Коледни празнодумия 2011

Весела Коледа казах ли? Не съм? Ами Весела Коледа. Дано сте я прекарали добре. Аз съм много доволен, най-вече от факта, че този прекрасен семеен празник у нас мина под надзора на г-н Keep walking. Обичам скоч. Много обичам скоч. Във връзка с празника в news.bg попаднах на една новина за това как папата е заклеймил комерсиализирането на Коледа. Hell, това е един от хубавите аспекти на празника - раздаването на подаръци, харченето на пари за неща, които ще ти носят щастие. Не по-малко важно е да го прекараш и с най-близките си, семейства да се съберат и да прекарат добре. Това, че уж Христос се бил родил на тази дата е... подробност. Sorry, pope! Тъй като с подобни изказвания се държиш като лошо момче, се надявам Дядо Коледа да не ти е оставил нищо под триметровата елха, отрупана с подаръци от мазнещи се кардинали и други подобни налитащи на дечица индивиди. Крис Джерико го казваше много добре: "Hypocrites.".

Тази година коледен клип за децата няма да има. Миналата Коледа им казах основното, не виждам как бих могъл да надмина себе си. Дотогава може да си припомните великите ми слова цъкайки тук (в момента съм по-хубав, което е добре).

Random geek вметка (лично производство):

Трябва да пиша курсови. Сериозно, трябва да го направя. Ваканцията бе предвидена точно за това. Успях да седна едва онзи ден и да се заема с първата от тях, но след написването на едва страница и половина, коледното настроение си каза думата и спрях. Вместо това си пуснах да догледам "Rise of the Planet of the Apes". "Догледам", тъй като в последно време имам огромен проблем с гледането на филми и е много трудно да седна и да изгледам един филм от начало до край. Та така и така се отклоних на филмова тематика: гореспоменатият филм е гледаем. В началото е малко муден, но след първият половин час става даже прилично интересен. Проблем обаче може би е финала. Сега разбирам какво имат предвид други хора, казващи, че "Rise of the Planet of the Apes" е по-скоро прелюдия към нещо по-голямо в следващ филм. Гледайте и най-вероятно ще схванете. Ето ви едно предложение за следващия ви "Какво да гледам?" мрънкащ момент. Приемете го като коледен подарък.

Колко лесно се отнасям... И отново: трябва да пиша курсови. Даже в момента, вместо да се занимавам с писане на random неща в блога, можеше да върша точно това. "Има време", както всъщност са двете най-успокоителни думи за всеки студент. Определено имам време, поне засега, а и има толкова други по-приятни неща за вършене. Уж си мислех, че през ваканцията ще пиша повече и в блога, а то какво стана - суша. Просто целият този мързел и бездействие действат не особено вдъхновяващо на човек. До довечера ще се опитам да съм постнал поне едно разказче, ей така, да има. Свръхнатурално, такова...

Сега ще чета коледна графична новела. За Батман. Така сме смотаняците. За курсовите има време... Коледа е. И ако не реша едностранно да общувам с вас тук, отсега ви желая весело изкарване на Нова година. Be cool.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...