Супер забавна пародия на Hellsing - Abridged Episodes

По принцип Hellsing е аниме, разказващо за вампира Алукард, притежател на интересни оръжия и садистично чувство за хумор, и принудителната му работа в организацията Hellsing. Но тук нямам намерение да говоря за анимето, тъй като най-вероятно само хората, които вече са фенове, ще си направят труда да изгледат клиповете долу. Но ако останалите пропуснат, ще направят грешка: двата клипа долу са доста различни от самото аниме, макар и правени с кадри от него.

А за какво точно става дума? "Hellsing Ultimate Abridged" е нещо като 10 минутна пародия, направена с монтаж на сцени от анимето, и изцяло нов, свръх идиотски и свръх забавен (Внимание: забавно по моите критерии!) дублаж. Алукард е с едно още по-изродско чувство за хумор, репликите между героите са уникално силни ("Bitch, I eat people!"), самите герои са с доста интересни промени по тях (акцентът на отец Андерсън в първото клипче, например). Абе... гледайте го! Не знам как да ви убедя, трябва просто да му дадете шанс. Аз се хилих като идиот и на двата клипа. Но е ясно, че имам доста черно и странно чувство за хумор. Пробвайте.

Последен опит за надъхване: първи епизод започва с убийството на Едуард и Бела (знаете кои и откъде). Голяма гавра. I love it!Предполагам сте ги изгледали вече или сте опитали и не са ви допаднали. За съжаление на харесалите го трябва да ви информирам, че разликата в направата на първия и втория епизод е около една година. Следователно може би можем да очакваме трети епизод чак около Хелоуин тази година. А, по дяволите, след Freeman's Mind това е най-забавното fan made нещо, което съм гледал.

И, разбира се, големи благодарности на Тошо, който ми препоръча Abridged сериите. Жив и здрав!

PS (Тъй като знаете, че ги обичам):
*knock-knock*
Edward Cullen: Who's there?
Alucard: Oh, you know! *прострелва го неколкократно* A real fucking vampire!

Ахаеахеахехаеха!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...