Препоръчани песни - Част 64

Обръснах се. Гладко, за пръв път от около месец. Досега бях с добре оформена, леко набола брада. До миналата седмица бях и с нормално дълга коса, която зализвах. Изглеждах стар. Сега, късо подстриган и гладко обръснат, изглеждам прекалено млад. Все още толкова чаровен, даже може би с една идея по-сладък, но все пак....

Това трябваше да е пост за песни. Отплеснах се. Да видим какво предлагам този път, като от началото споменавам, че този път се връщаме към корените с по-alternative ориентирани неща:

Celldweller - Tragedy - Клейтън е изрод, две мнения няма. Страхотен саунд, едно от най-приятните смесвания на рок/метъл елементи с електронна музика и доста често: силни текстове. Тук обаче става дума за кавър на може би най-популярната песен на Bee Gees. Не знаете кои са Bee Gees? Значи сте прекалено млади. Tragedy е гигантска песен, а това е един страхотен нейн ремикс, макар и доста променен. Клейтън е истински творец. Поклон!

Evans Blue - This Time It's Different
- Evans Blue продължават да ме радват с новия си вокалист. Макар все още да не могат да направят нещо толкова силно и завладяващо като "Cold", това е третият сингъл с гласа на Дан, който ми допада доста. Може би заради пианото в началото или заради повтарянето на "This time it's different" за фон в припева. Без значение, приятна песен.

Rise Against - Prayer of the refugee - RA вкарват един специфичен ритъм в песните си, който успява в зарибяването. Тази не е изключение. Избухващият припев сцепва/кърти/каквато-там-модерна-думичка-решите. Don't hold me up... you'll let me down. True story.

И този път само три. Три е сакрално число. Не, че ми пука или има значение, просто трябва да напиша нещо за финал на поста. Ха, пусна се "Предай се" на Андреа и Борис Солтарийски... знам, знам. Следващият път ще обясня :D

PS:  Няма да са три. Харесах си още една, която си струва да се сложи тук:

You Me At Six - Bite My Tongue - Среден текст, но ми харесва разнообразието в звученето. Дотолкова, че да я препоръчам. Вмъкна се на косъм, gg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...