Guest Booker 2012: Money in the Bank на WM28 - Част 1/2

ВАЖНО: "Guest Booker" постовете са изцяло плод на авторска фантазия и не преразказват реални събития в WWE. Мерси.

Харесах слуховете за MITB на Мания и още повече за такъв мач, пълен само с бивши световни шампиони. Проблемът обаче е, че в момента в WWE има доста повече изградени хийлове отколкото фейсове и един подобен мач трудно щеше да съдържа равен брой „добри” и „лоши” без това да се отрази върху останалия кард. Затова се отказах от тази идея и реших да направя MITB мач, в който да няма изискване участниците да са държали световна титла. А и все пак, както други хора посочват, той се наложи като мач, даващ шанс на издигащ се кечист. Точно затова в моя такъв ще преплета няколко 1-на-1 вражди (които ще си се развиват през това време) и ще вкарам хора, които по някакъв начин са били в светлината на прожекторите през последната година. Повечето от нещата, най-вече през първите седмици, вече са описани в други постове, така че ще ги попрехвърля набързо, но все пак става дума за доста хора и доста събития, затова постовете ще са два.

MONEY IN THE BANK LADDER MATCH
Част 1 от 2

Първи RAW (20.02):
1. Randy Orton def. Dolph Ziggler – Зиглър и Суагър излизат на ринга, за да защитят Джон Лауринатис от разбеснелия се Ортън и се стига до този мач. Суагър се опитва да помогне, но всъщност коства мача на партньора си.
2. CM Punk def. Jack Swagger – Нещо подобно се случва и тук – Зиглър се опитва да помогне, но Пънк блъска Суагър в него, след което го просва с GTS за победата.
3. За следващата седмица е рекламиран Miz vs. R-Truth мач. При мен враждата им все още не е достигнала своя край.

Първи SMACDOWN (21.02 - Live):
1. Крисчън се появява и казва, че е измислил как да си осигури „one more match” когато той самият пожелае – печелейки Money in the bank мач. Теди Лонг обаче излиза на рампата и отхвърля идеята му, което вбесява Captain Charisma.
2. Марк Хенри е в офиса на Теди Лонг и казва, че не е доволен от случилото се на Elimination Chamber и иска нов мач за титлата. Лонг му отвръща, че му е писнало всеки да иска мач за титлата и тези мачове трябва да се заслужат. Лонг напомня на Хенри, че го е върнал в миналия SD и му е дал шанс да разбие всичките си противници след главния мач. Оставил го е и в Chamber мача, което е било шанса на Хенри, но той се е провалил. Сега, казва Лонг, ако Хенри иска мач за титлата ще трябва да си го заслужи... с услуга. Хенри пита каква. Лонг обяснява, че Грамадата вече е извън контрол и не може да му се довери за нищо. Казва, че Big Show e опасен враг и иска Хенри да го държи под контрол. Хенри пита кога ще е мачът им, но Лонг пояснява, че не става въпрос за това Хенри да се бие с Shоw, а да го контролира по-отблизо. Следващата седмица ще даде на Хенри повече детайли.

Втори RAW (27.02):
1. Крисчън е показан в офиса на Лауринатис и става ясно, че Big Johnny e назначил Money in the bank мач за Мания с Крисчън като първи обявен участник.
2. Миз излиза преди свой мач с R-Truth и дърпа промо, подобно на това, което видяхме. Че миналата година е победил Сина в МЕ-та на Мания, а сега, пет седмици преди ППВ-то дори няма уреден мач. Той казва, че това е несправедливост, която трябва да бъде поправена, и че той е трябвало да е в мача за WWE титлата, а не СM Punk и Крис Джерико. R-Truth излиза след него и му обяснява, че дори той се е задържал повече от Миз в Chamber мача. Truth казва, че с удоволствие той (и Литъл Джими, разбира се) би приключил проблемите си с Миз на Мания, но мисли да го направи още тази вечер.
3. R-Truth def. The Miz – via DQ – Миз удря Truth под пояса след няколкоминутен мач. След това се опитва да го довърши със Skull Crushing Finale, но Truth се измъква и изхвърля Миз извън ринга.
4. CM Punk def. Dolph Ziggler – Суагър отново се опитва да помогне, но това за втори път се оказва по-скоро пречка за Зиглър.

Втори SMACKDOWN (02.03):
1. Теди Лонг казва на Крисчън, че няма докторско потвърждение, че вторият е напълно възстановен, и поради тази причина Крисчън е аут от MITB мача. С това участието му в историята приключва.
2. Теди Лонг назначва мач на Слейтър и Гейбриъл с Big Show и Mark Henry. Това води гигантите в офиса му. Те отказват да са партньори, но той казва, че ако не го направят ще бъдат отстранени, след което обяснява лично на Хенри, че това е част от плана.
2. Heath Slater/Justin Gabriel def. Big Show/Mark Henry – Шоу просва партньора си с knockout punch.

