FUW Clash - 22.08.10 (Week 34)


+ Започваме шоуто с картина от офиса на НикитУ Лазарув, който неуспешно се опитва да оправи вратовръзката си пред едно огледало. В офиса влизат Биров и Нели и се разполагат удобно на столовете.

НикитУ: Какво правите бе, уоу?
Биров: Дошли сме да говорим. (Нели само повдига вежди с усмивка)
НикитУ: За какво?
Биров: За твоя проблем с нападателя. Онзи, който те нарита доста брутално на Second Anniversary Show. Мисля, че с Нели можем да ти помогнем да го откриеш.
НикитУ: Ти си сбъркан... може и да е от полза точно ти да се заемеш с търсенето. Добре, кажи какво искаш в замяна?
Биров (ухилвайки се): Познаваш ме доста добре. Искам мачът ми с Асото на BeachBattle да е Street Fight.
НикитУ: Нищо по-лесно от това. Считай го за направено. Само че искам резултати в търсенето ви. Бързо!
Нели: Всъщност... ние мислим, че ще можем да ти посочим нападателя до седмица, т.е. на BeachBattle.
НикитУ: Ако това стане получавате два дни на морето за моя сметка.
Нели: Ще минем и без двата дни, които ни предлагаш, но има една подробност – както знаеш имам намерение да ставам адвокат, затова съм подготвила договор, който да подпишеш, за да са ясни нещата между нас.
НикитУ (гледайки недоверчиво): Договор?!? Какво пише в него? Не трябва ли да извикам някой разбирач... примерно Бож... да го разгледа?
Нели: Не, естествено. В договорът пише, че ние поемаме задължението да разкрием кой те нападна на Second Anniversary Show, а ти, в замяна, уреждаш мача на мишо с Асото да е Street Fight.
НикитУ (подписвайки договора): Готово. Сега вън от офиса ми, имам важна работа... (поглежда незавързаната си вратовръзка)

Биров и Нели се споглеждат, усмихват се и излизат от кабинета, а НикитУ продължава да се мъчи с проклетия възел.

+ След този интригуващ разговор се прехвърляме в залата, където фойерверките дават същинския старт на тазседмичния Clash. Чака ни солидно шоу – Bulletproof ще се изправи за втори път срещу Зото, Биров и BK имат отборен мач срещу опонентите си за BeachBattle Асото и Дмитрий Ангелов. Но това по-късно тази вечер – започваме с мач от груповата фаза на Gold Rush турнира – двама партньори, имащи доста проблеми в последно време се изправят един срещу друг – Саша е вече на ринга и се зарежда с енергия, сецайки здраво от един приятно закръглен масур, а Накрен слиза по рампата, пъхайки хапчета в устата си и преглъщайки с много вода. Всеки има начин да се надъха, кои сме ние, че да ги виним? Саша vs. Накрен започва сега!

-Sasha vs. Nakren (Gold Rush Tournament Phase 2, Group D) – Мачът не е особено впечатляващ, защото двамата са дяволски дрогирани. В крайна сметка победата отива в ръцете на Саша, след като Накрен се качва на въжетата, но главата му се замайва и пада оттам право в ръцете на Саша, който го довършва с бързo Smoking DDT за победата.

+ РЕКЛАМА: BeachBattle, второто по важност PPV за годината, ще се проведе другата неделя. ОКЕЕЕЕЕ?

+ Борко и Никсън са на ринга и вдигат наздравица пред камерите, когато им казват, че ги снимат, след което започват да крещят „Батмани, елате!”. За неразбралите – Борко и Никсън изглежда са останали с грешното впечатление, че ситските лордове всъщност са комикс герои. Това изглежда е ядосало отборните шампиони и този път, защото те се запътват към ринга със своите облепени с лекопласт пръч... така де, със своите светлинни мечове. Двамата се качват на ринга и са готови да размахат пръчкит... по дяволите! Да размахат мечовете си, мечовете! Борко и Никсън обаче лисват съдържанието на чашите си в очите на отборните шампиони, след което с два dropkick-a ги изхвърлят извън ринга. Радо и Гоперо се изправят бързо на крака, но W-D-E скачат над въжетата и просват шампионите с два crossbody-та! Борко и Никсън взимат шампионските колани, след което тичат, залитайки, зад кулисите. Те откраднаха титлите! Ще успеят ли на BeachBattle DLOS да си върнат коланите след мача си с Борко и Никсън или W-D-E ще станат законни притежатели на титлите, които откраднаха?

