Diablo III Opening Cinematic

В събота, 10 декември, на Video Games Award 2011 шоуто на Spike TV, бе премиерата на целия opening cinematic на Diablo III. За вас, простички люде, цъкали само "контра", поясняваме, че това е началният клип, с който започва играта. Ей го на:


Поредна доза надъхвация. Едно от нещата, които чакам през 2012, е излизането на DIII. Нямам интерес към течащата дори в момента (мисля) бета, но когато цялата, завършена и полирана игра излезе... wow, не се заричам, защото не е сигурно, но май наистина ще се върна поне за кратко към геймърския живот*. О, и няма как да не спомена: почивай в мир, Deckard Cain! Шегичка... може и да не е мъртъв. А може и да е. Няма да спойлвам. И все пак - силно opening video. Чакаме!

* явлението "геймърски живот" включва нередовно хранене, зле оформени коса и брада, недостатъчно редовни душове и болки във врата и очите. И други неща, но не е уместно да ги споменаваме тук, хохохохо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...