Diablo: Wrath

Остава по-малко от седмица до излизането на "Diablo III" и Blizzard пуснаха краткия анимационен филм "Diablo: Wrath". В 6 минутното клипче ставаме свидетели на част от сблъсъка между ангели и демони, докато разказвачът Deckard Cain ни запознава с главните архангели (които до този момент не бяха подробно описвана част от историята на света). Струва си да се изгледа, най-вече от феновете, но може да създаде интерес и в редовия зрител:


Харесвам идеята да се правят анимационни филми, които да са част от промотирането на дадена игра. С "Dante's Inferno" анимацията например се забавлявах доста. Щеше ми се анимацията за Diablo да е малко по-дълга (поне десетина пъти, примерно), но как да е... Важното е, че върши работата си и засилва и без това високия интерес.

И тъжна констатация: нямам желание да играя. Като дойде момента ще е по-скоро от чувство за дълг към любимата игра и някакъв интерес от типа на "я да видим как точно се е получило". Така ще е поне в началото, разбира се. Винаги има опасност желанието да се събуди.

Треперете, фенове... The evil is back.

PS: Това ме подсеща за мега болния TV spot на играта, който пуснаха от Blizzard миналата седмица. Може да го видите като цъкнете тук. Превръща се в мода за трейлърите на каквото и да е да използват рязък звук, тишина, рязък звук, тишина... Не, че се оплаквам. Едновременно е creepy и exciting.
PS2: Като сме се заговорили за факти: преди десетина години, когато се запознавах с историята на Sanctuary, бях тръгнал да мисля за това как би трябвало да изглеждат Azmodan и Belial. Опасявам се, че вижданията ни с творческия екип на Blizzard доста се различават :D Моите идеи бяха по-добри. Не, че ги помня добре, but still...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодеят във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодеят в историята, ста...