+ ПЕДЕСАР, DH Pezeveng и Седесарина, стоят зад кулисите и наблюдават с интерес на един монитор повторенията на случилото се преди малко между DLOS и W-D-E. В този момент зад тях застават Роузи Порязов и Дон Жуан Нужа.

Дон Жуан Нужа: Господа, извинете ни за прекъсването, но случайно да помните как на FUW Hate/Heat ни нападнахте и пребихте след мача ни за отборните титли?
Пезевенг: О, НужЕ... помним, естествено. Извинете ни. Това беше просто начин да затвърдим присъствието си тук, а и имайки предвид как ми лазите по нервите трябваше да покажа на всички що за жалък отбор сте.
Нужа: Жалък отбор, а? Хмммм... интересно. Ами добре се справихте, нямаше ни две седмици наоколо, но гледахме с интерес как победихте Саша и Накрен, като това, че двамата са скарани нямаше нищо общо с победата ви, не, не.
Пезевенг (ядосано): Какво искаш, псевдо-любовнико?
Нужа: Каквото искам – получавам. Обадихме се на НикитУ миналата седмица и той бе така добър да подсигури, че ще получите нов шанс да покажете колко жалък отбор сме, тъй като на BeachBattle ще се бием в отборен мач. (Пезевенг поглежда изненадано) Но защо да чакаме дотогава?

Нужа и Роузи се нахвърлят върху ПЕДЕСАР и ги хвърлят върху масите с кетъринга (мекици и боза, друго няма) и към стените на залата. Седесарина и Пезевенг отнасят доста бой, преди да се намесят служители на FUW, които да откъснат The Sharp Lovers от тях. Още един отборен мач за BeachBattle! The Sharp Lovers vs. ПЕДЕСАР!

+ Миналата седмица Bulletproof пита НикитУ какви планове има за него, когато Зото нападна Bullet в гръб. Двамата все още имат проблеми за решаване, след като Зото бе победен от Bullet на FUW HATE/HEAT. Точно затова НикитУ назначи този мач тази вечер – реванш между двамата. Зото вече е на ринга, гълта един Snickers на екс (което е много впечатляващо) и поглежда към рампата. Там под звуците на „Този филм” на Reknail, се появява Bulletproof. Бъдещият полицай сваля бронираната си жилетка и се качва на ринга.

-ZoTTo vs. Bulletproof – Двамата се вкопчват един в друг, като по-едрия Bullet започва да размята Зото из ринга. Той обаче е хитър – при първата му отдала се възможнст вади някаква кутийка с бонбони и ги разспива на ринга. Bullet се подхлъзва и пада по гръб, а Зото веднага прави Axe Kick и опитва туш! Неуспешно обаче. Това да не е цирк, ебати? Зото продължава с офанзивата, стига се дотам, че просва Bullet с измъчен Powerslam в средата на ринга, след което се подготвя за Choco Elbow, но докато се засилва към въжетата, Bullet скача на крака, рита го в корема така, че да изкара Snickers-a обратно, след което го просва със Stunner за победата. Втора поредна победа на Bullet срещу Зото в мачовете между двамата. GG.

+ Xtreme е до Силвия зад кулисите, а тя е с микрофон в ръка. Ще си припомня какво е да си репортер?

