FUW Clash - 13.06.10 (Week 24)


+ Е па... пак сте с FUW Clash, а още преди аз да си бях отворил устата, Xtreme вече бе на ринга с микрофон в ръка и голямо желание да ни отегчава. Да го чуем!

Xtreme: Миналата седмица, в едва втория си мач откакто... бях спасен, аз имах шанс да стана FUW шампион за втори път. Бях дяволски близо до спечелването на титлата, но това, че помогнах на Бож да се справи с онзи... пезевенг DH Пезевенг… това ме провали. Но нещата ще се променят – Рийпъре, Пезевенг – копеленца малки, не Бож е виновен за това, че не съм шампион, а вие и малките ви игрички! Излизайте тук, за да не дойда да ви нашибам зад кулисите!

Доста смело изказване от полу-блондин. За негово (не)щастие шампионът на FUW Рийпър отвръща на предизвикателството и излиза на рампата заедно с Уинтър. Той гледа няколко секунди към Xtreme, след което кима на Winter да говори.

Уинтър: Анто, няма да е лошо да спреш да се правиш на смел, защото вече стана свидетел на това, което шампионът може да ти причини. Не искаш да се повтори, нали?
Xtreme: Спри да ми надуваш главата, ма! Няма ли поне веднъж гаджето ти да спре да се крие под полата ти и да се държи като мъж, а не като *****? Reaper, предизвиквам те на мач за титлата – ти и аз, едно на едно! Приемаш ли, кучко?
Уинтър: Не, не приема. (Рийпър се усмихва зад нея) Защото честно казано има хора, които са заслужили подобен шанс повече от теб. Като например... този зад теб!

Xtreme се обръща, но моментално е свален на земята от брутален удар с метален стол от страна на DH Pezeveng! Твърдата глава на Ругаещата суперзвезда се оказа не достатъчно твърда при сблъсъка със стола и сега Xtreme лежи на ринга, докато по лицето му се стича кръв. Reaper и Winter се прибират зад кулисите с усмивки на лицата си, а Пезевенг оправя шалчето си и вдига доволно ръце.

+ След тази брутална сцена на насилие, заради която СЕМ трябва да ни глобят хипер яко, се прехвърляме зад кулисите, където виждаме Асото, стоящ в офиса на НикитУ ЛазарУв. Изглежда по-зле отвсякога (а той по принцип не е от най-добре изглеждащите).

НикитУ: Виж, Асо... нямам нищо против теб. Наистина. Но не мога да направя нищо по въпроса. Знам, че миналата седмица имахме малък конфликт с теб, знам, че казах, че няма да получиш квалификационен мач за MITB мача, но сега нямам избор. Ти заслужаваш някаква утешителна награда и мисля, че участието ти в тазвечершната кралска битка за последното място в мача, ще те задоволи. Стааа ли?
Асото: Не е честно... просто не е честно.
НикитУ: Асоооо, недей да ревеш с’я. Животът не е честен.
Асото: Ник, ти не разбираш. Аз съм този, който губи най-много в тази компания. Загубих детето си, почти сигурен съм, че с него загубих и Доби, а сега... сега загубих и партньора си!
НикитУ: Абе пропусна да кажеш, че загуби и титлите по двойки... опа... извинявай.
Асото: Ник, не искам квалификационен мач за MITB. Искам Биров! Искам отмъщение!
НикитУ: Говориш като психопат от някой филм. Видя какво направи той с жена ти, видя какво направи с партньора ти. Няма да позволя да се изправите един срещу друг. Ако искаш да си в един мач с Биров... то по-добре се класирай за Money in the bank мача, защото отделен мач срещу него няма да получиш! Сега отивам да се подготвя за изказването си, а ти най-добре се подготви за кралската битка. Айде!

Загубил титлата по двойки? За какво говреше Ник? Къде е Валето? Защо все още ме глобяват за пиене по време на работа? Толкова много въпроси, отговори ***.

+ Силвия излиза на ринга с доволна усмивка. Чака я мач-реванш срещу Шарлът, след като преди няколко седмици успя да я победи след като Нели изненадващо уреди мач между двете. Шарлът също слиза по рампата, жадна за отмъщение и оправя ръкавиците си (бивша боксьорка е, все пак). Преди да започне мача обаче около ринга идва и Нели, която хвърля един злобен поглед на Шарлът. Преди боксьорката да е излязла навън, за да я бие, съдията дава начало на мача!

