Честит празник, пушачи!

Бележка: Картинките в поста ги изнамерих в "Гоогле". Не са нищо друго освен поредната проява на (неприятния ми) навик да се заяждам с пушачи, вегетарианци, наркомани и разни други люде, чиито начин на живот не разбирам (заядливо продължение: ...и по тази логика намирам за вреден, глупав, грешен). Ха-ха!

Днес е светъл и ясен ден за България! И не е заради все още твърде живите деца в нас (надявам се бременни дами да не четат блога, защото ще разберат това погрешно), а заради намалените количества цигарен дим около нас. В типично даниелобрайънски стил сърцето ми (а покрай него и белият ми дроб) бие ли, бие, крещейки "YES! YES! YES!" при всяка своя контракция.

Превеждайте си го сами.

Изключително смислено решение на законодателя, което напълно подкрепям. В случаи, че сте пушачи, силно ме съмнява вие също да го подкрепяте, но е нормално, имайки предвид по-различната ви гледна точка. Която, ще ме прощавате, най-вероятно е породена от дима пред очите ви, идващ от цигарата в устата ви, и пречещ да видите нещата така, както ние, пасивните жертви на вашия вреден навик, ги виждаме. Но ви разбирам - всички имаме вредни навици. Просто не всички вредни навици имат постоянен и сигурен вреден ефект върху околните. И за да пропуснем аргументи от типа на "Подобна простотия само у нас я има!" (защото все ще се намери някой иначе псевдо-патриот, който да го каже/помисли), е хубаво да погледнем ето тази статия в любимата ни Wikipedia за различните забрани на тютюнопушенето по света.
 
След руския вариант, предлагам и щатския.

Иначе подкрепям всеки, който подеме инициативата да спре пушенето. Пристрастеност като всяка друга, а с воля всичко се постига. Вижте мен - я изпия чаша Pepsi през деня, я не. Хахаха. Да, сравних пушенето с пиенето на Pepsi... Знам, знам. Вие не знаете. Муахахаха!

Черна смешка с тютюнов нюанс

И след този кратък изблик на неадекватност, отново: честит празник, пушачи! И успешно отказване от вредния навик ;)

PS: Как без послепис? Просто реших, че е хубаво да отбележа и че днес всъщност е Денят на детето. Страхотен празник, който много от нас все още причина да празнуват. И в тази връзка една кратка история, която споделих във FB, но някои от вас няма как да видят:

"На една улица видях някакви много малки хлапета, най-вероятно група от детска градина, всичките облечени с разни костюми. Най-важно за статистиката: 2 Батмана, 2 Супермена и един Spider-Man.

Бас ловя, че до края на деня Батманите ще се сбият, защото може да има само един Батман. Супермените няма да правят нищо, защото са скучни, а Спайди ще пуска заядливи шеги докато гледа сеира.

Cute little bastards *sun* "

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...