Препоръчани песни - Част 67

Не мога да ви оставя без нещо свежо за слушане за Бъдни вечер. Нещо, с което да направите престоя на семейната трапеза още по-приятен. Написах "приятен". Не съм убеден, но да го оставим така. Траковете тук са дяволски различни (написах "дяволски" в пост преди Коледа, ц, ц, ц) и по-забавното е, че има шанс да задоволя точно ничии вкус. Хо-хо-хо! Пиша глупости. Стегни се.

Започваме с песен от новия албум на Nightwish, която е на фински. Точно така, фински. Това е език. Да. Не разбирам и думичка от него, както предполагам и вие, но преводите на текста, които може да откриете в Google, показват приятна комбинация от красиви думи. Това, в съчетение с красивата музика, води до нещо... какво? *прависечеговоринабебетакоетонеедалечотистината* Красивоооо! И единственото по-сериозно нещо за слушане в този пост, между другото. След Nightwish минаваме на един уникален хит, идващ от Швеция (мисля). Спомняте ли си как преди няколко години Саманта Фокс изкара ремикс на хита си от 80-те "Touch me"? Би трябвало да помните. Е, ремиксът беше с участието на (следва много ирония) изпепеляващия с пеенето си идол на млади и стари Гюнтер. Препоръчвам ви една негова самостоятелна песен, която ако не друго, то мен винаги успява да ме разсмее. А и клипът е... страховит. Завършваме с две dubstep нещица, в създаването на които е замесен нелепо подстриганият елф Skrillex. Младите (които най-лесно се поддават на ново звучене) и феновете на трансформъровските секс звуци да пускат и да се радват. Признавам: докато слушам Zoology си представям Mortal Kombat style боеве във ферма за домашни животни. Някак си... връзва се.


Конкретно Cinema я препоръчвам заради едно клипче на WWE. Точно така - те изглежда усетиха накъде духа вятъра в музикалния свят в момента и се престрашиха да използват (много на място при това) dubstep в свой клип. Връзва се перфектно с тематиката на клипа - реклама на новата изцяло кеч ориентирана телевизия WWE Network, която стартира през 2012. Рекламата може да изгледате тук

btw гледам, че повечето клипове на "Taikatalvi" са изтрити заради авторски права, така че ако линкът е спрял да работи в момента, в който видите поста, потърсете песента сами. Струва си. Две минути умерено епичен кеф.

Хайде, приятно слушане и весело прекарване на коледните празници!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...