Guest Booker 2012: Kane vs. Ryder; Divas Title (WM28)

ВАЖНО: "Guest Booker" постовете са изцяло плод на авторска фантазия и не преразказват реални събития в WWE. Мерси.

 Време е за някоя по-малка история. WWE оставиха доста настрани случилото се между Джон Сина, Кейн, Зак Райдър и Ийв, най-вече между последните трима. Тази история можеше да бъде извъртяна страхотно за WM28, но това така и не стана. Е, тук съм, за да поправя тази несправедливост, поне донякъде. Не само нея, но и за да разкарам проклетия отборен divas мач от карда на Мания. И тъй като Eve е свързващото звено, двете истории, колкото и да е странно, ще бъдат описани паралелно.

Случилото се досега:

- Кейн е победен от Сина в No DQ мач на Royal Rumble. Двамата участват в Elimination Chamber мача за претендентското място за WWE титлата, където Кейн, въпреки че е елиминиран, коства победата на Сина.
- Зак Райдър е нападнат за последно от Кейн на последния RAW преди Elimination Chamber, малко след като е видял Ийв да целува Сина. Вследствие на атаката контузията на Райдър се влошава и той не успява да се появи на Elimination Chamber PPV, за да защити US титлата, вследствие на което тя е овакантена.
- В WWE.com Наталия, най-добрата приятелка на Бет Финикс, съобщава, че шампионката е решила след победата над Тамина Снука на Elimination Chamber да си даде няколкоседмична почивка заради липсата на „солидна конкуренция за Divas титлата”.

ГОРЯЩА РЕВОЛЮЦИЯ
и една титла с пеперуда отпред


Първи RAW след Elimination Chamber (20.02):

1. За шоуто е рекламиран Last Man Standing мач между Сина и Кейн, който да сложи край на враждата им.
2. Първият сегмент се повтаря едно към едно – зад кулисите Ийв обяснява как е използвала Райдър и сега мисли да използва Сина. Той я чува и излиза на ринга, където я прави на парцал с няколко думи. Разлика: Сина, малко по-сериозно, допълва, че в последно време е наистина изнервен и няма нужда от подобни глупости на главата си. Отсвирва Ийв и напуска ринга, тя остава да реве там.
3. Към края на шоуто Сина отново е на ринга, този път за промото си срещу Скалата. То отново се повтаря едно към едно, само дето Сина казва на Роки да гледа по телевизията какво ще се случи с Кейн.
4. Last Man Standing Match: John Cena def. Kane – Сина е адски озлобен и макар мачът да не е скуош и Кейн да дава солиден отпор (все пак има образ на чудовище), евентуално едно FU край рампата и бутането на част от декора върху Кейн носят победата на Сина.

Първи SMACKDOWN Live (21.02):

1. Коментаторите съобщават за това, че Бет Финикс няма да се появи в следващите седмици на телевизионен екран заради „липсата на качествена конкуренция”.
2. Ийв излиза на ринга под бурното освиркване на публиката и дърпа речта за това как е в пълното си право да използва природните си дадености, за да успее, и как не съжалява за нищо казано или сторено. За нея Райдър е смотаняк. Точка.
3. Кели Кели се опитва да поговори с Ийв зад кулисите. Тя я подминава като пиян шофьор знак “Stop”. Кели е недоволна.
4. “HOESKI” вече е worldwide trend. Тру стори.

Втори RAW (27.02):

1. The Bella Twins/Natalya def. Eve/Kelly Kelly/Alicia Fox – Ийв взима микрофон в началото на мача и казва, че няма намерение да се унижава да се бие на един ринг с тези жени, след което си тръгва. Наталия се възползва и обръща Алиша Фокс за много бърз туш. Кели гледа повече от озлобено оттеглящата се по рампата Ийв.

Втори SMACKDOWN (03.02):

1. Кели Кели с интервю, в което заявява, че Ийв се е променила тотално за две седмици. Всичко, което е казала, е отвратително и трябва някой да я сложи на мястото й.