Силвия: Дами и господа, кучки и завистници, аз съм не-толкова-Вашата-колкото-своя репортерка Силвия, а до мен е шампионът на FUW Xtreme. Здравей, Антоан! Въпреки че е ясно кой ще е най-добрият и интересен мач на BeachBattle, а именно моя с Нели, доста хора се интересуват от мача ти с NMP. Доколкото разбрах победителят получава не само FUW титлата, но и Money in the bank куфарчето, което дава гарантиран мач за титлата на притежателя си. Кажи ни, каква е логиката в това?
Xtreme (гледайки я странно): Каза толкова неща, че едва те разбрах. Но схванах въпроса и ето ти отговора – най-големият кошмар за шампионът тук е човекът, който притежава Money in the bank куфара. Знам от личен опит, защото миналата година ZoTTo използва същия куфар, за да ми отнеме титлата. Какъв е най-добрият начин да се защитиш от човека, който е най-голяма заплаха за теб, от това да отнемеш оръжието, с което той те заплашва? Предполагам, че говоря прекалено сложно за теб...
Силвия: Не разбирам всичко. Ти имаш златен колан и NMP иска да ти го вземе, той има готин куфар и ти искаш да му го вземеш. Просто е.
Xtreme: Да... така казано... е просто. Важното обаче е, че нямам доверие на NMP. Прави се на ангелче, подписа договора, че няма да използва куфара до BeachBattle, но след това ме нападна. Педе****ка постъпка. Какво да очаквам сега? Може да се опита да ме измами в мача ни? Може да се опита да направи всичко, за да ми вземе титлата, но аз няма да му го позволя.
NMP (който е застанал зад Xtreme): Аз просто се бъзикам с теб, нига, но ти май не схващаш. ОУ-кеееей? Хехехе.

Xtreme се обръща бавно, усмихва се леко, след което просва NMP, удрайки го с шампионския пояс! Шампионът излиза от кадър, а Силвия стои със зяпнала уста над проснатия NMP.

+ Шефката вече е на ринга с микрофон в ръка и разтрива наранения си крак. Шампионката има микрофон в ръката, следователно ще говори.

Шефката: За изненада на хората, които не ме харесват, а те са доста, тъй като има много смотаняци на този свят... аз все още съм шампионка. (тя вдига златния сутиен) Да, кракът ми е леко помлян, тъй като Ети тотално откачи миналата седмица и реши да си го изкара върху мен, но това не може да ме спре – не само, че тази вечер ще имам мач, но имам намерение и другата седмица, на BeachBattle, да защитавам титлата си. Да, Ети ще участва в мача, но ми дойде друга идея – след като съм контузена ще е самоубийство да съм в мач само срещу нея... затова реших да дам шанс за титлата и на други момичета, за да има кой да отвлича вниманието на Ети. Хаха, хитра съм, знам. Та на BeachBattle ще защитавам титлата си в четворен мач срещу Ети, Николета, която изглежда доста силно желае мач за титлата, и Ани (Уинтър), на която давам мач за златото само от съжаление. Така че... момичета, елате на ринга и да загреем за другата неделя!

Първо излиза Николета, която ще е партньорка на Шефката тази вечер. Тя мисли известно време, след което стиска ръката на шампионката. След тях се появяват и противничките им в този отборен мач – Ети и Уинтър. Мачът може да започне!

-Nikoleta/Shefkata vs. Eti/Winter – Мачът започват Ети и Николета, като агресивността и на двете в последно време се оказва полезна за мача – те се налагат като луди до момента, в който Ети не се сменя с Уинтър. Уинтър опитва да заключи ръката на Николета в armbar, но тя успява да се смени с Шефката, която бързо укротява Уинтър, макар и с контузен крак. Русокосата ледена кралица (бива ме в прякорите) обаче тайно се сменя с Ети – Шефката просва Уинтър с DDT, но редовната смяна Ети я издебва, хваща глезена й и заключва Ankle Lock в средата на ринга! Николета се опитва да се намеси, но Уинтър я издърпва извън ринга. Шефката се предава! Ети току що накара шампионката да се предаде и спечели мача за себе си и Уинтър. Двете си тръгват по рампата, когато Ети просва и Уинтър в гръб! Тези четирите определено ще направят приятен мач за титлата тази неделя... все пак всяка от тях иска златото.

