Комикси, Vol.7 - Superman: Red Son

Питали ли сте се някога какво щеше да е ако Супермен беше израснал в Съветския съюз? Какво щеше да е ако The Man of Steel беше яко комунистче? Не сте? Напълно нормално, едва ли има нормален човек, който да се е питал подобно нещо. Е, Mark Millar никога не е бил от нормалните автори на комикси (все пак пичът написа ненормалния Civil War). Макар никога да не съм бил фен на историите за алтернативни реалности, където нещата са подобни на "истинските", ама не точно, идеята на Милър за "Red Son" e просто зарибяваща. Става дума точно за това, с което започнах - в този комикс се разглежда една друга реалност, в която вместо в Щатите, Супермен е отгледан в Украйна и се е превърнал в най-силното оръжие на Сталин. Лоис Лейн си живее на хиляди километри от него, женена за гениалния американски доктор Лекс Лутър, а Джими Олсън е... таен агент. Факинг епик? Индийд. Честно казано все още не съм дочел комикса (макар да е само 3 броя), но го препоръчвам на феновете (знам, че 4-5 човека от влизащите се интересуват, вие сте моите хора!), защото е нещо доста различно, а и погледнато от тази страна на нещата - неочаквано, непридвидимо. Точно заради това отложих голямата порция комикси за Iron Man - за да ви предоставя "Superman: Red Son".
Отново е качен в 4shared, като броевете са в архивче. Теглите, разархивирате, четете, по желание някой може да ми каже и "мерси". Приятно четене и нека комунистическия Супермен бди над вас!

1 коментар:

  1. Прочетох го преди година и останах много доволен, доста добър е.

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...