Guest Booker 2012: Историята между двамата GM до WM28 - част 2/2

ВАЖНО: "Guest Booker" постовете са изцяло плод на авторска фантазия и не преразказват реални събития в WWE. Мерси.

Ето я и втората част от билда за историята между главните мениджъри и това кой да има абсолютната власт и над двете шоута. В края на третата седмица от билда за WrestleMania в WWE.com e обявено, че в RAW ще стане ясно как точно ще бъде решен конфликтът между Джон Лауринатис и Теди Лонг. Какво е решено? Надолу...

ИСТОРИЯТА МЕЖДУ ГЛАВНИТЕ МЕНИДЖЪРИ
и един незавършен летен конфликт...

ЧАСТ ВТОРА


Четвърти RAW (12.03):

1. Теди Лонг и Джон Лауринатис са на ринга в началото на RAW. Джъстин Робъртс открива шоуто, разкривайки решението на Борда на директорите – всеки от двамата кандидати за мястото на общ главен мениджър на RAW и SD да си избере представител за мач на WrestleMania, където победителят взима всичко. Лауринатис е с усмивка на лице и казва, че има готов кандидат, за разлика от Лонг, подкрепата за когото не е особено голяма. Лонг предполага, че става дума за Дейвид Отунга, но вместо това започва музиката на Крисчън. Той идва на ринга и обяснява, че Лонг достатъчно пъти е застрашил кариерата и здравето му, коствал му е много шансове и за Крисчън ще е удоволствие да е инструмента, който ще доведе до уволнението на SD GM-а. Лонг изглежда притеснен. Лауринатис го пита кой ще е неговият човек („Сантино ли?”) и с Крисчън започват да се смеят. Тогава по рампата се спуска Ортън и се нахвърля върху Крисчън (бел. Ортън не се е появявал в WWE от 2 седмици заради сътресение, причинено от Крисчън). Малко въргал, появи на Отунга, Сантино и множество охрана и в крайна сметка Крисчън и Лауринатис успяват да се оттеглят. Лонг гледа Ортън с надежда... и получава RKO. По-късно е съобщено, че Ортън е бил отведен извън залата.

Четвърти SD (16.03):

1. Теди Лонг обявява за вечерта Christian vs. Santino Marrela в non-title мач, за да види доколко са верни твърденията, че Крисчън е готов за мач. Също така казва, че е инструктирал охраната да ескортира Ранди Ортън до офиса му, веднага щом Ортън пристигне.
2. Christian def. Santino Marrella – Крисчън излиза, придружаван от Джон Лауринатис и Дейвид Отунга. Печели мача, след което тримата си тръгват от залата.
3. Малко по-късно Ортън вече е пристигнал там и е отведен в офиса на Лонг. Казва, че е ако е знаел, че Крисчън ще е в шоуто, е щял да се появи по-рано. Лонг казва, че е искал да избегне конфликт тази вечер и иска да поговорят спокойно. Той казва, че има нужда от помощта на Ортън – има нужда той да го представлява на Мания. Ортън казва, че в последно време двамата не са се разбирали добре, а и Ортън не гори от желание да се бори за чужди каузи. Лонг му отвръща, че това е начинът Ортън да получи отмъщение за атаката на Крисчън и двете седмици липса. Това е начинът Ортън да е в голям мач на Мания и отново да постигне това, което толкова много иска и пак да е на върха. А евентуално, след Мания и победа за Ортън/Лонг, „може да се помисли за мач за световната титла”. Ортън мисли малко, след което стиска ръката на Лонг. Вече е негов сигурен представител и мачът Крисчън-Ортън за Мания е сигурен.

Пети RAW (19.03):

1. Лауринатис е подготвил голям МЕ – Ортън и Пънк срещу Джерико и Крисчън. Показан е в офиса си с Отунга и Крисчън. Captain Charisma казва, че е доволен от факта, че Ортън ще представя Лонг на Мания. Лауринатис пита Крисчън дали е сигурен, че ще се справи, на което Крисчън отговоря, че има много да си връща за миналото лято и въпросът вече не е само Лонг-Лауринатис, а е и личен между него и Ортън.
2. Крисчън влиза в съблекалнята на Джерико. Двамата разменят няколко реплики за някогашното им партньорство (2002-2004), мачът им на WMXX, предстоящите им мачове на Мания. Крисчън казва, че различията им трябва да си останат в миналото и да покажат защо са били отборни шампиони. Джерико казва на Крисчън да се концентрира върху неговите задачи, а той ще се концентрира върху своите.
3. Няколко пъти са показани клипове с отборните успехи на Джерико и Крисчън (за да се припомни/покаже на публиката за отбора им).
4. Chris Jericho/Christian def. CM Punk/Randy Orton – Победата отива при хийловете (те са бивши отборни шампиони, u know?) след туш на Джерико над Ортън след като вторият е отнесъл Codebreaker и Killswitch. Идеята е да се избегне размяната на тушове между хората, които ще имат 1 на 1 мач на Мания.