-Charlotte defeated Silvia – Шарлът контролира почти целия мач. Нели се опитва да се намеси, но боксьорката бута Силвия в нея, след което репортерката получава десен прав и Шарлът печели мача.

След гонга Нели влиза на ринга и се нахвърля на Шарлът. Не само, че я заскубва жестоко, но и започва да я рита в лицето! Шарлът успява да се изправи и замахва с боксовата си ръкавица, но Нели се отдръпва, след което слиза от ринга, издърпва Силвия и двете се прибират зад кулисите.

+ Алекс Благия е зад кулисите, заедно с петимата ясни участници в MITB мача на Second Anniversary Show: BK, NMP, Биров, Лука Пейн и Зото.

Благия: Дами и господа, до мен са хората, които ще се изправят един срещу друг в един епичен мач със стълби, който ще донесе на победителя куфарче, осигуряващо му мач за титлата на FUW когато пожелае. Е, хора, кой какво има да каже?
BK: Какво да ти кажа, Сашо... Нещата са доста ясни. Казах го вече няколко пъти – това е моят шанс! Нямам никакво намерение да го изпусна.
Биров: Няма да се наложи... той ще ти бъде отнет.
BK: Мислех, че с теб сме партньори?
Лука Пейн: А аз мисля, че не ми се слушат караниците на хора, които са тотално омръзнали на публиката. FUW има нужда от свежи лица, от честни хора като мен, които да се превърнат в новите звезди тук.
NMP: Мааафака, ако ти скоча сега честничкото ти лице ще стане на кашичка.
Лука Пейн: Не ме обвинявай за това, че ще съм в MITB мача! Заслужавам го. А и ти си този, който прецака собствения си партньор и него дори го няма в залата сега!
Благия: Хей, хей, момчета, спокойно. Кажете сега... кой мислите, че ще спечели последното място? Кой според вас ще успее да се уреди с участие в MITB мача?
BK: На кого му пука? Аз ще спечеля.
NMP: На баба ти хвърчилото.

NMP, Birov, BK и Лука Пейн се оттеглят и остава само Зото.

Благия: Е, Зото... само ти остана. Как е? Откога не си се бил в мач?
Зото: Шетири-пет седмици.
Благия: И защо?
Зото: Защото не искам.
Благия: А мислиш ли, че без предварителна подготовка ще спечелиш MITB отново?
Зото: Оф, фак оф енд дай. Имам нужда от шоколад.

Зото също оставя нашия беден репортер Благия сам, а ние се прехвърляме на ринга.

+ Един по един към ринга се приближават отборите в FUW – Dark Lords of the Sith, Саша и Накрен, The Sharp Lovers… Миналата седмица те се разбраха за троен отборен мач. Преди той да започне обаче на рампата се появява НикитУ ЛазарУв.

НикитУ: Имам важно съобщение да направя, след което се прибирам, че жената ме чака. Миналата седмица след мача между Биров и Валето, вторият е получил множество контузии, които ще го държат далеч от ринга за неопределено време. Затова нямам друг избор освен да отнема отборните титли от AVP (феновете освиркват). Освирквате, не освирквате – това е положението. Овакантените титли ще бъдат дадени на победителите от троен мач между отборите, които са на ринга. Да, скапаняци, правя ви голяма услуга! Мачът обаче няма да е сега, а на FUW Second Anniversary Show. Сега ще имаме мач между Дарт Гопер, Роузи Порязов и Накрен. Другите трима пък ще имат шанс да си спечелят участие и в MITB мача на Second Anniversary Show, защото после ще участват в кралската битка за последното място в мача. Ясен ли съм? Добре. Ай сиктир!

НикитУ се прибира зад кулисите, а кечистите на ринга се споглеждат. Един от тези три отбора скоро ще стане притежател на отборните титли. Сега обаче по един от членовете им ще участва в следващия мач и партньорите им се прибират зад кулисите.

-Nakren defeated Rosey Poryazov, Darth Goper – Изключително бърз мач с множество ефектни движения. В смисъл, че Роузи залита, незнайки какво точно прави, Гопер се премята наляво-надясно като нинджа, а Накрен се държи за главата и се проклина за напушването преди мача. В крайна сметка той успява да издебне Порязов, след като той е изхвърлил Гопер от ринга, и го просва със СкречDOG за победата.

+ НикитУ е в офиса си и се подготвя да си тръгва, когато при него влиза DH Pezeveng.

