FUW Clash - 18.07.10 (Week 29)


+ Силно клипче ни показва какво се случи през годината между Reaper и Xtreme. Не, нямаше романтика. Първият отвлече и затвори втория в един склад за месец и нещо, последваха няколко мача помежду им и много-много бой. Тази вечер е ред на реваншът за титлата, след като Xtreme успя да бие Reaper и да стане първият човек, печелил FUW титлата два пъти. Е... чакаме!

+ Шоуто официално се води за започнало, а Бож е вече на ринга и гледа към видеостената, където текат последните кадри от видеото за Xtreme и Reaper. Спортната легенда на Пазарджик е с микрофон в ръка и изглежда ще каже нещо преди мача си.

Бож: Като гледам това клипче се замислям, че аз имам доста общо с историята между тези двамата. Тази вечер обаче ще се оправят сами. Xtreme няма нужда от помощта ми и Рийпър може да е спокоен, че няма да се намесвам. Всъщност... всички в компанията могат да са спокойни, защото аз не искам да се занимавам с никой в момента. Имам за цел да победя във всичките си мачове в групата ми за Gold Rush турнира и да го спечеля за втора година, отивайки на Ultimate през декември, за да стана шампион. Отново.

Бож е прекъснат от музиката на противника му за тази вечер – Bulletproof, който също е в група C на схемата за Gold Rush турнира. Bullet сваля бронежилетката си и предлага ръка за поздрав. Бож я стиска, а съдията дава начало на мача.

-Gold Rush Group Phase, Group C – Boj vs. Bulletproof – Двамата се сблъсват един в друг в средата на ринга, след което започват да си нанасят мощни удари. Bullet взима предимството, преди Бож да успее да го просне с един дяволски Tiger Suplex. Бож се приготвя за БОЦ, но ченгето се отмества и крака на Бож се забива в сглобката на въжетата, където се оплита. Съдията се опитва да му помогне, а през това време на ринга влиза Зото, който размазва гърба на Bulletproof с изненадващ Chocolate Spinebuster, след което се скрива до ринга. Бож вече се е измъкнал и издебва Bullet точно когато се изправя, след което го просва с БОЦ за победата и първите си три точки.

Зото се изправя до ринга и да не вярваш се усмихва. Бож съзнава, че е получил нежелана помощ и слиза от ринга, но Зото бързо отстъпва назад с вдигнат среден пръст и се прибира зад кулисите, а Бож помага на ядосания Bullet да се изправи. Силно начало на шоуто, продължаваме нататък!

+ В промо зад кулисите ще видим The Sharp Lovers – Дон Жуан Нужа и Роузи Порязов!

Нужа: Ние, най-истинските мъже в тази компания, искаме да се докажем и като най-силният отбор тук. Аз, бивш двукратен отборен шампион, ще съпроводя този младеж (тупа Порязов по рамото) до върха. Радо, Гопер... предизвикваме ви на сблъсък на светлината срещу тъмнината. Сблъсък, в който любовта ще надделее, и вие ще бъдете сразени!
DH Pezeveng (чиито глас се чува отнякъде): Куре, сигурно се ебаваш с мен? (той приближава двамата от едната им страна и вече го виждаме) Толкова глупости каза, че ми се дорева докато те слушах. Искаш да видиш кой е най-добрият отбор тук? Скоро ще ти покажа кой е най-добрият отбор тук. А дотогава... ако онези отрепки се съгласят да ви дадат мач за титлите си... съм сигурен, че ще изядете доста бой.

Пезевенг се изсмива предизвикателно, а Нужа му забива юмрук в лицето и го просва! Роузи се засмива и двамата с партньора му излизат от кадър, докато Пезевенг бавно се надига. Хах, набиха го... Камерата се обръща към отдалечаващите се Sharp Lovers, когато те пък са нападнати от Дарт Радо и Дарт Гопер... с боядисани в червено пръчки! Тези нормални ли са? Dark Lords of the Sith пребиват Нужа и Порязов, след което напускат местопрестъплението.

+ Нели излиза на ринга за предстоящия си мач със Силвия. Двете имаха сблъсък миналата седмица и НикитУ изглежда е решил да им позволи да си оправят отношенията на ринга. Докато тя върви към ринга обаче, Силвия я напада в гръб и я просва на рампата! Там двете започват да се въргалят и да си разменят удари, скубане и драскане, докато не идват няколко проклети сценични работници, за да ги разтървават. Не трябваше! Исках да гледам... Не, чакайте, Нели иска микрофон.