Трети RAW (05.03):

1. Eve def. Alicia Fox – Много кратък мач, за да не губим време за глупости. Кели наблюдава със злоба как Ийв пребива Фокс.
2. След мача Ийв маха нагло на Кели от ринга, когато започва музиката на Зак Райдър. Той излиза на рампата с патерици и се качва на ринга без да сваля очи от шокираната Ийв. Кели е застанала от другата страна на ринга, за да не й даде да се измъкне. Райдър хвърля патериците и протяга ръце, за да покаже, че е здрав. Вади микрофон от задния си джоб и казва на Ийв, че всички страдания, причинени му от Кейн, не могат да се сравнят с болката, която е изпитал, когато е чул признанието й. Той казва, че вече се е върнал и е готов за отмъщение, но тъй като е по-добър човек от нея няма да си позволи да нападне жена. Затова й дава шанс да си намери партньор до следващата седмица, с който да се изправи срещу него и... Кели. Кели се качва на ринга и застава до Райдър, а Ийв бърза да се скрие зад кулисите.

Трети SMACKDOWN (09.03):

1. Ийв обикаля из съблекалните и си търси партньор за смесения мач в RAW, но никой не е навит да е нейн партньор.
2. Кели Кели дава ново интервю, в което казва, че Ийв може би дори няма да си намери партньор. Кели обяснява, че е разочарована от това каква се е оказала Ийв и с удоволствие ще помогне на Зак Райдър да я постави на мястото й. В този момент до Кели застава Бет Финикс с divas титлата на рамо. Бет казва, че през последните 2 седмици единственото, което е видяла от дивите, е к*рвенското поведение на Ийв и постоянното мрънкане по този въпрос от страна на Кели. Бет посочва това като причина защо тя счита, че няма конкуренция в компанията. Кели казва, че след като приключи с Ийв с удоволствие би показала на шампионката какво значи конкуренция.

Четвърти RAW (12.03):

1. Райдър и Кели Кели са на ринга, готови за обявения миналата седмица смесен мач по двойки, в който те трябва да се изправят срещу Ийв и партньор по нейн избор. Бет Финикс е на коментаторската маса със своята divas титла. Ийв се появява на рампата и казва, че най-накрая е успяла да открие човек, който да й помогне срещу Райдър. Той мрази Райдър, негов бивш отборен партньор е и името му е... Curt Hawkins. Да, другият Major Brother/Edgehead. Хоукинс излиза до Ийв и двамата се насочват към ринга.
2. Zack Ryder/Kelly Kelly def. Curt Hawkins/Eve – Райдър просва Хоукинс с Rough Ryder, след което застава лице в лице с Ийв в средата на ринга. Той стиска юмруци, но тогава от четирите ъгъла избухват пламъци – започва музиката на Кейн и, три седмици след загубата си в Last Man Standing мача срещу Сина, The Big Red Monster се появява на рампата. Райдър обаче не изглежда уплашен. Ийв се маха от ринга, Кейн се качва там и напада Райдър. Той успява да даде някакъв отпор, но в крайна сметка получава брутален Chokeslam. Кейн гледа тялото му известно време, след което си тръгва.

Четвърти SMACKDOWN (16.03):

1. Kelly Kelly def. Eve – Кели печели мача, но след последният гонг Бет Финикс се качва на ринга и й прави финишъра си. Същото се случва и с Eve. Бет взима микрофон и казва, че предизвиква и двете на мач за титлата на Мания, където да покаже коя е най-важната diva в компанията.

