Mortal Kombat: Legacy - Cyrax and Sektor

Тотално бях забравил, че на Comic Con (който вече май свърши) трябваше да бъде представен последният епизод от web сериите Mortal Kombat Legacy. Сега го изнамерих в нета и определено съм доволен. Ей го на за желаещите да го видят:


Както става ясно от заглавието на поста и от самия клип, става дума за Сектор и Сайръкс, нинджи от Lin Kuei, които (СПОЙЛЕР) преминават през неприятна процедура, която ги превръща в какво? В киборзииии! (със "З" е правилно, нали?) Епизодът е доста качествено направен и определено е от най-силните сред всичките девет, които видяхме в първи сезон. Да, първи, защото май догодина ще има втори. Дано този път да е с повече свързаност, все пак видяхме background-a на достатъчно герои за едно турнирче. Добавих линк за този клип и в най-първия пост за MK: Legacy, ей така, да има. Живи и здрави, дано следващият сезон видим нещо още по-добро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...