FUW One Night Stand 2011

Бел.автор: Кратко, само този път и съм се постарал да е горе-долу забавно. За феновете. Колкото и малко да сте :D

-------------
В спортна зала "Васил Левски" цари пълна тишина. На големия екран се появяват две очи. Камерата се отдалечава и виждаме лицето на Биров, човекът, който пое контрол над FUW преди да обяви нейното закриване в края на лятото на 2010-а. Жалката групичка от 14 души, която "изпълва" залата, започва бурно да освирква новия главен мениджър. Тонколоните, от които започва да звучи неговия глас, обаче успяват да заглушат групата псевдо-фенове.

Биров: Скъпи келеши, вече няма чак такъв пазар за кеч. Хората гледат други неща: смесени бойни изкуства, турски сериали, "От местопрестъплението", 3D филмчета... Порното също държи голям дял от аудиторията. Това наложи преди повече от половин година да затворя FUW след само седмица като главен мениджър на компанията. След този рекорд в некадърното управление, реших да направя нещо добро. Забравете старите вражди, старите истории, забравете всичко, което сте видели досега. FUW се завърна... но само за един ден, отрепки. Звънете на приятелите си, пишете им по едно sms-че и ги уведомете, че тази нощ могат да станат свидетели на one night only завръщането на най-епичната сред епичните кеч-компания - FUW. So here... we... go!

Фирма за уреди за дълбоко вграждане "АНТОН БИРОВ!", вафли "Боровец", "Еlevation Festival" и кафе-аперитив "На Пачо бицарата" представят...

FUW: ONE NIGHT STAND 2011

Дами и господа, аз съм Неназования клошар, по-познат ви като Неназования коментатор. Нещата за мен обаче рязко се промениха след като компанията спря да функционира и желаещите да ме срещнат на живо могат да ме намерят до контейнерите за боклук около "Penny Market", на мястото на старата автогара. Това ми е постоянния адрес, приемам подаръци всякакви, но най-вече пари и евтино вино, така че пращайте, пращайте на любимия си (бивш) коментатор!

Стига за моите житейски несгоди. Биров, нашият прескъп (кхъм-дебаибоклукадеба-кхъм) главен мениджър, бе така добър да ми даде чиста тениска и едни свои стари маратонки, за да мога да дойда в спортна зала "Васил Левски" тази вечер и да спомогна за вашето забавление. Доколкото знам ни очакват доста кратки мачове и много тъпотии, но това се търси - това предлагаме. Ето, че вече още десетина души са се настанили сред публиката в залата! Аудиторията ни расте лавинообразно! Но да се насочим към ринга, където е време за първия ни мач.

На тепиха вече са група от пет момичета, с инициали Ф., Д., В., М. и... боже мили, това е Е.! Никога не съм си представял, че ще я видя на наш ринг! Е. е тук! Тя стои най-отпред, което може би е знак за нещо. На рампата с бойна крачка и облечени в коледни костюмчета (червени поли, бели ризи и дядомразовски шапки) се появяват ПИЛЕТАТА (aka Бандата)! Нели стои най-отпред с микрофон в ръка и най-вероятно има нещо за казване.

Нели: В случай, че някой сред... многобройната публика или пък сред вас, тъпи патки (поглежда тези на ринга), не е наясно - аз съм гаджето... Простете, дългогодишното гадже на главния мениджър. Следователно, имайки предвид, че той винаги е бил, все още е и винаги ще бъде мъж под чехъл, аз мога да правя каквото си поискам. И тази вечер искам аз и приятелките ми да премажем вас, приятелките на скъпия ми мишо (бел.коментатора: Биров). Предполагам е много приятно да си пишете и говорите с него, предполагам ви е забавно и ви кара да се чувствате значими, но е крайно време да разберете, че неговото време и внимание са изцяло мои... както ще бъдат и дебелите ви дупета тази вечер!

Нели хвърля микрофона и заедно с приятелкитр й връхлитат ринга като ято бесни пилци! ОМГ! Е., която все още се чудя какво прави на ринга, застава най-отпред, за да посрещне вълната, но по лицето й си личи изписания ужас от това, което може би я чака.