Pezeveng: Е, куре, ще получа ли шанс за титлата в това забравено от бога шоу или не?
НикитУ (след като го оглежда внимателно): Не.
Пезевенг: Е как не?
НикитУ: Е така.
Пезевенг: Заслужавам го!
НикитУ: Заради това, че проваляш шампионски мачове с намесите си? Ако трябва да бъда честен исках ти да работиш тук почти толкова колкото искам и Xtreme наоколо. Но не виждам по-добър начин да се оттърва от вас, освен да ви накарам да се избиете. Затова преди да си тръгна обявявам един последен мач за тази вечер – ти срещу Xtreme. Победителят печели мач за титлата срещу Reaper. Доволен?
Пезевенг: Ще измета ринга с това ругаещо теле, след което ще се окича с това, което трябваше отдавна да е мое!
НикитУ: ОК, ако ще си биеш чекия от кеф нека да не е в моя офис. Лека нощ!

НикитУ си тръгва, а Пезевенг се усмихва чаровно на камерата ни. Вече е една крачка по-близо до мач за титлата.

+ Дами и господа, на моята коментаторска маса вече са Биров и BK, Зото е седнал на един стол на рампата, NMP се е разположил сред група свои (и рап) фенове зад огражденията за публиката, а Лука Пейн обикаля около ринга. Петимата ще наблюдават кралската битка, която ще определи последния участник в MITB мача. Рингът вече е пълен с кечисти и сме готови да разберем името на щастливеца.

-Money in the bank Qualifying Match – Battle Royal: Don Juan Nuja vs. Darth Rado vs. Sasha vs. Final vs. Asoto vs. Yo The Real – Дори Йо Дъ Риъл е тук! Както и неговия (бивш) партньор Файнъл, който се е превърнал в тотално емо! Той излита пръв от ринга, елиминиран от собствения си партньор, а малко след това останалите пък елиминират самия Йо. Саша и Радо стават жертва на Дон Жуан Нужа, докато се карат и остават само двама! Нужа поглежда Асото, след това поглежда и Биров стоящ на коментаторската маса. Донът подава ръката си на Асото! Асото се замисля, но все пак стиска ръката му. След ръкостискането Нужа просто слиза от ринга и се елиминира сам! Асото е част от MITB мача!

Биров блъска чашата си в масата ми и я чупи, а BK се опитва да го успокои. Зото, Пейн и NMP гледат замислено към последния участник в мача, а ние пак скачаме зад кулисите.

+ Ети, Bra шампионката на FUW, е при Алекс Благия и се размотава нервно, подхвърляйки си златния сутиен.

Благия: Ети, искала си да кажеш нещо, та...
Ети: Да, искам. Николета идва тук и си мисли, че е по-важна от всички. Мисли си, че е по-важна от мен? Знам къде да натисна, за да умреш, кучко! А ти ми се перчиш със снимката си в Космо, побеждаваш ме нечестно в първия си мач и вече си мислиш, че ставаш за шампионка? Ще видим това. Ще видим как следващата седмица ще се справиш с малкото ми предизвикателство...

Ети се отдалечава, а Алекс внимателно оглежда задницата й, когато покрай него профучава Бож.

Благия: Алеле, това беше Бож... трябваше да го питам поне нещо...

Ами да го беше питал бе!

+ Почти свършихме! Спокойно! Стигнахме и до заключителната част на шоуто, а именно мача между Xtreme и DH Pezeveng. Двамата се насочват към ринга един след друг, като единият хвърля палтото си, а другия леко гейското си шалче, и сме готови да видим кой ще е новият главен претендент!

-No1 Contendership Match: Xtreme defeated DH Pezeveng – Оспорван мач, като си проличава, че Xtreme е започнал да си връща формата. Все пак това не му е достатъчно за победата. Тя идва едва след като край ринга се появява Бож и отвлича вниманието на Пезевенг. MMVДБА и един туш по-късно и Xtreme вече е новия главен претендент!

Бож си тръгва с усмивка, а на рампата се появява Reaper, който вдига титлата си и изкрещява срещу Xtreme. Той... му отвръща със среден пръст за радост на феновете. Това беше от нас, но преди да се разделим нека отново погледнем към вече ясните мачове за предстоящото ни PPV Second Anniversary Show. FUW става на 2 години и заслужава един страхотен кард, какъвто мисля, че се оформя за момента:

-Triple Threat FUW Tag Team Championship: Sasha/Nakren vs. Dark Lords of the Sith vs. The Sharp Lovers
-Money in the bank Ladder Match: BK vs. NMP vs. Birov vs. Luka Pain vs. ZoTTo vs. Asoto
-FUW Championship: Reaper © vs. Xtreme

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...