс Благия е с микрофон в ръка, а до него е BK.

Благия: Краси, видя какво направи партньорът ти току що? Подкрепяш ли действията му и имаш ли някакво обяснение.
BK (надигайки вежди): Хмммм... обяснението е просто. Валето докосна приятелката му, Биров си върна. Подкрепям това, но не и методите му. Малко се крайни. В момента обаче имам по-важни неща, за които да мисля от това какво прави той.
Благия: Съюзът ви е в застой?
BK: Не, не, но той може да се оправя и сам. Сега, след като е класиран за Money in the bank мача, съюзът ни е по-важен от всякога.
Благия: Очакваш ли да ти помогне да спечелиш куфарчето?
BK: Очаквам да спечеля куфарчето със собствени усилия, но съм сигурен, че ще има някакво взаимодействие между двама ни в мача.
Благия: NMP също се класира миналата седмица. Още трима души ще се присъединят към вас за MITB мача на Second Anniversary Show. Някакви притеснения?
BK: Не, че нещо, но NMP не е в нашата лига. Всички тези псевдо-рап изпълнения... не са ми по вкуса. Аз съм дете на пънка. Точно затова не се притеснявам особено от другите участници. Никой няма да се справи толкова добре, колкото аз. Никой не е толкова надъхан колкото аз.


Зото се приближава до двамата с разрошена коса и странна полу-усмивка.

Зото: Баче Краси, не си единственото дете на пънка наоколо.
BK: А, Зото... виж, впечатлен съм от представянето ти в HIAC мача с Ангелов, но знаеш, че никога не съм те взимал особено насериозно...
Зото: О, ще ме вземеш. Гледай шоуто внимателно. Ще чуеш нещо, което сигурно ще те заинтересува.

Зото се маха, а BK го проследява с поглед. Мисли за нещо. Или за думите на Зото, или за косата му... не мога да кажа със сигурност.

+ NMP е в съблекалнята си и се надъхва както с песни на Snoop Dogg от гангстерския му период, така и с малко порно "жени с магарета". Bulletproof влиза при него, поглежда монитора с порното и погнусен отмества поглед.

Bullet: Еееее, Жорка... какъв е този чеп...
NMP: Луд ли сииии? Магарешки.
Bullet: Не искам да знам повече. За друго дойдох – миналата седмица Лука Пейн, твоят любимец, реши да се прави на интересен като ни нападна с онова кръстченце, но тази вечер ще му го върна.
NMP: Ко? Как?
Bullet: НикитУ ме е сложил в квалификационен мач за Money in the bank мача срещу Пейн. Ще го побия малко, ще го туширам лекичко и ще те чакам на PPV-то, да катерим стълбата заедно.
NMP: Е па... успех!
Bullet: Благодаря!

Bullet излиза, слагайки край на този прекалено културен разговор. А ние отиваме отново на ринга.

+ Bra шампионката Ети се насочва към ринга, като в едната си ръка държи златния сутиен, представляващ „титлата”, а в другата – учебника си по биология, представляващ една солидна тухла. След нея на ринга излиза новопоявилата се Николета, която изглежда има намерение да става шампионка още с идването си в компанията. Сега обаче ще трябва да се доказва... хммм, странно. Николета взима микрофон (отбелязах ли, че тя стърчи с около 2 глави над Ети?) и надига някакво списание.

Николета: Това тук е последният брой на Cosmopolitan. И исках само да отбележа (тя разгръща страниците), че докато „шампионката” на компанията си губи времето, четейки го, някои от нас вече са на страниците му.

Тя вдига списанието и го посочва към камерите, където виждаме, че на една от страниците има нейна снимка. Николета се обръща към Ети и хвърля списанието в лицето й. Шампионката моментално й се нахвърля, а съдията дава начало на мача (който между другото НЕ е за титлата).

-Nikoleta defeated Eti – Ети опитва да просне противничката си с учебника по биология, но Николета е прекалено висока и Ети не успява да я достигне. Николета се възползва от това и просва Ети с Skull Crushing Finale, след което тушира шампионката!

Николета взе първата си победа в компанията и като че ли наистина може да се сдобие с мач за титлата. Живи и здрави, не аз решавам, а НикитУ.

+ Силвия е зад кулисите и пийва мартини (в работно време, за което според мен трябва да я накажат... на мен ми орязаха въобръжаемата заплата, заради една бира). До нея се приближава Шарлът, т.е. ни чака я скандал, я круше.

Шарлът: Казаха ми, че си планирала днес да ме „биеш” отново. Защо не опиташ още сега?
Силвия: Премислих нещата. След това, което ти се случи миналата седмица мисля, че ти стигат толкова унижения...
Шарлът (намръщвайки се): Искаш ли да те просна още сега?
Силвия: Както Биров те просна с Копие миналата седмица?
Шарлът: Ооо, значи си се насочила в тази посока, а? Щом повдигна въпроса според теб това беше ли честно?
Силвия: Не, но беше забавно. Почти толкова забавно, колкото когато той просна приятелчицата ти Доби.

Шарлът побеснява и отново замахва с юмрук, но Силвия плисва мартините в очите й, след което чупи чашата в лицето й. Шарлът пада на земята, кървейки, а Силвия засмуква наранените си пръсти.

