Guest Booker 2012: Моята WrestleMania 28

ВАЖНО: "Guest Booker" постовете са изцяло плод на авторска фантазия и не преразказват реални събития в WWE. Мерси.

С все по-нарастващото ми недоволство и незаинтересованост към продукта, който WWE предлагат всяка седмица, реших, че определено имам желание да ребуукна някои неща от последните два месеца, макар и в по-сбит вариант, в по-един пост за месец. За целта обаче няма да ползвам резултатите от реалната Мания, а от моята (както се вижда по-долу, по-важните от тях не се различават), така че все пак ще се наложи да опиша как според мен трябваше да се развие вече буукнатото от мен PPV.

Бировата WrestleMania 28 – Финален кард:
- John Cena vs. The Rock
- WWE Championship: CM Punk © vs. Chris Jericho
- Hell in a Cell – End of an Era Match (Special Referee: Shawn Michaels): Undertaker vs. Triple H
- Triple Threat World Heavyweight Championship Match: Sheamus (c) vs. Wade Barrett vs. Daniel Bryan
- Ambulance Match: Zack Ryder vs. Kane
- Triple Threat Divas Championship: Beth Phoenix © vs. Kelly Kelly vs. Eve
- GM Position of both RAW and SD on-the-line: Randy Orton (w/Teddy Long) vs. Christian (w/John Laurinaitis)
- WWE Tag Team Championship - Fatal 4 Way Match: Primo/Epico (c) vs. Curt Hawkins/Tyler Reks vs. Ezikiel Jackson/Kofi Kingston vs. Heath Slater/Justin Gabriel
- Intercontinental Championship: Cody Rhodes (c) vs. Mick Foley
- Money in the Bank Ladder Match: The Miz vs. Dolph Ziggler vs. R-Truth vs. Big Show vs. Santino Marella vs. Mark Henry vs. Jack Swagger vs. Alberto Del Rio

Започваме с това, че няма излишни сегменти, които да губят време. Също така MGK и Flo Rida трябва да са малко по-ограничени в изпълненията си, за да се спести време за важното: мачовете. Сегментът с Brodus Clay - вън. И започваме!

БИРОВАТА "WWE WRESTLEMANIA 28"
1 април 2012 г. 

