FUW Clash - 20.06.10 (Week 25)


+ Пичове и ...., да, ясно е... добре дошли отново в FUW Clash, 9 дни преди да направим 2 години! Още в самото начало на шоуто се прехвърляме зад кулисите, където изглежда.... WTF?!? Xtreme преследва Winter! Той е с ежедневно облекло (разбирайте потник и къси панталони) и преследва приятелката на шампиона Reaper, бутайки хора от екипа, опитващи се да го спрат. Накрая Winter се затваря в някаква стая, която за нейно съжаление е излязла от употреба мъжка съблекалня. Xtreme се спира до вратата и допира ухо до нея.

Xtreme: Обажда се на Reaper… Операторче, стой наблизо. След малко ще можеш да заснемеш бая сеир.

Xtreme се усмихва, потропва няколко пъти по вратата, след което се обляга на нея. Какво ще стане нататък?

+ Връщаме се на ринга, където е време да видим обещания миналата седмица втори троен мач, между участници в мача за вакантната титла по двойки на Second Anniversary Show (SAS). След като миналата седмица се биха по-„леките” представители на отборите, тази ще видим едни срещу други по-„едрите”. Дарт Радо идва на ринга, дишайки тежко и сваля голямото наметало (но както знаете малкото под него си остава на мястото). Дон Жуан Нужа се облива с вода, дърпайки и без това широката си бяла риза, а за финал се появява и Саша, вървящ търпеливо и дърпайки от един масур. Миналата седмица партньорът му Накрен взе победата. Дали ще успеят да докарат нещата до 2:0 преди турнира?

-Triple Threat Match: Don Juan Nuja defeated Sasha, Darth Rado – Не успяват. Нужа е този, който грабва победата, след като се просва с Frog Splash върху Саша, секунда, след като той и Радо са имали сблъсък „глава в каска”.

След победата Нужа се оттегля щастлив, докато Радо и Саша прекарват няколко секунди вторачени един в друг. Злобата! Агресията! Сбийте се бе! Не, по дяволите, партньорите им идват и ги прибират зад кулисите... Кучки.

+ Файнъл е зад кулисите с микрофон в ръка. Милото момче доста се е променило. Както ви казах миналата седмица е пуснал един умерено дълъг бретон, а сега се е и лакирал и е с ужасно тясна тениска. Това му докарва един стабилен емо-вид, но все още е крачка далеч от чистата педерастия. Да чуем какво има да ни каже този малък емоцианален тип...

Файнъл: Неназовани коментаторе, чух какво каза. Ти си като всички останали... обиждащ, мразещ, зъл. Ти си като целия свят около мен – неразбиращ и студен. Знаеш ли какво е да те остави собствения ти партньор, защото не си задоволявал нуждите му? Знаеш ли какво е да няма кого да прегърнеш в труден момент или сред поредната загуба? Не, не знаеш. Finally Real беше името на отбор, печелил отборната титла дори... А сега е само спомен. Спомен и сълзи. Затова тази вечер аз предизвиквам Yo The Real да се покаже на ринга и да изясним чувствата си веднъж и завинаги. Миналата седмица беше тук, „партньоре”, надявам се, че тази отново си наоколо.

Файнъл излиза извън кадър, а аз оставам вцепенен от това до каква степен педалски звучаха думите му. А и аз да съм обиждащ, мразещ и зъл? Това са глупости! Аз обичам хората! Хората обичат мен.

+ Отново сме на ринга след тази сърцераздирателна история. FUW Bra шампионката Ети се приближава към ринга с микрофон. И тая ли ще говори беее....

Ети: Кхъм, кхъм... работи ли това чудо? Работи. Добре, ще помоля Николета, най-новата придобивка сред персонала тук, да дойде на ринга, защото имам едно предложение за нея.

Не ни се налага да чакаме и минута (а и да се налагаше как щяхте да разберете като всъщност четете нещото?!?) и Николета слиза по рампата.

Ети: Радвам се, че отговори така бързо на поканата ми. Ники, след като ме победи миналата седмица си помислих, че ти може би наистина заслужаваш шанс за титлата ми. И съм тук да ти го дам.... в случай, че се справиш с едно малко предизвикателство.
Николета: И то е?
Ети: Ами... то.... всъщност „тя” е... една моя стара позната, която ще се наслади на човек, подвизавала се на страниците на Космо.