Отборен мач 5 срещу 5: Team "ПИЛЕТА" (Nelly, Silvia, Eti, Adriana, Danny) vs. Team "Приятелките на Биров" (Е., В., Ф., Д., М.)

Нели отнася Е. с Копие още с влизането си на ринга! Нейните приятелки се нахвърлят върху останалите момичета по ринга и започват да късат от тях парчета дрехи и кичури коса! Целият ринг се изпълва с коса, кръв и подплънки в рамките на минута. Д. се опитва да атакува с гърди напред, но се изправя срещу Danny, която я смазва със своя "Preslava Kick". Нели я довършва с токче в окото! ОМГ! Всяко пиле вдига по една "приятелка", а Нели обмисля коя да довърши. Все пак тя си избира Е., изкрещява в лицето й "Как е името ми, курво?", след което вкарва цялата си ръка в устата на бедната Е.! Вкара я до лакътя! Е. се гърчи до момента, в който Нели не вади ръката си... а с нея и сърцето на противничката си! Победители в следствие на убийство са Теам "Пилета".

Нямаме време за губене. Рингът набързо е почистен, след което го заобикалят представители на органите на реда. "Тоест?", ще попитат някои от вас. Ами полицаи, скъпи фенове. Точно така, рингът е наобиколен от около 20 униформени, сякаш ни чака поредното дерби "Левски-ЦСКА". Към ринга се задават със сериозна стъпка Winter и последната в историята (за момента) FUW Bra шампионка Шефката! Те са тук! Двете се качват на ринга, където Уинтър започва предизвикателно да вее русата си коса, а Шефката... Шефката вее малко знаменце с логото на "Man.Utd.". Осветлението намалява...

Започва "Did my time" на Корн. Камера ни пренася зад кулисите, пред една съблекалня, чиято врата започва да се тресе, блъскана отвътре. Вратата пада заедно с касата! ОМГ! Кой ще се покаже оттам? Това е Reaper! Бившият FUW шампион излиза от съблекалнята. Станал е двойно по-огромен и здрав отколкото го помня. Той издава ръмжащи звуци, а мястото около устата му е покрито с червеникаво-бял прах. ОМГ! Анаболи! Рийпър се насочва с маршова стъпка към вътрешността на залата, а ние ще хвърлим преглед на историята зад този мач:

Шефката и Уинтър официално са изявили желание да представляват МВР, организациите за закрила на детето и родната милиция срещу разбунтувалия се техен представител Рийпър. Всички те се обявяват против възможните взаимоотношения на машината за убиване с непълнолетни момиченца. Биров принуди Биров да се бори за другата позиция, макар че самият Рийпър е тук с единствената цел да защити своето мото, че много неща на света са "Твърде добри, за да са легални.".

Handicap Match 2 срещу 1: Уинтър/Шефката vs. Reaper

Рийпър най-накрая се появява на рампата, очите му са ококорени, ръцете му треперят, а съм почти сигурен, че мога да видя как вените му пулсират. Той се засилва към ринга и напада своите бъдещи колеги полицаи! Те опитват всичките си оръжия - сълзотворен газ, палки, ритници, молба за рушвет. Нищо обаче не помага - с ритници в корема, удари в главите и трошащи костите им движения Рийпър се справя с тях, след което се качва на ринга. Уинтър и Шефката изобщо не губят време, засилват се към него... и той ги посреща с двоен гръбнакотрошач (евала, bTV, за епичния превод на spinebuster, който измислихте едно време). Рийпър оглежда двете си противнички, след което вдига и двете на крака, наглася си ги, вдига ги над главата си... и това е двоен Jackhammer! Опит за туш и с него мачът приключва - съдията отброява до три, Рийпър спечели. Сега може спокойно да прави нещата, който са твърде добри, за да са легални.

---
За секунда се пренасяме зад кулисите, където Антоан (по-познат на феновете на FUW като Xtreme) и другаря Дмитрий Ангелов вдигат дъмбели за бицепс, като кусват по малко извара с бъркани яйца за сила.