Нели: Ще ме нападаш в гръб, така ли? Нямаш смелостта дори да застанеш лице в лице с мен? Така да бъде - предлагам ти друго. Намери си партньори, а аз, BK и мишо (Биров) по-късно ще ви размажем. ОК?

Силвия се усмихва злобно, след което прави знак с ръка, тип „скрий се някъде” и се прибира зад кулисите. Значи все пак има шанс да ги видим в мач 1 на 1.

+ НикитУ ЛазарУв влиза в съблекалнята на Reaper, където той прави коремни преси. Главният мениджър си почиства малко място на една пейка, за да не нацапа костюма си и бавно сяда.

НикитУ: Да печелиш титла ли си се приготвил?
Reaper: Да. Ти пак ли ще обвиняваш, че съм те нападнал на Second Anniversary Show?
НикитУ: Ами не съм намерил някой по-добър, който да обвинявам, така че да.
Reaper: Казах ти – нямам нищо общо. Единственият, с който имам проблем в момента е Xtreme. Е, и с някои други тъпаци, които се опитват да се бутат за титлата, но не и с теб.
НикитУ: Много убедително звучиш. Иначе дойдох само да ти кажа, че на Уинтър й е забранено да е около ринга по време на мача за титлата.
Reaper: Какво?!?
НикитУ: Да, съжалявам. А ако някой ти помогне да спечелиш, без съдията да види, но аз видя, ще дойда на ринга и ще върна титлата на Xtreme. Сам си, якия, успех!

Главният мениджър излиза от съблекалнята, а разгневеният Рийпър започва да рита кърпи, шкафчета и всичко, което му се изпречи пред очите. Прецакан? Даааа.

+ Биров и BK за пореден път спорят зад кулисите, а ние (естествено) ще трябва да послушаме малко мрънкането им.

Биров: Заради твоите простотии миналата седмица Ангелов помогна на Асото да ме пребие. Не ми стига това, че трябва да се занимавам с онова паркурче, но сега трябва да внимавам и за разярени комунисти, заради това, че ти не знаеш какво правиш заради желанието си да се сдобиеш с проклетата титла.
BK: Аз ли не знам какво правя? И това го казва човекът, който контузи Валето. Това го казва човекът, който уби неродено бебе с Копие. Ако беше по-концентриран щеше да се справиш и с двамата. Надявам се, че поне тази вечер ще си концентриран за отборния мач, който приятелката ти ни натресе.

Нели се появява до тях и гледа няколко секунди BK.

Нели: Натресох ви мача, защото имам нужда от малко подкрепа, за да се справя със Силвия.
BK: Не можеше ли да се биете в мач 1 на 1?
Нели: Не, защото знам, че тя трудно ще си намери партньори и всички задружно ще я набием, за да върнем акъла в главата й. Пък другата седмица си се карайте колкото поискате, окей?

BK кима и се отдалечава, а Нели прегръща Биров и се прехвърляме някъде другаде, за да пропуснем поредната доза софт-порно...

+ Време е за вторият мач от групите за Gold Rush турнира. Тази вечер Саша се изправя срещу Зото в мач 1 на 1. Саша вече е на ринга, без партньора си Накрен, натам се приближава и Зото, който виждаме за втори път тази вечер.

-Gold Rush Group Phase, Group D – Sasha vs. ZoTTo – Саша се опитва да започне мача с Big Boot, но Зото минава под крака му, след което се измъква извън ринга. Саша бяга след него, но Зото го е предвидил и още със стъпването на Саша извън ринга го просва с clothesline, след което го хваща и го запраща в металните стълби. Колкото и голям да е Саша, това го разтресе. Зото хваща главата му и я удря веднъж... НЕ, два пъти! НЕ, три пъти в металните стълби, след което се връща на ринга. Той кара съдията да започне отброяване до 10 за Саша, който не е на ринга. Съдията брои, но Bulletproof се появява на рампата с тръба в ръце. Зото кара съдията да побърза, но той брои с нормално темпо, както са правилата. Точно когато Bullet стига ринга, съдията отброява до 10 – Саша не се е върнал на тепиха на време и губи мача с count-out, а победителят Зото се втурва да бяга сред публиката.

Бъдещото ченге тръгва след него, а Саша се опитва да се съвземе край ринга. Чакаааай! Шефката идва към ринга! Тя започва да налага Саша с ритници. Накрен не се появява, за да помогне на партньора си, което е... странно. Вместо това Шефката взима микрофон и се обляга на въжетата.