1. RAW/SD GM Position on the line: Christian (w/John Laurinaitis) def. Randy Orton (w/Teddy Long) - Ясно е, че Крисчън-Ортън могат да направят много добър мач, който да открие шоуто подобаващо, за разлика от 18 секунден мач за световна титла. Това е причината да сложа мачa първи, а и за да стане от рано ясно кой е шефът. Победата отива при Крисчън. Определено такава победа на Мания е нещо, което да помогне той да остане на едно по-високо ниво. Въпреки всичко той отнася доста бой, който уж да "доведе до контузии", каквито в реалност имаше по това време. След победния Killswitch, щастливият Джони помага на Крисчън да се прибере зад кулисите, a Лонг е съкрушен. Хаха!
2. Money in the bank Ladder Match: Dolph Ziggler def. Alberto Del Rio, The Miz, Jack Swagger, R-Truth, Santino Marella, Mark Henry, Big Show - Следва spot-fest, който Зиглър печели. Мисля, че вече на всеки е ясно, че човекът има качества и куфарчето ще е добро допълнение към show-off образа. Краят е малко въпросителен - на две стълби са Зиглър, Миз, Дел Рио и Суагър. В един момент и четиримата държат куфарчето. Все пак Зиглър го откача и пада на ринга с него в ръце, което кара останалите трима да се карат след мача, докато той се изнася с куфарчето в ръце.
3. Ambulance Match: Kane def. Zack Ryder - Малко въргал наляво-надясно, много бой за Райдър, но и известна офанзива от негова страна, за да не изглежда мачът като скуаш. Все пак е от по-кратките мачове на шоуто. Chokeslam върху линейката, Райдър е аут и Кейн го прибира в нея за победата.
* Интервю зад кулисите с Долф Зиглър. Той казва, че това, което се е случило (победата му) е нещо очаквано и нормално. Той се е замислил върху идеята, която Миз е имал - след като спечели куфарчето, веднага да си осигури място в някой от мачовете за титли, така че шампионите трябва да внимават. Около него се появяват Дел Рио, Миз и Суагър, които крещят, че е трябвало те да вземат куфара. Зиглър се оттегля, а скандалът продължава.
* Клип за всичко случило се около WHW титлата през последните два месеца.
4. Triple Threat World Heavyweight Championship Match: Sheamus (c) def. Wade Barret, Daniel Bryan - Трудно решение. Първият план бе Барет да вземе титлата, но осъзнах, че дори след моя build той не е готов. После мислех да е Браян, но да си върне титлата така рязко щеше да обезсмисли царуването на Шеймъс, пък и преди WM не бе ясна огромната подкрепа, която Браян получи. Тук мачът няма да е 18 секунди, а ще получи достатъчно време. В края Барет е проснат с Brogue Kick. Браян се опитва да прекъсне туша, но не успява да се качи на ринга на време и Шеймъс запазва. Няма поява на Зиглър след мача.
* За да има някаква почивка тук ще е сегментът, в който щастливият от факта, че вече е главен мениджър на RAW и SD Джон Лауринатис среща Пънк зад кулисите и му казва, че ако шампионът бъде дисквалифициран в мача си с Джерико ще загуби титлата.
5. End of an Era Hell in a Cell Match - Special Referee: Shawn Michaels: The Undertaker def. Triple H - Без промяна на каквото и да е.
6. Fatal 4 Way WWE Tag Team Championship Match: Justin Gabriel/Heath Slater def. Primo/Epico (c), Ezikiel Jackson/Kofi Kingston, Tyler Reks/Curt Hawkins - Spotfest за почивка след тежката комбинация от WHW мач и HIAC мач. Гейбриъл и Слейтър печелят и стават шампиони за четвърти път.
7. Intercontinental Championship:  Cody Rhodes (c) def. Mick Foley - Около 10 минутен кеч мач, без никакви екстремни неща. В края Коуди побеждава след Disaster Kick, след което взима Mr.Socko и го набутва в устата на Фоли.
8. Triple Threat Divas Championship Match: Kelly Kelly def. Eve, Beth Phoenix (c) - Angle-ът с предполагаемата контузия на Бет ще е тук, като по този начин тя дори няма да вземе участие в смяната на титлата - Кели тушира яко мразената Ийв и си връща... пеперудата?!? Пак по-добре от отборния мач, който видяхме всъщност.
*  Клип за враждата Джерико-Пънк.
9. WWE Championship Match: CM Punk (c) def. Chris Jericho - Мачът протича така, както видяхме, но с малката ми надежда, че при малко повече време за почивка между него и HIAC мача, публиката ще е по-жива в началото на мача, тъй като само това му липсваше.
* Клип за Сина-Rock; изпълнения на рапърите.
10. The Rock def. John Cena - Отново без промяна на каквото и да е. Скалата побеждава, Сина седи разстроен на рампата след мача, готов да ревне. YES!

Това е. Само две титли сменят притежателите си (Divas и Tag Team); резултатите от трите важни мача и самото им развитие оставам непроменени, защото бяха идеални; и няма 18 секундни мачове или celebrity такива. Всеки получава шанс да направи нещо запомнящо се. Така една доста добра Мания като 28-мата можеше да е още по-добра. Но, разбира се, всичко това е само fantasy сценарий, породен от фенщина и много свободно време.

С тези резултати от моята Мания скоро може да ребуукна април месец и "Extreme Rules", че и "Over The Limit" и "No Way Out" след това, макар и в по-един пост всеки месец/PPV. Забавно занимание е, а определено се натрупаха неща за "оправяне", хохохо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...