Guest Booker 2012: World Heavyweight Championship мач за WM28

ВАЖНО: "Guest Booker" постовете са изцяло плод на авторска фантазия и не преразказват реални събития в WWE. Мерси.

Постовете вече са доста на рядко (около веднъж седмично), но това не е, защото съм решил да зарежа проекта. Просто трудно се пишат (по-скоро мислят и синхронизират с останалите). След този остават само още два мача и до истинския Over the limit ще сме готови :D И, между другото, страницата "Guest Booker" е ъпдейтната с всички линкове от проекта досега.

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
England vs. Ireland, yes?


Първи SMACKDOWN (24.02):
1. Big Show е в офиса на Теди Лонг и не изглежда доволен. Той казва, че Уейд Барет му е отнел шанса да е WHW шампион отново, а Show не се е отказал от това да си върне титлата и иска нов шанс. Лонг казва, че не може да дава мачове на всеки – Шоу е имал своя предната седмица срещу Браян и го е загубил, бил е елиминиран и в клетката. Ако иска мач за титлата трябва да покаже, че го заслужава чрез победи, защото има хора като Браян и Барет, които вече имат сигурни мачове за титлата. Грамадата се навежда над Лонг и заплашително му казва „Тогава ми дай Барет”.
2. На ринга излиза Уейд Барет, който обяснява, че няма как да е доволен от това как се е развила ситуацията на PPV-то: планът му да спечели титлата още там и да си спести защита на Мания се е провалил и сега му предстои мач за титлата срещу новият шампион Шеймъс, който по думите на Барет е „крадливо, ирландско копеле”, което не заслужава да носи титлата на рамо. Теди Лонг излиза и казва, че това са силни думи, на които за съжаление Шеймъс не може да отговори, тъй като е получил шанса да се върне в родната си Ирландия и да отпразнува титлата си. Лонг също така казва, че Барет не би трябвало да обвинява никого в нищо, при условие, че самият той е опитал да направи огромна измама, набутвайки се в мача за титлата. Барет се усмихва и казва „А знаеш ли кой ми даде тази идея? Следващата седмица може и да ти споделя.”. Лонг казва, че не му харесват игричките на Барет и тъй като един кечист вече е поискал мач с него, ще го получи още сега.
3. Wade Barrett def. Big Show – С Wasteland, за да покаже малко сила. Все пак е претендент за световната титла и има нужда от тази победа повече отколкото Шоу.
4. Randy Orton vs. Daniel Bryan – както вече писах в поста за главните мениджъри (ако някой го помни) този мач завършва без победител. Ортън е като полудял, Браян се оттегля сред публиката (вече е ясно, че ще получи реванша си следващата седмица). В края на шоуто Ортън е нападнат и пребит от Крисчън.

Втори SMACKDOWN (02.03):
1. Уейд Барет излиза на ринга в началото на шоуто и заявява с усмивка, че както е прегазил Big Show миналата седмица, така ще прегази и противника си за титлата на Мания, който и да е той. Барет казва, че е излязал за друго - за да подкрепи Джон Лауринатис в конфликта му с Теди Лонг, като се съгласи, че Лонг е изключително некадърен главен мениджър. Барет дори е подготвил изненада за Лонг и тя е разкритието, че всъщност идеята Барет да се вмъкне в Battle Royal-a за място в Elimination Chamber мача не е била негова – Джон Лауринатис и Дейвид Отунга са го посетили в съблекалнята му в първия RAW след Royal Rumble. Лауринатис е бил разочарован от това, че SD кечист е спечелил големия мач и че е решил да се бие за WHW титлата и затова с Отунга са предложили на Барет вариант, в който той пак да стане световен шампион, но да не му се налага да защитава титлата на Мания. Договорът, който вече е бил подписан от него, е бил достатъчен. Единственото необходимо нещо е било да се освободи място в Chamber мача. Барет казва, че това е само доказателство за това колко по-умен е Джон Лауринатис от Теди Лонг. Нямало значение, че планът не се е получил – защото Барет е пълен с идеи и знае как да постигне целта си.
2. Теди Лонг е показан в офиса си да злобее за това, че Лауринатис още преди месец се е бъркал в работите му.
3. Рекламиран е мачът-реванш за титлата между Шеймъс и Даниел Браян. Браян е показан в съблекалнята си, където AJ се опитва да го успокои преди мача му. Той й се скарва и казва, че това е последният му шанс да бъде там, където заслужава да бъде – в мача за титлата на Мания. Барет влиза при него и му пожелава успех. Браян обаче му напомня как преди няколко седмици в отборен мач Барет е пренебрегнал неговите комплименти. Сега Браян не се нуждае от пожеланията на Барет – бута го и излиза от съблекалнята, като AJ е плътно зад него.
4. World Heavyweight Championship: Sheamus © vs. Daniel Bryan – Double DQ – Дълъг и оспорван мач. В края Барет идва на ринга и просва и двамата с double clotheslinе. Просва и Браян и Шеймъс с Wasteland, след което взима пояса в една ръка, а с другата микрофон. Казва на Браян, че не е било разумно да отказва пожеланията му, защото е можел да му помогне да стане шампион. На Шеймъс пък казва, че е с него ще се видят на Мания и да се радва на колана си дотогава.