Шефката: Това, Саша, е заради побоя миналата седмица. Това, Саша, е заради факта, че ме предаде на FUW Ultimate 2009 и заради теб вече не съм главен мениджър на тази компания. Това, Саша, е заради факта, че си протеже на Ети – момичето, което има нещо, което искам. Ети, излез тук, защото имам обещан мач за титлата и го искам тук и сега!

Шефката иска мачът за Bra Championship-a, който си спечели миналата седмица. Шампионката Ети се появява на рампата с чашка в ръка и с титла на рамо.

Ети: Изпитите ми свършиха, лятото започна за мен, а ти се опитваш да ми причиниш допълнителни главоболия. Не може ли просто да ме оставиш да си пия. Ти поне си добре запозната с тази дейност, нали?
Шефката: Спри да говориш и ела на ринга, за да ти взема титлата за нула време!
Ети: С най-голямо удоволствие, но... виж зад теб.

Шефката се обръща, само за да получи Big Boot от съвзелия се Саша. Той не е никак доволен, личи си. Ети се приближава до ринга, оставя чашата, вади от джоба си масур и запалка и ги подава на протежето си. Саша пали, след което изправя Шефката и я просва с Smoking DDT. Той слиза от ринга и се прибира зад кулисите, докато Ети се присмива на побоя, който Шефката отнесе за втора поредна седмица.

+ Отново зад кулисите виждаме Силвия да говори с някого, но не можем да видим кого... Това са Борко и Никсън!

Силвия: Момчета, наистина имам нужда от вашата помощ! Трябват ми партньори, иначе Нели и нейните партньори ще ме пребият най-безцеремонно. А и вие познавате Биров от доста време, знаете как да се справите с него.
Борко: Ъм... знаем, да. Добре. Ще участваме. Нали бе?
Никсън: Какво?
Борко: Мач искаш ли? Срещу Биров?
Никсън: Добре уе!
Силвия: Така ви искам! Да вървим!

Те се запътват към ринга, а музиката на Силвия обявява излизането им. Силвия си намери партньори в последния възможен момент. Тримата вече са на ринга, а на рампата се появяват опонентите им – Биров, BK и Нели. Тримата се качват на ринга и мачът започва!

-W-D-E (Borko/Niksan), Silvia vs. Birov, BK, Nelly – Мачът започват Силвия и Нели, но след като боят помежду им не се получава кой знае колко успешно правят смени – Борко и Биров влизат на ринга и се вкопчват един в друг. Биров е достатъчно озлобен, за да се справи с няколко смени на Борко и Никсън, но в крайна сметката двамата заедно са прекалено голямо предизвикателство и той се сменя с BK, който влиза с голямо недоволство на ринга и с още по-голямо излиза, след като е изхвърлен от W-D-E през въжетата. Биров скача върху тях, а на ринга остават Нели и Силвия, както в началото. Нели опитва Копие, но Силвия се привежда и моментално я качва на рамене, след което я просва с F-5 за победата. След победния туш Силвия бяга през публиката, а Биров се качва на ринга да провери състоянието на Нели.

Борко и Никсън се изнасят зад кулисите, а същото прави и BK, който е още по-намръщен от обикновено.

+ Xtreme стои зад кулисите и замислено гледа титлата си, когато покрай него минава Николета, която изглежда силно депресирана.

Xtreme: К’во ти е, ма?
Николета: Не може ли да си малко по-културен?
Xtreme: Чака ме мач за титлата ми. Мислиш ли, че ми е до любезности. Поне се интересувам какво ти е.
Николета: Ами... много неща. Загубих два шанса за титла, като даде заложих приятеля си в единия. Чувствам се не на място, сякаш нямам какво да правя тук...
Winter (приближавайки се): И наистина няма какво да правиш тук. Сега си вземи скапаните тъжни истории и се разкарай. Окей? (Николета поглежда още по-тъжно и отива нанякъде, а Уинтър се обръща към Xtreme) Радваш ли се на титлата си, Анто? Радвай се, защото след броени минути ще я загубиш.
Xtreme: Преди мача трябва да питам онова педерастче дали устата ти е по-добра за свирки отколкото за говорене, защото наистина бълваш само глупости.
Winter: Нещастник! Заяждай се колкото искаш, но това, че няма да съм край ринга няма да промени факта, че тази вечер моя мъж ще те бие и ще ти вземе титлата.
Xtreme (ставайки и тръгвайки към залата): Мразя кучки в цикъл...

Уинтър остава с отворена уста и невярващо изражение, а нашият, непестящ думите си FUW шампион го чака защита на титлата!

