Препоръчани песни - Част 71

"It's-it's your typical hardcore, casual sex.
We're single but we're lovers, crazy for each other."

На върха в списъка от песни тази седмица стои "Casual Sex" на My Darkest Days. По принцип те създават впечатление за банда пе****си (без Т, да), но това не им пречи да са направили една силна хетеросексуална песен. Текстът кърти XD Да не забравяме и cameo-то на Рон Джеръми в клипа. Легендарна личност, indeed.

След тази весела песничка, всичко останало е с няколко идеи по-сериозно и, може би, по-добро от музикална гледна точка. И доста разнообразно, също. От магическото звучене на "Illuminated" на Hurts, през нежната епичност на "Seven Devils" на Florence and the Machine, която чух за пръв път в последният трейлър на Game of Thrones Season 2, та чак до поредната доза гласове от главата на Клейтън в новия Celldweller track "Elara". 


Препоръчвам ви да си потърсите mp3-ката с "Bottle of Pain" на Combichrist. От саундтрака на Underworld Awakening e и има един много приятен тежък, пиянско-пиратски ритъм. Струва си да се чуе, но не успях да я намеря в някой от сайтовете за видео sharing.

Определено все приятни неща, които в момента на писането на този пост подготвям за плейъра си. Животът е по-готин със саундтрак. Приятно слушане ;)

PS: "Цомбикрайст". Оф, просто не се сдържах... Хъхъхъхъ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодеят във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодеят в историята, ста...