Трети RAW (05.03):
1. No DQ Match: The Miz def. R-Truth – След края на мача Миз пребива Truth със стол, след което взима микрофон. Казва, че е приключил с един проблем и вече е измислил решение и за друг – за да се добере за втора поредна година до МЕ-та на WrestleMania, той ще влезе в тазгодишния Money in the bank Match, кoйто му е дошъл като подарък, ще го спечели и още същата вечер ще използва куфарчето, за да стане отново световен шампион.
2. Джон Лауринатис посреща в офиса си Вики Гереро, Долф Зиглър и Джак Суагър. Той благодари и на тримата за подкрепата и казва, че от благодарност иска да включи както Суагър, така и Зиглър в Money in the bank мача. Тук се появява Теди Лонг, който тази седмица всъщност ръководи RAW и казва, че не Лауринатис взима решенията тази вечер. Лонг казва, че участието и на двамата клиенти на Вики в MITB мача ще го направи неравностоен спрямо останалите, тъй като Суагър и Зиглър ще си помагат. Затова Лонг назначава мач между двамата за тази вечер, като победителят получава място в MITB, а загубилият няма да може добавян и впоследствие (т.е. Лауринатис няма да може да го добави още в SD).
2. US Championship Match: Santino Marrella def. David Otunga – Намеси на Долф Зиглър, Джак Суагър, Вики Гереро и самият Лауринатис. От другата страна се намесват R-Truth (който изглежда възстановен), Теди Лонг и Аксана.
3. Квалификация за MITB мача: Dolph Ziggler def. Jack Swagger – Двамата остават на ринга за обявения им мач. Вики решава да не помага на никой от клиентите си и се прибира зад кулисите. Зиглър печели след Zig Zag и дори не помага на партньора си да се изправи.
4. Теди Лонг благодари на R-Truth за това, че е помогнал да се избегне една несправедливост и се е намесил в мача на Сантино-Отунга, въпреки побоя от Миз по-рано вечерта. Truth казва, че няма проблем, но Лонг му предлага награда: място в Money in the bank мача, където да е отново трън в задника на Миз и да има шанс да си осигури мач за титлата. Truth приема с радост (и отива да се напие с Little Jimmy, legit).

Трети SMACKDOWN (09.03):
1. Джон Лауринатис (GM за вечерта) се опитва да помири скараните от понеделник Зиглър и Суагър. Той им урежда мач срещу Слейтър/Гейбриъл – ако спечелят ще са част от мача за отборните титли на Мания + участието на Зиглър в MITB мача. Тримата (заедно с Вики) излизат от офиса, но продължават да са недоволни, особено Зиглър. В офиса на Лауринатис влиза Big Show и казва, че Теди Лонг се опитва да го държи настрана от световната титла. Big Show иска място в MITB мача. Лауринатис се съгласява, но казва, че тази вечер един човек е поискал мач срещу Шоу заради случилото се миналата седмица. Шоу се сеща, че става дума за Хенри и се усмихва.
2. Big Show def. Mark Henry – С knockout punch. Не лек мач. Във всеки смисъл.
3. US Championship: Santino Marrella © def. David Otunga – Втори мач между двамата, назначен от GM-a за вечерта Джон Лауринатис.
4. Heath Slater/Justin Gabriel def. Jack Swagger/Dolph Ziggler

Това е за първите три седмици, които са по-скоро за загрявка. Със следващите три booking процеса приключва, а после, живот и здраве, може би и моят вариант за това как трябва да се развие така rebook-натата Мания ще види бял свят.

Бировата WrestleMania 28 – Кард до момента:
- John Cena vs. The Rock
- WWE Championship: CM Punk © vs. Chris Jericho
- Hell in a Cell – End of an Era Match (Special Referee: Shawn Michaels): Undertaker vs. Triple H
- Triple Threat World Heavyweight Championship Match: Sheamus (c) vs. Wade Barrett vs. Daniel Bryan
- Ambulance Match: Zack Ryder vs. Kane
- Triple Threat Divas Championship: Beth Phoenix © vs. Kelly Kelly vs. Eve
- GM Position of both RAW and SD on-the-line: Randy Orton (w/Teddy Long) vs. Christian (w/John Laurinaitis)
- WWE Tag Team Championship - Fatal 4 Way Match: Primo/Epico (c) vs. Curt Hawkins/Tyler Reks vs. Ezikiel Jackson/Kofi Kingston vs. Heath Slater/Justin Gabriel
- Intercontinental Championship: Cody Rhodes (c) vs. Mick Foley 
- Money in the Bank Ladder Match: The Miz vs. Dolph Ziggler vs. R-Truth vs. Big Show vs. ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...