+ Преди това обаче сме в съблекалнята на Ети, където тя стои изправена над Саша и Накрен (седнали), които гледат в различни посоки.

Ети: И сега какво? Скарани ли сте? (никой не отговаря) Заради края на мача ви миналата седмица ли е? Ооооо, милите те! Тъпаци, стягайте се, защото ще ми трябвате срещу Шефката.
НикитУ ЛазарУв (който се е появил на вратата): Кхъм-кхъм...
Ети (обръщайки се): О, шефе... здравей!
НикитУ: Здравей, шампионке! Отбих се за малко, за да ти кажа, че Шефката все пак ще си получи мача за титлата срещу тема.
Ети: Чакай, чакай... аз се поразрових в договора си и открих, че без да искаш си подписал клауза, че ще защитавам титлата си само на PPV-та. Т.е. Шефката скоро няма да получи мач за титлата!
НикитУ: Така ли? Подписал съм подобно нещо. Добре. До 2 седмици ще има PPV, което да речем ще се казва... „HATE/HEAT”, и ти ще защитаваш титлата си срещу Шефката.
Ети: Но...
НикитУ: Моля те, недей да спориш, ще влошиш нещата.
Ети: Но тя не заслужава този мач, а и аз имам нужда от почивка.
НикитУ: Казах ти. Хайде, вече мачът е в метална клетка.
Ети: КАКВО?
НикитУ: Лека вечер. И дай на тези наркомани нещо, че ми изглеждат умърлушени. Не искам да ми умрат в залата.

НикитУ излиза от съблекалнята. Каква новина – ще имаме ново PPV до 2 седмици, наречено HATE/HEAT и там Ети ще се бие срещу Шефката за FUW Bra Championship-a в метална клетка!

+ Дойде време и за главният мач тази вечер! Пръв на ринга излиза шампионът Xtreme, който сваля палтото и очилата си още на рампата, след което се качва на ринга и вдига титлата си под аплодисментите на феновете. Рийпър не губи време, ами се появява веднага след него. Ще гледаме реванш за титлата. Ще успее ли Рийпър да си я върне или приказката на Xtreme ще продължи?

-FUW Championship: Xtreme © vs. Reaper – Рийпър започва мача с брутално Копие, след което веднага надига Xtreme за Jackhammer, но той му бърка в очите, след което го поваля, ритайки го в глезена. Оттук нещата тръгват в полза на шампиона, но ребрата му вече са сериозно наранени. След известен бой извън ринга, той засилва Рийпър към един от металните колове на ринга, но претенденът го обръща и гърба на Xtreme се забива в метала! Reaper неуспешно пробва туш, след което решава да действа злобно и слага един метален стол в ъгъла, между второто и третото въже, след което започва да дебне Xtreme за Копие там! Съдията му крещи, че ще го дисквалифицира, но Reaper не се интересува. Той се засилва за Копието, но Xtreme се подмества и главата на Reaper се удря в стола. Следва светкавично MMVДБА и за секунди мачът приключва с победа за шампиона.

Xtreme едвам се надига, държейки се за гърба и вдига FUW Championship-a над главата си, когато получава брутален удар в гърба със стол! Това беше BK! Той изглежда не се е отказал от идеята си да спечели титлата, въпреки че има проблеми с Другаря Ангелов, а изглежда вече и с Борко и Никсън. BK удря още няколко пъти ребрата на Xtreme преди NMP да дотича до ринга. The Underclass Hero бяга оттам и се оттегля без дори да погледне NMP, който пък се заглежда в куфарчето си, след което поглежда съдията. После пак куфарчето, после превиващия се Xtreme, после пак съдията... после... а стига бе! НикитУ ЛазарУв изглежда също не е издържал, защото се появява на рампата.

НикитУ: Ще го използваш ли това куфарче? (NMP поклаща глава) Ясно. Пак съвест, а? Не искаш да спечелиш титлата така... „нечестно”? Оправяй се. Друг шанс няма да ти давам, защото на HATE/HEAT ще има мач за титлата, но ти няма да си в него, защото Xtreme ще защитава титлата си срещу... BK. А ти... ти ще имаш време за размисъл защо това куфарче е в ръцете ти. Балък...

НикитУ се прибира зад кулисите, a NMP, хем ядосан, хем изкушен да ползва куфарчето, не предприема нищо, ами след няколко секунди също се прибира зад кулисите. Тъжна панда за моралните проблеми на рапъра. Тъжна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...