Назначен мач за WM28: Triple Threat Divas Championship: Beth Phoenix © vs. Kelly Kelly vs. Eve

Пети RAW (19.03):

1. Ийв открива Кейн зад кулисите и се опитва да го убеди да „премахне” Райдър. Той обаче я отрязва брутално. Обяснява й, че ще смаже Зак по свое собствено желание, а не заради молбите на някаква жена. Предупреждава я да стои далеч от пътя му, ако не иска да пострада.
2. След тази случка Ийв намира Райдър. Опитва се да му се подмазва, но той не поддава. Вместо това й казва, че голяма част от неприятностите му с Кейн са по нейна вина. Райдър обаче ще се погрижи за проблемите си, като на WrestleMania се изправи срещу Кейн. А преди това... като каже на Ийв да се разкара от живота му. Райдър излиза от кадър, Ийв гледа лошо.
3. Zack Ryder def. Curt Hawkins – Мач, продължение на случилото се от миналата седмица. Нека и Hawkins получи малко внимание, нищо, че ще падне доста бързо. Кейн излиза след мача, но вместо да се качи на ринга, казва на Райдър, че е харесал идеята за Мания и „ще си го остави за там”. Кейн припомня колко пъти се е погрижил Райдър да бъде изкаран от залата с линейка и на Мания това ще стане за последен път, защото Кейн иска мачът да е Ambulance Match. Райдър има седмица да си помисли.

Назначен мач за WM28: Zack Ryder vs. Kane (Ambulance Match?)
Защо: Защото ми се струва логично след всичките контузии и щети, които Кейн причини на Райдър, историята между двамата да свърши с този мач, а и при мен подобен мач между Сина и Кейн не е имало на EC, така че няма проблем.

Пети SMACKDOWN (23.03):

1. Beth Phoenix def. Kelly Kelly – намеса на Eve, която след мача обаче напада и шампионката. Това води на ринга Наталия, която помага на своята най-добра приятелка да изхвърлят Eve и Кели от ринга.
2. Зад кулисите Наталия пита Бет защо вместо да дава мач за титлата на онези двете, не е дала такъв на нея. Бет просто изсмутява, докато все още се държи за главата след атаката на Ийв.

Шести RAW (26.03):

1. Запис от по-рано през деня: Zack Ryder е на сцена до един от входовете на сградата, където е заобиколен от фенове, скандиращи WOO WOO WOO. Джош Матюс идва за интервю с него. Райдър казва, че приема идеята на Кейн за вида мач и на Мания ще си отмъсти и ще покаже, че заслужава своето място под прожекторите. В този момент една линейка излиза от сградата и леко удря сцената от една страна. Кейн излиза от нея, а Райдър слиза при феновете и се измъква с тяхна помощ.

Шести SMACKDOWN (30.03):

1. Ийв с промо, в което казва, че е „изгубила” Зак Райдър, изгубила е шанса да се чувства защитена в лицето на Кейн, но на Мания ще стане divas champ и това няма да има значение. Тя казва, че не й харесва, че ще е в отборен мач с Кели, но пътят към върха бил осеян с неприятности.
2. Beth Phoenix/Natalya def. Eve/Kelly Kelly – Неразбирателството във втория отбор води до загубата им. В края на мача Ийв и Кели просват Наталия извън ринга, но се сбиват, когато се връщат там при Бет. Кели изхвърля Ийв, но Бет се възползва, прави й финишъра си и печели мача.

ЗА ФИНАЛ: Райдър-Кейн получават край на враждата си на Мания и то в gimmick мач, а Eve, като най-горещо име сред дивите, е в мач за титлата, заедно с Бет Финикс и най-популярната diva face Кели. Никаква Мария Менунос, никакви глупости. Мач за титла, така както трябва да е.

Бировата WrestleMania 28 – Кард до момента:
- Ambulance Match: Zack Ryder vs. Kane
- Triple Threat Divas Championship: Beth Phoenix © vs. Kelly Kelly vs. Eve
- GM Position of both RAW and SD on-the-line: Randy Orton (w/Teddy Long) vs. Christian (w/John Laurinaitis)
- Money in the Bank Ladder Match без обявени участници

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...