WWE Raw (Viewers' Choice) 7 юни 2010 - Ревю

Мина седмица от последния RAW и новото шоу вече е на лице. Този път обаче... е ужасно разочароващо. Viewers' Choice концепцията поне според мен се оказа пълен провал и едно голямо разочарование, но не само това скапа тазседмичния RAW - имаше и други фактори. Всичко лошо обаче бледнее пред началото на една нова история (мале, все едно повтарям казаното за SMACKDOWN), която започна по един изключителен начин и се надявам също като историята с Кейн и Гробаря в SMACKDOWN да е нещо наистина голямо. Но стига неспойлващи уводи, да минем направо на въпроса: Коя е тази история?

Естествено, че става дума за атаката на всичките 8 NXT rookie-та над хипер-мега-гига силния прошляк Сина. В рамките на 10-ина минути те причиниха уникален хаос на и около ринга, пребиха шампиона на червеното шоу и ясно показаха, че приказките, че за тях "нищо не е свършило" изобщо не са били лъжа. Какво ни чака сега? Стейбъл от осем човека, мачкащ всичко и всички на своя глава? Или може би ръководен от някое старо куче, опитващо се да наложи контрола си над компанията? Варианти бол! Даже ми мина през главата идеята всичките 8 (ако Барет има отделна история да ги сложим 7) rookie-та да се бият в отборен мач със своите pro-та на някое PPV, примерно на Fatal 4 Way. Възможностите са огромни за това как да бъде обяснено нападанието и как да бъде развита историята. Дано WWE не го осерат (WWE винаги могат да осерат и историята с най-голям потенциал). Чакаме следващия RAW за обяснение!

Бий Сина! Бий таз анаболна гад!

Иииии... тук доброто свършва. В този RAW нямаше нищо друго, което да ми е интересно. Всичко беше посредствено - като се започне от възможностите за гласуване по мачовете, мине се през самите мачове, сегментите с участието на хората от A-Team и най-вече - ужасно странните избори, които уж щатската публика правеше. Единствените лееееко изпъкващи неща бяха мача между Шеймъс и Кейн (и сегментът преди това), който обаче завърши зле (поне Кейн не падна, което значи, че пазят и него от подобна излишна загуба), и МакЕнтайър-Харди, който обаче не трябваше да се случва по този начин. Това е мач с много дълъг билд зад себе си и заслужава да е на PPV... и да е No Rules мач. Мерси. Останалото варираше от умерена до средна помия.

Най-гнусното - за 3 часа аз не видях някоя история да се развива. Около US титлата - не, около титлата по двойки - поредната атака, а тези вече писват; около четворния мач за WWE Championship - НИЩО! Ортън и Острието продължават да си водят своята вражда 1 на 1, а контузията на Ортън не помага особено, а Сина и Шеймъс се шляят наляво-надясно, сякаш намеквайки ни, че заради огромното количество зоб в тях не могат дори да си спомнят с кой враждуват и къде да го намерят. Какво пея? Да, кур пея.

SMACKDOWN Recall - Епичното промо на Кейн от миналия SMACKDOWN, което си заслужава мястото в блога, а и може да ви измие вкуса на гадно след тазседмичния RAW:Рязано и качено от мен, BTW. Таааа... доста слаб RAW тази седмица (чак плашещо), като само едно нещо ми се понрави истински, а именно историята с NXT пичовете. Силно се надявам на един нов, свеж и мачкащ стейбъл, въпреки че хората в него не ми е ясно как се разбират, като едни бяха представени като фейсове, други като хийлове... Конкретно Гейбриъл и Браян ще загубят доста от набраната инерция ако се мотаят с хийлове-отрепки. Но това е въпрос, който ще обсъдя с вас (или сам със себе си) по-нататък, когато станат ясни повече детайли. И, моля ви, всемогъщи сценаристи, дайте ни един не толкова вонящ RAW следващата седмица :(

2 коментара:

  1. Силно слабо издание, дори entrance-ите, позирането и какво ли не бяха мъчевно дълги. Сякаш се чудиха как да запълнят тези 3 часа.

    ОтговорИзтриване
  2. ne triabva da biat Cena 4e ako ne e toi koi 6te pokaje takova smelo sarce tam.

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...