Трети SMACKDOWN (09.03):
1. Wade Barrett/Cody Rhodes def. Sheamus/Daniel Bryan – След миналата седмица Джон Лауринатис (главен мениджър на SD за тази седмица) е назначил мач, в който и двамата нападнати от Уейд Барет да се изправят срещу него и партньор по негов избор в отборен мач, който да открие шоуто. Малко след началото на мача Браян прецаква партньора си и го напада в гръб, след което го оставя сам. Коуди и Барет довършват шампиона с финишърите си и Шеймъс губи този мач. Барет и Роудс са особено доволни след мача.
2. Шеймъс влиза в офиса на Теди Лонг, но там открива Джон Лауринатис и Дейвид Отунга. Шеймъс иска Браян в мач 1 на 1 и Лауринатис казва, че не е проблем и още сега назначава този мач за следващата седмица. Според него обаче сега Шеймъс трябва да се концентрира върху подписването на договора тази вечер.
3. Малко по-късно Уейд Барет е в офиса на Лауринатис и двамата се поздравяват. Уейд е доволен от победата си и казва, че тази вечер всичко ще мине гладко с подписването на договора и на Мания той ще е шампион. Лауринатис изведнъж става сериозен и му казва, че ако се бе възползвал от възможността, която с Отунга са му дали, вече е щял да бъде шампион.
4. Подписване на договора за мач за титлата – Джон Лауринатис е на ринга заедно с Отунга, имаме маса, столове и т.н. Първи излиза Барет, след него и Шеймъс. Барет вече е подписал копията на договорите, сега остава Шеймъс да го направи. Тогава обаче започва музиката на Даниел Браян, който идва на ринга и казва, че миналата седмица не е получил реванша си, тъй като Уейд Барет с глупавото си поведение и намеса е провалил всичко. Браян заслужава нов шанс и ще получи такъв. Шеймъс казва, че Теди Лонг няма да одобри подобно решение, което кара Лауринатис да се намеси и да каже, че той е главният мениджър тази вечер, а не Лонг и е по-добре всички да свикват. Отунга взима микрофон и заявява, че според договора на Браян наистина той трябва да получи мач-реванш за загубената си титла и след като умишлено трето лице се е намесило в мача миналата седмица и го е провалило, то този мач не е завършил с ясен победител и не се брои. Затова Отунга е уредил Браян да получи нов реванш в рамките на следващите 30 дни. Браян се ухилва и казва, че ще почака... до WrestleMania. Шеймъс и Барет веднага протестират, но Браян получава копия на договора за мача и се подписва на тях, след което е поздравен от Отунга и Лауринатис. Браян си тръгва ухилен, а побеснелият Барет не издържа и напада Шеймъс в гръб. Това обаче му изиграва лоша шега и е проснат с Brogue Kick.

Четвърти SMACKDOWN (16.03):
1. Уейд Барет е в офиса на Теди Лонг и се кара с него. Теди заявява, че няма как да промени вече подписания договор. Лауринатис е направил всичко, за да го прецака, така както е подхвърлил идеята за предварителното спечелване на титлата на самия Барет. Барет е бесен. Лонг му казва, че няма намерение да рискува Барет да провали втори мач, а МЕ между Шеймъс и Браян остава, затова моли англичанина да напусне залата. Барет казва, че няма да се откаже така лесно и иска своя 1 на 1 мач срещу шампиона, защото знае, че може да го победи и да вземе титлата. Теди Лонг обмисля въпроса и казва, че щом тримата ще имат мач за титлата на Мания... не е проблем да има мач за нея преди това – Барет ще получи своя 1 на 1 мач следващата седмица в SD, стига сега да напусне залата. Барет е доволен и си тръгва.
2. AJ е с Браян в съблекалните и пищи от кеф, заради това, че той ще се бие за титлата на Мания. Той я срязва, казва й да мълчи и я праща да му донесе вода, докато той се готви за мача си.
3. Реклами на мача за титлата следващата седмица.
4. Daniel Bryan def. Sheamus – В дълъг и продължителен мач, Браян все пак успява да заключи LeBelle Lock и да накара шампионът да се предаде. Първа 1 на 1 загуба за Шеймъс от мноооого време. След мача Браян взима микрофон и казва, че е доказал, че не е трябвало да губи титлата от ирландеца и независимо кой ще е шампион след следващата седмица, на Мания той ще си върне златото.

