Guest Booker: Моят SummerSlam 2010 - US Championship Match

Както около щатската, така и около интерконтиненталната титли могат да се изградят достатъчно интересни истории, че да си заслужат мачове на PPV. Пък и така се обръща внимание на младоците, затова мисля, че е важно да има PPV мачове за тези две титли. Този път ще разгледам ситуацията около US титлата (за да приключа с буукването на RAW частта на SummerSlam), a по-нататък ще обърна внимание и на интерконтиненталната. Преди това обаче малко отклонение, а именно няколко думи за отборните титли и отсъствието им от моя SummerSlam:

Tag team девизията страда в последно време, а най-вероятно няма да има мач за титлите на (истинският) SummerSlam. При мен също няма поради факта, че е нужно малко повече време за работа по този въпрос. Да речем, че примерно The Hart Dynasty продължават историята с The Usos, като може да се намесят Сантино и Козлов по някакъв комедиен начин, правейки мачове както с The Usos, така и с шампионите. Това става през четирите седмици до SummerSlam. Изкушавах се да буукна Zack Ryder/Vance Archer vs. The Hart Dynasty, но това е мач, който според мен ще подхожда повече на Night of Champions. WWE прекалено са оплескали девизията в момента, а и фактът, че NEXUS не могат да се бият за титли усложнява нещата допълнително. Та да... SummerSlam oстава без мач за отборното злато. Но това не е темата на този пост, а враждата за US титлата. Започваме!

Първи RAW след MITB, 4 седмици преди SS: Единственото важно нещо, което се случва на това шоу, свързано с Миз и неговата US титла, беше описано в статията за ситуацията около враждата за WWE титлата, но нека повторим: В средата на шоуто Миз прекъсва Шеймъс (шампион по това време) и му обяснява, че ще го дебне и ще чака подходящия момент да кашира куфарчето си. Опитва се да го направи в края на мача, след края на мача между Шеймъс и Ранди Ортън, но не успява, тъй като R-Truth се завръща (след няколко седмици отсъствие заради побой от Миз) и го напада, прогонвайки го от залата.

Втори RAW, 3 седмици до SS: R-Truth с промо зад кулисите, в което обяснява, че няма да позволи на Миз да използва своето Money in the bank куфарче, докато вторият не заложи US титлата си в мач срещу R-Truth. Truth казва, че не иска отмъщение заради побоя, който Миз му е нанесъл преди няколко седмици – на него ще му е достатъчно да унижи Миз, връщайки си титлата от него.

По-късно Truth побеждава Зак Райдър в мач 1 на 1. След мача Миз го напада и го просва с куфарчето си. Взима стол с идеята да повтори побоя от преди няколко седмици, но Truth се свестява и започва да отвръща на удара, принуждавайки Миз отново да избяга от ринга.

Миз дава промо зад кулисите към края на шоуто, в което казва, че Truth е никой и не го плаши по никакъв начин. Според Миз това той да стане WWE шампион е неизбежно и Truth не може да му попречи по никакъв начин. Нещо повече – Миз казва, че победителят от главния мач (четворният за WWE титлата) трябва да внимава, защото тази вечер е най-подходяща за използване на куфара. Промото е прекъснат от атака на Truth – той напада Миз в гръб и двамата започват да се въргалят зад кулисите. Миз крещи „Няма да ми попречиш!”, но в крайна сметка отново бяга към гаражите след като Truth взима метална тръба. Миз се качва на една кола и офейква, като с това планът му да се появи след главния мач се проваля.

-R-Truth def. Zack Ryder

Трети RAW, 2 седмици до SS: Както беше описано в статията за WWE титлата, Миз се появява в началото на шоуто, след като Острието се оттегля от ринга след сегмент с Ортън и Джерико. R-Truth обаче напада Mr.Money in the bank в гръб и Острието се прибира без проблем зад кулисите.

Вбесеният от това Миз се появява на ринга по-напред в шоуто, взима микрофон и казва, че не издържа Truth да го тормози така. Това, че Truth e провалил три негови опита да кашира куфарчето го е вбесило и той се съгласява да заложи титлата си в мач срещу Truth, само и само да си осигури спокойствие. Миз казва, че този път ще контузи Truth така, че той няма да се върне поне няколко месеца. Веднага след края на промото започва отборен мач – Миз и Зак Райдър срещу R-Truth и Йоши Татсу. Партньорите са избрани не за друго, ами за да получат поне малко ефирно време. Естествено Миз и Truth са център на вниманието. Миз печели мача за своя отбор, туширайки Татсу след Skull Crushing Finale.

-The Miz/Zack Ryder def. R-Truth/Yoshi Tatsu

Последен RAW, седмица преди SS: Миз с промо на ринга, в което казва, че хората говорят само за Edge-Orton, за NEXUS и войната им с всички останали, но това е грешка, защото той е този, който всички трябва да следят внимателно и който ще сътвори бум, когато най-изненадващо вземе WWE титлата. Но преди това смята да се погрижи за R-Truth на SummerSlam веднъж и завинаги. Като за начало Миз има за намерение да демонстрира какво смята да стори на Truth в мач срещу Йоши Татсу. Миз побеждава Йоши бързо (налага се да се правят жертви в този живот), след което продължава с побоя, концентрирайки се върху едното рамо на японеца. Този побой води R-Truth на ринга, но Миз бяга от конфронтация с него. Truth остава на ринга при пребития Йоши, а Миз отива на рампата, където съдията му носи US титлата, но не и куфара. Миз пита къде е куфарчето му – оказва се, че то е останало на ринга и Truth го взима в ръце, след което подканва Миз да се качи на ринга и да си го вземе. Миз се вбесява, но не се качва на ринга. Truth взима микрофон и казва, че ако Миз си иска куфарчето ще трябва да се престраши и да не бяга от него на SummerSlam, където Truth (по негови думи) щял да вземе US титлата.

-The Miz def. Yoshi Tatsu

Това е и около US титлата. Малко по-кратко от предните две, но в midcard-a е така – не могат да стават прекалено много работи, защото е нужно време за главните истории. Мисля, че един последен мач между Truth и Миз е добра идея, а и по някакъв начин Миз трябва да бъде измъкнат от позицията си на midcard шампион и бавно да почне да се гради като заплаха за WWE шампиона (каквато в момента не е). Truth пък е достатъчно over и имайки предвид историята му с Миз е перфектен за подобна вражда. Татсу и Райдър пък се вписват с това, че могат да играят ролите на временните отборни партньори на двамата враждуващи. Пък и намазват TV време...

SummerSlam 2010 - Моят card досега:
-WWE Championship: Edge (c) vs. Randy Orton
-Lumberjack Match: Wade Barret vs. John Cena
-6-on-6 Match: NEXUS (Darren Young, Heath Slater, David Otunga, Justin Gabriel, Michael Tarver, Skip Sheffield) vs. Team RAW (John Morrison, Sheamus, Chris Jericho, Mark Henry, Evan Bourne, Ted Dibiase)
-US Championship: The Miz (c) vs. R-Truth

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...