WWE Raw 14 юни 2010 - Ревю

УАУ! И пак ще го кажа - УАУ! WWE ме зарадваха по доста добър тази седмица, предлагайки един доста, ама доста интересен RAW, който в сравнение с миналоседмичния (който беше 3 часа и пак смучеше) беше нещо наистина добро. Да, отново имаше сегменти и моменти, които си струваха да ги превъртиш с кеф. Изброявам ги още в началото, без да ми пука дали ще спойлна на някого: отборният мач на кучките (аман вече от отборни мачове между кучки); напълно безмисления мач между Сантино и Ригъл; и... това са? Само две? Не съм харесал само две неща от цял RAW? Да, да и да! Всъщност не харесах и някои дреболии, но за това - по-надолу. Да почваме с ревюто и хубавите неща тази седмица!

Въпреки известни мои притеснения, историята с The NXT Seven (така ще наричам бившите вече rookie-та, докато им измислят някакво постоянно име) върви повече от добре за моя вкус. Шоуто започна с много стабилно промо на Wade Barret, който честно казано ме впечатли много. Човекът определено го бива с микрофона, акцентът в неговия случай повече помага, отколкото да пречи (като при Дрю МакЕнтайър, примерно), а и има излъчването на лидер. За това може би спомагат и размерите му, но както и да е. Важното е, че откри шоуто по-добър начин, въпреки че репликите на останалите шестима бяха слаби. Конфронтацията с Брет беше средна работа, защото Брет още не се справя кой знае колко добре с ролята на GM, но това се преживява. Уволнението на Барет обаче беше шок. Честно казано въобще не очаквах подобен ход, а това е добро! Харесва ми, когато в кеча има изненади. Точно изненадите го правят интересен според мен. Точно затова уволнението на Барет дойде като солидна изненада и ми е интересно как ще се развие този конкретен случай. Последвалите появи на NXT също бяха на ниво. Истински маркнах, когато кечистите от RAW се обединиха срещу младоците и настана меле на ринга. Най-вече ми допадна факта, че Сина, Ортън, Острието и Шеймъс също бяха заедно в този момент, т.е. считат NXT за заплаха и не искат да им позволят да продължават с мизериите си, като дори са готови да загърбят неразбирателството помежду си. Браво! Единствената ми забележка е, че имаше хора, които прекалено дълго гониха The NXT Seven зад кулисите. Хайде, да бяха тичали всичките, ами то Марк Хенри само остана (който едва се влачеше) и Сантино. Кечистите от RAW трябваше да се спрат някъде из коридорите или да продължат гоненето докрай. Но стига съм тънил нещата, сегментът беше доста добър. Последната изява на The NXT Seven беше още по-добра. Не се опитаха да ни убедят, че се опитват да наранят Брет Харт - напротив - личеше си, че просто го сплашват по доста брутален начин, след като се заяде с тях в началото на шоуто. История, която прогресираше през цялото шоу - евала!

Тук обаче изскача забележка - от какъв зор и как спряха осветлението в залата, за да покажат какво става зад кулисите? The NXT Seven имат хора в апаратната? Не се връзваше. Проблемът ми се крие и в това, че прекъснаха един голям (т.е. с доста главни лица) и при това никак нелош главен мач. Мачлето беше наистина на ниво и свърши доста работа за билда на четворния мач в неделя, но пък така и не разбрах откъде се взе. Нали Ортън трябваше да се бие 1 на 1 с Шеймъс? Както и да е, мачът се получи добре, но се надявах да видя чист финал, пък след това сегментът с The NXT Seven. Иначе главната вражда върви добре - Ортън, Шеймъс и Сина изказаха мнения по въпроса, само Edge остана малко встрани. Обърна й се внимание, време беше. Една птичка (един RAW) пролет не прави, ама все пак...

Такива неща карат човек да се запита какво по дяволите гледа...

Друга много добра страна на шоуто беше четворния мач за US титлата. Да, дойде малко неочаквано, въпреки че имаше някаква основа (отборният мач между четиримата миналата седмица). Получи се доста добър мач обаче, а смяната на титлата си беше изненада, особено имайки предвид факта, че Truth беше шампион от едва 3 седмици + беше в родния си град. Съгласен съм обаче. По време на мача си мислех, че без титлите Миз страда от голяма доза "awesomness". Надявам се обаче, че сега ще защитава титлата по-често и ще я загуби по-скоро от предния си рейн. Да има движение! Ще я хвърли я на Морисън, я на Борн.

Като казах Борн - силна конфронтация с Джерико, като искрено се радвам, че Джерико не падна чисто и тази седмица, макар че ако пушът на младока продължи най-вероятно и това ще стане. Другият вариант е да нахранят Джерико с него, за да го върнат малко към живите. Наистина жалко е, че Джерико остана без мач за Fatal 4 Way, но при такъв слаб билд за ППВ-то нямаше как... затова ще говоря в отделен пост в събота. Сега ви казвам "чао", обобщавам, че RAW ми хареса тази седмица и само споменавам, че освен ревю на SMACKDOWN в петък май ще пиша и пост с прогнози за Fatal 4 Way. Хайде със здраве!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодеят във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодеят в историята, ста...