+ Xtreme, шампионът на FUW, се присъедини към мен на коментаторската маса, за да наблюдава ME-та. Здравей, шампионе!

Xtreme: Здрасти, смотан!

Ъ... да. Какво те води тук? Нали вече просна NMP, няма ли да идеш да се подготвяш за мача си за титлата?

Xtreme: Това правя. Дори не считам NMP за предизвикателство, ще се справя с него другата неделя. Затова реших, че трябва да се фокусирам върху четиримата идиоти на този ринг, защото ми се струва, че един от тях ще е следващия претендент.

Така да бъде, шампионе. Дами и господа, BK вече е на ринга с микрофон в ръце, а Биров стои в единия ъгъл и чака да излязат противниците им. BK обаче изглежда има нещо за казване.

BK: От месеци аз се боря да получа нов шанс за FUW титлата. Трябваше да чакам НикитУ да се откаже от глупавата си идея да не дава мачове за титлата на бивши шампиони, трябваше да изчакам хора като Xtreme, Boj и Reaper да разрешат личните си проблеми, и когато накрая получих шанс за титлата... не успях да я спечеля. Не само това – трябваше да търпя подигравки и заплахи от някакъв живеещ все още в 50-те комунист. Ангелов, говориш за мен, сякаш съм отражение на всичко лошо в този свят. За теб ще бъда! Аз съм бъдещето, а ти си миналото. След като приключа с теб на BeachBattle пътят ми към титлата ще бъде спокоен и аз отново ще стана FUW шампион.

BK хвърля микрофона и се тупа по гърдите, след което се навежда и почиства с палец чисто новите си кецове (Converse, мадър факър), след което дава знак, че е готов за мач. Биров все още стои в ъгъла, но когато започва музиката на Асото изражението му рязко се сменя и той изсъсква със злоба. След Асото на рампата се появява Дмитрий Ангелов и двамата щурмуват ринга!

-Birov/BK vs. Asoto/Angelov - Мачът не продължава дълго – след едва няколко смени четиримата влизат групово на ринга и започват да се налагат. Съдията не успява да ги спре и дисквалифицира и двата отбора. BK се озовава извън ринга и удря шамар на стоящия до мен Xtreme! Шампионът скача от мястото си и се нахвърля върху The Underclass Hero! Меле! Мелееее!

На ринга настава хаос – Xtreme и Ангелов бият BK в единия ъгъл, а Асото се опитва да удуши Биров с някакъв кабел извън ринга. Шампионът обаче се обръща срещу другаря Дмитрий и просва и него с лакът в лицето. NMP обаче идва на ринга с куфарчето в ръце и просва шампиона! NMP просна Xtreme, след което го хваща в Crossface. Xtreme отказва да се предаде. BK обаче напада NMP, но пък Асото влиза на ринга и го просва с Dropkick. Биров лежи край ринга и се опитва да си поеме въздух. Асото се е задъхал на ринга, когато Xtreme го изхвърля оттам и му изкрещява да не се меси в неговите неща. NMP обаче отново напада Xtreme! На ринга идват съдии и откъсват шампионът и Mr.Money in the bank един от друг! НикитУ също се качва на ринга и крещи заповеди, опитвайки се да ги усмири, но не особено успешно. Какъв хаос! Чака ни страхотно PPV следващата седмица със страхотни мачове! Бъдете с нас!

Финален кард за FUW BeachBattle III:
-FUW Championship/Money in the bank on-the-line: Xtreme © vs. NMP
-FUW Tag Team Championship: Dark Lords of the Sith © vs. Borko/Niksan
-Nelly vs. Silvia
-Street Fight: Birov vs. Asoto
-PEDESAR vs. The Sharp Lovers
-Comrade Dmitrii Angelov vs. BK
-FUW Bra Championship: Shefkata vs. Eti vs. Winter vs. Nikoleta

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодеят във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодеят в историята, ста...