След тези думи започва „Отличен 6” на бай ви Тони и на сцената се появява Вероника! Не сме я виждали от доста време, но изглежда не е загубила форма. Качила е малко в баджаците, но в това няма лошо. Вероника се качва на ринга, поглеждат се с Ети, след което моментално рита Николета в лицето! Към ринга тича съдия! Имаме мач!

-Nikoleta defeated Veronika – Началното предимство не се оказва достатъчно. Николета много скоро успява да обърне мача в своя полза, въпреки че опитите на Вероника да я опипа, я карат леко да страни. В крайна сметка след като Вероника пропуска опит за Lesbo Kick, Ники я блъска в един от ъглите, след което я хваща и просва с Skull Crushing Finale за победата.

Ети стиска зъби извън ринга и не иска да повярва какво стана току що. Николета се справи с „малкото” й предизвикателство. Какво става сега? Ще получи ли шанс за титлата?

+ Пак сме зад кулисите, отново срещу вратата, зад която се скри Уинтър в началото на шоуто. Рийпър току що пристига, блъскайки хората, застанали пред вратата. Той чука по вратата и изкрещява името й. Тя тъкмо отваря, когато от някъде изскача Xtreme и започва да бие шампиона с метална тръба. Reaper започва да се търкаля по земята. Миличкия, не разбра дори откъде му дойде... Xtreme обаче не спира да шиба с желязото в ръцете си! Уинтър обаче му скача на гърба и бърка в очите му. Той изкрещява и пада на колене, при което шампионът и приятелката му тръгват да бягат. Xtreme обаче тръгва след тях. Излизат на ринга! Reaper обаче се спира и въпреки че Winter го тегли, той иска да се бие! Xtreme се качва на ринга и Reaper се засилва за Копие, но главата му е посрещната с металната тръба и той изпада извън ринга. Уинтър възможно най-бързо му помага да влязат сред публиката, а на ринга Xtreme крачи наляво-надясно като полудял. Той иска отмъщение! Иска кръв! И на SAS ще има шанс да ги получи в мач за титлата!

+ Пак зад кулисите, този път при НикитУ ЛазарУв. До него е седнал DH Pezeveng и двамата гледат на един телевизор случващото се досега.

Пезевенг: Молбата ми ще бъде ли изпълнена, куре?
НикитУ: Не.
Пезевенг: Защо? Видя на какво е способен Xtreme! Бож е не по-малък психопат. Олигофрен! Чифут!
НикитУ: Да, обаче хората желаят да видят мач между вас двамата.
Пезевенг: Е па как разбра?
НикитУ: Снощи бях на кръчма и двама-трима приятели казаха, че ще е добър мач.
Пезевенг: Боже, божеееееее!
НикитУ: Той няма общо. Аз решавам. Ти и Бож ще се биете един срещу друг на Second Anniversary Show. Дано най-накрая приключите един с друг. А сега изчезвай, че наближава главния мач, а още не съм го обявил.

Pezeveng излиза, а НикитУ се вторачва в камерата и вкарва палавата усмивка на търговец.

НикитУ: Дами и господа, тази вечер, специално от мен за вас, ще видите мач 3 на 3 с участниците в Money in the bank мача. NMP, ZoTTo и Асото ще се изправят срещу Биров, BK и Лука Пейн. Хайде, приятно гледане!

+ Файнъл е вече на ринга и обикаля в кръг, чакайки поява от своята полови... от своя партньор, простете, Yo The Real. Той се появява! Йо излиза по дънки и тениска и малко неуверено се качва на ринга. Файнъл разперва ръце и тръгва за прегръдка, когато Йо го рита в лицето! Емото пада по гръб, а Йо дава знак, че иска съдия. Такъв моментално идва! Какво по....

-Yo The Real defeated Final – Йо буквално смила за 2-3 бившия си партньор, довършвайки го с Swanton Bomb от последното въже.

Емото Файнъл остава да се гърчи по ринга, а Йо маха за „сбогом” първо на него, а след това и на публиката. Махаш ли се бе? Махай се.

