Препоръчани песни - Част 69

 "Шуми градо, а теб те нема... Палим цигаро о цигаро (а мене ми се спи).
А теб те нема - мам'ти деба! И още 15 минути седим и си вървим!"

69-то издание на "Препоръчани песни". Дръжте езиците в устите си обаче, тъй като ще ви се наложи да използвате най-вече ушите си, за да чуете какво ви препоръчвам този път.

Това горе е пример за зле написано въвеждащо изречение в пост/статия или каквото и да е. Бъдещите журналистчета/водещи и т.н. да се учат.

Но за песните: след една наистина добра препоръка (а и ремиксът на "Frozen", който наскоро препоръчах тук), реших да се поразровя из песните на Blue Stahli. Това, което веднага ми направи впечатление, е "Corner". Адски силен entrance song (плашещо е колко често гледам на песните от тази гледна точка). Тя е и първото предложение в този специален брой. Точно след нея е "Моята жена 2 (10 год. по-късно)" на Румънеца и Енчев. Да, малко странно предложение, имайки предвид моя музикален вкус, но просто песничката е забавна и зарибява. А и Румънеца и Енчев са пичове и най-важното: не се взимат насериозно, както други български рапъри неуспешно (да, НЕуспешно) се опитват. За което заслужават адмирации, наистина. Присъствието на Митьо Пищова в клипа колкото и да е изненадващо е плюс - той се справя перфектно с това да играе себе си и да доведе до още няколко засмивания, пък може и от съжаление :D

Един страхотен ремикс на "Duel of the Fates" (може би най-емблематичният track от саундтрака на "новите" епизоди на Star Wars) също влиза в тазседмичната класация. Професионална работа, направо ми се дорева от кеф. И за да е стиловото разнообразие на ниво, още нещо... мммм, не точно рапърско, но пичът се опитва... "Invincible" на Machine Gun Kelly, която е официален theme song на тазгодишната WrestleMania (и ако не беше едва ли много хора щяха да знаят, че съществува).


Въпреки първоначалните планове 69-тото издание на рубриката се размина без нито една песен твърдо на сексуална тематика (освен ако нещо в главите ви не щрака и не откриете някакъв такъв елемент в "Corner" или "Моята жена 2"). Ако сте разочаровани, слагайките слушалки и пускайте "Duel of the Fates". Порно за слуха (sun)

"А теб те нема - чудо големо... И още 15 минути седим и си вървим!"
Правилният начин на мислене :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...