Пети SMACKDOWN (23.03):

1. Крисчън с промо на ринга. Припомня с кратък клип всичко случило се между него и Ортън миналото лято. Крисчън казва, че може би тогава нещата не са приключили в негова полза, но контузията му е попречила да се сдобие със своя „one more match”, докато Ортън е получил множество мачове за златото след това. За да се разчисти пътя пред Крисчън сега, след завръщането му, той трябва да се оттърве както от Ортън, така и от вечно прецакващия го Теди Лонг. Ортън излиза на рампата, а зад него е Теди Лонг. Крисчън казва, че не е дошъл да се бие, но Ортън се затичва към него. Крисчън се опитва да избяга през публиката и двамата се сблъскват при огражденията. Размяна на удари, Крисчън удря Ортън с микрофона и печели време да се качи високо сред публиката. Оттам казва, че на Мания ще решат проблемите си, а не преди това. Ортън взима микрофон и от ринга отвръща, че на Мания отново ще върне Крисчън на скамейката (контузвайки го) и заедно с това ще коства на Джон Лауринатис мечтите за неограничена власт. Теди Лонг аплодира зад него.

Шести RAW (26.03):

1. Лауринатис и Крисчън надъхват Дейвид Отунга за предвидения му мач с Ранди Ортън. Лауринатис обяснява на адвоката си, че разчита на него да умаломощи Ортън за неделя. Отунга казва, че е готов и излиза на ринга. Крисчън и Лауринатис сядат на коментаторската маса. Ортън излиза придружаван от Теди Лонг, но Лауринатис нарежда GM-ът на SMACKDOWN да бъде изведен от залата.
2. Randy Orton def. David Otunga – Ортън буквално премазва Отунга, правейки му три последователни RKO-та в края на мача. При удар с металните стълби го и разкървавява. Крисчън се опитва да се намеси, но Лауринатис го спира, крещейки му, че не могат да рискуват преди Мания. Ортън ги наблюдава, след което рязко се обръща и рита Отунга в главата. С усмивка на лице Ортън посочва на Крисчън и Лауринатис знака на Мания, след което слиза от ринга и се оттегля по рампата.
3. Крисчън и Лауринатис са зад кулисите при линейката, в която качват Отунга. Лауринатис казва, че след като човекът на Лонг е прецакал плановете му тази вечер, то Лауринатис и Крисчън ще отидат в SD, за да разбият „прощалното шоу” на Теди Лонг.

Шести SMACKDOWN (30.03):

1. Теди Лонг излиза на ринга и обяснява, че контролирането на едно шоу като SD не е лесна работа, но с годините, през които е останал на поста, той е доказал, че може да се справя и няма да позволи на човек, който е GM от едва няколко месеца да му отнеме поста. Лонг казва, че знае, че Крисчън и Лауринатис са в залата и ги вика на ринга. Те идват. Лауринатис казва, че Теди е доказал некомпетентността си и е време да бъде сменен. Двамата с Крисчън се приближават заплашително към Лонг, когато започва музиката на Ортън и той идва към ринга със злобна усмивка. Той обаче е нападнат в гръб от Джак Суагър, което дава време на Крисчън да хване Лонг. Лауринатис удря шамар на Теди, след което Крисчън му прави Killswitch и двамата се изнасят през публиката. Ортън просва Суагър с RKO край ринга и отива там, но открива само лежащия Лонг, а Крисчън и Лауринатис му махат от публиката.
2. Пуснат е последен клип, показващ спора между главните мениджъри и избора на представителите им.

Така приключва на билда за мача за абсолютната власт над двете шоута. Представителите им са две големи имена, които имаха солидна история миналото лято и причина Крисчън да иска да сложи точка на Мания. Сантино и Отунга, както и историята за US титлата, тук са малко по-встрани, защото не се връзва да са част от толкова голяма история. Отунга е аут след побоя в последния RAW, а Сантино може би ще участва в друга история, но за това по-нататък. Друго нещо е, че търканията между Лонг и Лауринатис и борбата им за власт ще засегнат билда и на други мачове. GG.

Birov’s WrestleMania 28 – Кардът до момента:
- Money in the bank мач без обявени участници
- GM Position of both RAW and SD on-the-line: Randy Orton (w/Teddy Long) vs. Christian (w/John Laurinaitis)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...