+ Обратно зад кулисите Силвия държи микрофон и е готова за интервю с... Нели.

Силвия: Пиле, това няма да е точно интервю. По-скоро ще е... процес на планиране. Интересува ме как мислиш да подходим към онзи тормозещ животите ни елемент Шарлът?
Нели: Може да я ползаме за дъска за дартс и да хвърляме стрелички по нея?
Силвия: Не, не, не... предлагам да я вземем с нас на море и да я караме да ни носи по плажа, за да не стъпваме в пясъка.
Шарлът (появила се зад тях): Или може просто да млъкнете и да чуете какво имаме да ви кажем.
Силвия: Вие?
Шарлът: Давай, Доби!

Доби Т!!! Доби се появява зад Силвия! Не сме я виждали след бруталния „инцидент” (не е инцидент, ебати, беше хипер умишлено), при който Биров й направи Копие и тя загуби детето на Асото.

Доби Т: Как сте?
Нели: Аз... ъ...
Доби Т: Нямаш думи? Добре. Тъкмо ще свършим по-бързо. Нямам намерение да се връщам тук за постоянно, особено в моето състояние, но преди официално да си тръгна исках само да ви кажа, че говорих с НикитУ иииии той се съгласи да ми уреди един последен мач.
Шарлът: На Second Anniversary Show вие двете срещу нас двете. Вече е уредено.
Доби Т (усмихвайки се): Да. И не си водете гаджетата, моля. Няма да ми е приятно.

Доби Т и Шарлът се отдалечават, а Нели остана като скована.

Силвия: Пиле, трябва да накараш Тоньо да спре! Неговите глупости създават проблеми и на нас. Първо Доби, преди 2 седмици и Валето... накарай го да спре!

Силвия изръмжава ядосано и излиза извън кадър, а Нели остава сама, замислена над разни неща (или поне зяпаща една точка на пода).

+ Преди да се насочим към главния мач нека погледнем какво ни очаква до момента на Second Anniversary Show (29 юни):

-FUW Championship: Reaper © vs. Xtreme
-Money in the bank Ladder Match: BK vs. NMP vs. Birov vs. Luka Pain vs. ZoTTo vs. Asoto
-FUW Tag Team Championship – Triple Threat Match: Sasha/Nakren vs. Sharp Lovers vs. Dark Lords of the Sith
-Nelly/Silvia vs. Charlotte/Dobby T
-DH Pezeveng vs. Boj

+ Дойде време и за главния мач! Не сме ги виждали цяла вечер, но вече са тук! Участниците в Money in the bank мача на Second Anniversary Show, шестима на брой, ще се изправят един срещу друг в мач 3 на 3! Естествено, Биров и BK излизат заедно, но този път Нели не е с тях. Вместо това към тях се присъединява Лука Пейн, „Лицето на честността”. Техни противници в този мач са отборните легенди Aсото и NMP, само че без партньорите им, които искат или не ще трябва да обединят сили със Зото, за когото това е пръв мач от 5 (цели пет!) седмици, след като победи Дмитрий Ангелов в Адска клетка. Стига глупости! Мачът започва!

-Birov, BK, Luka Pain defeated Asoto, NMP, ZoTTo – Фактът, че от едната страна имаме все още функциониращ отбор, а в другия сблъсък на характери (Асото и НМП не се разбират добре със Зото). Асото обаче с кеф се възползва от възможността да сложи ръцете си върху Биров, с когото „уж” нямаше да се сблъсква до MITB, според НикитУ. Между двамата настава дива борба, а Пейн се възползва от неразбирателството между Зото и NMP и успява да тушира втория за победата. След мача обаче BK му прави PunX_n0t_DeaD и напуска ринга с усмивка.

Той най-спокойно подминава собствения си партньор Биров, докато той и Асото се въргалят около ринга, и помахва за довиждане на NMP. Планът на BK да се добере до куфарчето и до сигурен шанс за титла изглежда работи... чакай! Зото се оказва зад BK на рампата и го просва с Chocolate Spinebuster! Той вкарва една злобна усмивка и се оттегля по рампата, втренчен в противниците си на и извън ринга. Какво ще се случи следващата седмица между тези шестимата? Не знам. Не съм го написал още. Хахахах.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...