Антоан: Хмммм...
Ангелов: Кажи бе, бебчо?
Антоан: Ние ще участваме ли в това шоу или не?
Ангелов: Не, тук сме само, за да всяваме респект. Може би в следващото ще имаме и мач, ако някой ден има такова.
Антоан: Може и да си прав, сладък. По-добре. Боли ме фара за FUW.
----

Рингът отново е почистен, този път от телата на полицаите, които биват любезно изметени от нашите чистачи. Остана само главният ни мач... само три мача? Да, само три. Биров е гаден шеф. Оправда се, че не иска да ви натоварва с повече, но аз съм сигурен, че просто не иска да ви даде повече забавление. Както и да е. Искате ли да ви изненадам? Той е в главния мач! Въпросът е срещу кого.

Под епичните звуци на "Just close your eyes" на Waterproof Blonde (той е шеф, може да си избира какъвто entrance си пожелае) се появява и той, скъпият ни главен мениджър. На ринга все още стои Рийпър и Биров му казва да застане при моята коментаторска маса. Рийпър го прави... Но защо? Вече изпълняваш каквото ти нареди този смотаняк ли бе, Рийпъре? Опа, той ме погледна. Не ме гледай! Извинявам се! Но Рийпър не е сам... до него застава младата надежда на българския културизъм Болката. Двамата масивни мъже изглежда ще са антураж на шефа. Всички поглеждат рампата... и там се появява Джаред Лето! ОМГ! Вокалистът на "30 Seconds to Mars"! Актьор със свръх-страхотни роли в свръх-епични филми! Той е придружаван от свой собствен антураж - лютите му фенки Кремена и Теодора, които, да, познахте, са от български произход. Двете съпровождат страхотно изглеждащия за 40 годишен Лето до ринга, където... Биров отнася главата му с един голф-стик! ОМГ! Гонгът бие и мачът официално започва, а правилата му са просто нелепи.


Мач до смърт 
(на Биров е разрешено използването на всякакви оръжия, на Лето е разрешено да плаче и да се моли за милост): 
Birov vs. Jared Leto

Болката и Рийпър започват да хвърлят най-разнообразни пособия за мъчение на ринга пред недоволните очи на Лето-фенките. Биров първо си харесва едни градински ножици и се опитва да кастрира Лето... чакай! Той вече е кастриран и опитът на Биров е неуспешен! Това е толкова жалко. Биров все пак решава да опита нещо друго - взима един вибратор и използва за овлажнител плюнките, с които го обстрелват Кремена и Теодора. Вече влажният вибратор бива брутално забит в ухото на Лето, а той от болка започва да пее някоя от своите дълбоко изтерзани песни. Какво изкуство! Биров дава знак, че това е краят... и в залата започва да бумти "Hip to be square"! Като tribute за Крисчън Бейл, Биров облича един дъждобран, взима една брадва и с танцова стъпка и боен вик я забива в главата на Джаред, цепейки я на две като диня! Край! Смърт! Победа! Рийпър и Болката се качват на ринга и вдигат на раменете си главния ни мениджър, който ликува с брадва в ръце под овациите на огромното множество (вече цели 40 човека). Изглежда те мразят Джаред Лето повече отколкото мразят и самия Биров.

Теодора и Кремена изнасят останките на своя идол, като поради някакви странна причина Теодора държи в ръцете й да е долната половина от тялото му. На ринга Биров отново е с микрофон и с широка усмивка на лице. Публиката мълчи.

Биров: Имам да кажа само едно нещо... АНТОН БИРОВ!

Фойерверки и музиката на главния мениджър приключват това специално наше издание, което като че ли бе замислено почти изцяло, за да подхрани егото на самия него. И все пак... беше добро, признавам. Аз съм Неназования коментатор (скоро отново клошар), а вие бяхте с FUW. Кажете по едно мерси. Мерси.

4 коментара:

  1. Пич, супер гаден си, защо подяволите с Ани паднахме!!!!!! трябваше да биеМ! Ето го минуса от това, че ти пишеш шоуто :Д Иначе се разцепих от смях :Д :Д много яко, ама да беше малко по дългичко :))) bY Shefkata

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодеят във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодеят в историята, ста...