Пети SMACKDOWN (23.03):
1. От началото на шоуто, както и в RAW-а преди него, е силно рекламиран главният мач между Шеймъс и Барет, който всъщност се е очаквало да бъде мачът за титлата на Мания.
2. Шеймъс с интервю, в което казва, че е бесен след загубата си миналата седмица, но това само го е надъхало да прегази Барет тази вечер, а на Мания да се справи и с двамата си противници.
2. World Heavyweight Championship: Sheamus (c) def. Wade Barrett – Daniel Bryan е на коментаторската маса от самото начало на мача, но не се намесва. В края Шеймъс печели с Brogue Kick, но след гонга Браян напада и двамата си опоненти – изхвърля Шеймъс от ринга, след което заключва LaBelle Lock на Барет.

Шести SMACKDOWN (30.03):
1. В началото на шоуто Daniel Bryan е на ринга с AJ и заявява, че вече е повече от ясно кой ще си тръгне с титлата на Мания. Тогава обаче Уейд Барет щурмува ринга и напада Браян. Шеймъс се появява на рампата, но в един момент се спира и остава с усмивка да наблюдава как опонентите му се пребиват. Барет успява да вземе предимство и просва Браян с Wasteland. Теди Лонг излиза на рампата и казва, че щом Барет и Браян не могат да издържат до Мания тази вечер „кръгът ще бъде затворен” и двамата ще имат 1 на 1 мач помежду си.
2. В интервю зад кулисите Уейд Барет заявява, че Даниел Браян се е напъхал в неговия мач за титлата с нечестни средства и заслужава наказание за това. Барет казва и, че миналата седмица присъствието на Браян го е разсеяло и му е попречило да стане шампион. За Барет тази вечер е последният му шанс да докаже, че има място в мача на Мания и ще го направи подобаващо.
3. Шеймъс е показан да излиза от офиса на Теди Лонг с усмивка.
4. Wade Barrett def. Daniel Bryan – Оказва се, че Шеймъс е получил от Лонг правото да е специален съдия на мача и той излиза със съдийска тениска преди неговото начало. Въпреки някои конфронтации с участниците, до бой между него и някой от тях не се стига. В края обаче Браян прави грешката да се загледа прекалено дълго в Шеймъс, отправяйки му заплахи, което позволява на Барет да го просне с Big Boot и Wasteland за победата. След гонга Шеймъс вдига ръката на Барет, след което го просва с Brogue Kick, къса съдийската тениска и вдига титлата си, докато опонентите му лежат на ринга.

Малко дългичък стана този пост, но не исках да го разделям на две. Това е моят вариант за една вражда за WHW титлата, която всъщност е между участниците, а не в която те да се бият с разни други хора и само да се споменават от време на време. В първоначалния вариант (който е от началото на този проект) мачът трябваше да е 1 на 1, но реших, че с Браян ще е с пъти по-интересен (пък и аз знам каква подкрепа получи той на Мания), както и самият build за него.


Бировата WrestleMania 28 – Кард до момента:
- John Cena vs. The Rock
- WWE Championship: CM Punk © vs. Chris Jericho
- Hell in a Cell – End of an Era Match (Special Referee: Shawn Michaels): Undertaker vs. Triple H
- Triple Threat World Heavyweight Championship Match: Sheamus (c) vs. Wade Barrett vs. Daniel Bryan
- Ambulance Match: Zack Ryder vs. Kane
- Triple Threat Divas Championship: Beth Phoenix © vs. Kelly Kelly vs. Eve
- GM Position of both RAW and SD on-the-line: Randy Orton (w/Teddy Long) vs. Christian (w/John Laurinaitis)
- Money in the Bank Ladder Match без обявени участници
- WWE Tag Team Championship - Fatal 4 Way Match: Primo/Epico (c) vs. Curt Hawkins/Tyler Reks vs. Ezikiel Jackson/Kofi Kingston vs. Heath Slater/Justin Gabriel

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...