Силвия: Пак размислих. Може и да поунижа малко в идните седмици... ей така, за добро настроение. Чао, чао!

+ Време е за другия квалификационен мач за Money in the bank мача! Тъй като знам, че не сте много на ТИ с нещата, нека поясня отново – на Second Anniversary Show ще има Money in the bank мач. Това е мач със стълби. За да победиш трябва да се качиш по стълба и да вземеш куфарчето, закачено над ринга. Мачът ще има шестима участници, като засега е ясно, че в него ще участват BK, NMP и Биров. Сега обаче е ред на двама познайници на NMP да се изправят един срещу друг за четвъртото място – неговият (бивш) партньор Bulletproof и същинската болка в гъза му (малко буквален превод на “pain in the ass”, ама...) Лука Пейн. Двамата вече са на ринга и мачът започва.

-Money in the bank Qualifying Match: Luka Pain defeated Bulletproof – NMP се появява в средата на мача, за да предотврати някоя измама от страна на Пейн. Той обаче се възползва от присъствието на NMP и се скарва с него. Съдията се обръща към NMP, а Пейн се измъква от опит за Зашеметител, бъркайки в очите на Bullet, след което го просва с металния си кръст, който видяхме и миналата седмица. Опит за туш, съдията брои до 3 и Пейн отива в Money in the bank мача.

Лука отново спечели чрез измама. Той взима металния кръст и бяга зад кулисите с усмивка на лице. Bullet пък е вперил недоволен поглед в NMP, докато се държи за главата. Това няма да се развие добре...

+ Дон Жуан Нужа и Роузи Порязов са зад кулисите с широките си бели ризи и рози зад ушите.

Нужа: След като показахме, че силата на страстта е по-могъща от глупостите, за които говорят Радо и Гопер, е време да се насочим към отборното злато. Биров и BK няма да получат реванш – по-добре за нас, защото ние искаме шанс за титлата. И го искаме възможно най-скоро!

Dark Lords of the Sith се появяват зад тях и Гопер им се озъбва през грима си. Порязов леко отстъпва, но Нужа остава непоклатим.

Дарт Радо: Кх-кшшшш, искате мач за отборните титли? След само една победа? Кх-кшшшш, нито Силата, нито акълът ви е с вас. Ние заслужаваме мач за отборните титли много повече...

Накрен: Опа, опа... какво става бе? Какви са тези планове? Не мислите ли, че някой друг може да иска да се окичи със злато? Някой бивш отборен шампион като мен? (Саша е зад него и кима в съгласие) Предлагам следното – следващата седмица да направим един мач, троен... победителите, ако НикитУ е съгласен, да получат мач за титлите по двойки.

Нужа кима в знак на съгласие, а Радо погалва каската си, докато размишлява.

Радо: Така да бъде... кх-кшшшш. Вие (посочва Sharp Lovers) си пригответе много вазелин, а вие (посочва Саша и Накрен) си пригответе много тревица, защото следващата седмица ще ви се иска да усещате възможно най-слабо това, което ще ви се случи!!!

+ Animal I have become започва и Зото се появява бавно на рампата. След него излиза НикитУ с микрофон в ръка.

НикитУ: Отчитайки впечатляващата победа на Зото в първия в историята на компанията Hell in a Cell мач искам да обявя, че той ще бъде автоматично включен в Money in the bank мача на Second Anniversary Show, без да се налага да участва в квалификационен мач. Благодаря!

НикитУ се прибира, а феновете ни започват да освиркват вече усмихнатия Зото за начина, по който получи шанс за участие в MITB. Графика пък ни показва как изглежда този мач досега:

Second Anniversary Show (29 юни 2010)

-Money in the bank Ladder Match: BK vs. NMP vs. Birov vs. Luka Pain vs. ZoTTo vs. ???

+ Време е за главния мач. Цяла нощ не сме виждали нито Reaper, нито Xtreme, нито Бож. Сега обаче те започват да излизат един по един към ринга – първо Xtreme, после Бож, а накрая и шампиона, следван неотлъчно от Winter. Reaper оглежда противниците си и с неохота дава шампионския колан на съдията, а тройният мач започва!

-Triple Threat FUW Championship: Xtreme vs. Boj vs. Reaper © - Мачът започва кофти за шампиона – въпреки габаритите му той едва уддържа Бож и Xtreme, които се обединяват срещу него. След като го просват през коментаторската маса, двамата приятели застават един срещу друг. Бож е на косъм от спечелване на мача, но Reaper успява да се намеси навреме. Тогава се появява DH Pezeveng, който отново се нахвърля върху Бож (в тройните мачове няма дисквалификация). Xtreme успява да просне изненадващо Reaper с MMVДБА, но вместо да го тушира отива да помогне на Бож и започва да се бие с Пезевенг. Замаяният Бож се качва на ринга, а там Уинтър го рита под пояса, а Reaper го довършва с Копие и Jackhammer, след което го тушира, за да запази титлата.

Winter помага на Рийпър да се прибере зад кулисите, хвърляйки люти клетви по противниците му, Пезевенг също се оттегля, доволен, че е прецакал Бож, а Xtreme гледа проснатия Бож и се чуди дали да му помогне да се изправи, след като заради него не успя да вземе титлата. С тази дилема завършва тазседмичното шоу, другата седмица пак. Как беше... мястото и часът на срещата са известни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...