WWE No Way Out 2012 - Превю и прогнози


Въпреки малката светлина в тунела, завръщането на "No Way Out" сред PPV-тата на WWE за момента не се очертава като нищо специално, което да заслужи парите на бедния американски труженик (и изгарящото нетърпение на разни пиратстващи люде като нас да го дръпнем възможно най-бързо от някой тракер). Припомням, че последният "NWO" (както ще го съкращавам в поста) се проведе през 2009 година, след което февруарският PPV слот бе зает от "Elimination Chamber". Поради някаква причина WWE решиха да върнат "NWO" сред PPV-тата си, като за да има нещо в него, което да носи духа на името, очертаващият се като главен мач между Сина и Big Show ще е Steel Cage Match.... което изобщо не го прави интересен, но за това по-надолу. Да обърнем внимание на карда мач по мач:

WWE Championship - Triple Threat Match: CM Punk (c) vs. Daniel Bryan vs. Kane - Определено най-интересният мач в карда, колкото и не на място да стои Кейн при Браян и Пънк. Имаше голяма доза логика във вкарването му във враждата за титлата след като бе използван като оръжие и от двамата в седмиците преди мача им на "Оver The Limit", а чрез адски интересната в момента AJ и нейните действия, той най-накрая "слегна" като парче в цялата история. Освен титлата (на която, разбира се, обръща внимание), AJ е вторият събирателен елемент за тримата участници, а също така над главата й стои и голямата въпросителна дали тя самата няма да вземе някакво участие в мача и да помогне/попречи на някой да го спечели. Що се отнася до шансовете за победa не мога да бъда сигурен, но си мисля, че рейнът на Пънк ще продължи поне до SummerSlam, с което нямам проблем, защото е интересен. Но и да загуби от някой от двамата (струва ми се, че Браян има по-голям шанс за победа от Кейн) няма да е проблем - страхотно шампионство и както вече съм казал не е проблем да свърши когато и да е, особено като кулминация на такава интересна история (въпреки че има потенциала това да е едва началото).

Появата на Triple H - Стигнахме дотам, че за да бъде поне малко повишен интереса към PPV-то, появата на ННН трябва да бъде рекламирана повече от някои мачове. Поява, която едва ли ще се различава много от някое негово промо в RAW. Очаквам няколко зли думи за Хеймън и Леснър, колкото да продължи "враждата" (която върви адски бавно и която може би започна твърде рано). Не очаквам поява на Леснър (не и при условие, че нямаше реклами за такава), но Хеймън да се появи не е изключено. Не се оплаквам, но е тъжно, че слагат по PPV-тата неща, които обикновено гледаме в RAW. Дано ме изненадат, но няма да тая такива надежди.

World Heavyweight Championship: Sheamus (c) vs. Dolph Ziggler - Обстоятелствата се стекоха така, че се стигна до този мач, който ми е с пъти по-интересен от предварително обявения мач между Шеймъс и Дел Рио, чиито build up и без това не бе нещо кой знае колко интересно. Въпреки че Долф натрупа три поредни загуби (2 точно от Шеймъс и една от Крисчън) в 1 на 1 мачове през последните седмици, той ми е доста по-интересен като претендент, а и точно заради двата мача с Шеймъс и опитите му да се отдели от Вики Герреро и Джак Суагър, Зиглър е подходящ за претендент. Да, почти сигурно е, че ще загуби (ще е огромна изненада да стане шампион), но поне качеството на мача ще е много добро. А и PPV world title shot си е PPV world title shot. Та така: слагам розовите очила и гледам на този скалъпен в последната седмица мач като на такъв, който се билдва от поне 4 шоута (от първия им мач на SD).

Това са всъщност единствените неща, които истински ме интересуват в това PPV. Обща продължителност около час, от общо три. При наличието на други изненади може и нещо друго да си струва да се запомни, но за момента това са значимите неща, лично за мен, като дори мачът на Шеймъс нямаше да е сред тях ако беше срещу Дел Рио. Добре, че беше промяната и Зиглър създаде в мен някакъв интерес към мача. Сега по няколко думи за останалото:

 • Steel Cage Match: John Cena vs. Big Show - Предполагаемият main event, който изобщо не ми е интересен. Сина е отвратително противен и скучен, Big Show е само леко скучноват и просто не мога да го приема сериозно. Това е. След като Винс каза в RAW, че ако Шоу загуби Лауринатис си отива, прогнозата ми е победа за гиганта. Което е хубаво, всъщност. Нека Сина пада. 
 • IC Championship: Christian (c) vs. Cody Rhodes - Просто build-ът не бе нещо особено, иначе нямам нищо против мача. Може и да го видя. Най-вероятно Крисчън запазва. 
 • Divas Championship: Layla (c) vs. Beth Phoenix - Изскочиха ей така с този мач след няколко седмично отсъствие на дивите. Не ми дреме за него. Която и да бие, трябва да дропи титлата на AJ възможно най-скоро. Fantasy сценарий: Eve си назначава мач за титлата след този мач и бие победителката. Ама едва ли... 
 • Preshow Match: Brodus Clay def. David Otunga - Ама аз написах defeats вместо versus... Е, да, то е ясно просто. Поне няма да се налага да го гледаме в редовното време на PPV-то.
 • Най-вероятно поредният скуаш на Ryback. BOOOORING!

Дори да изскочат с някакъв изненадващ мач в последния момент, то този мач (мачове) няма да имат никакъв смислен, логичен build и ще са просто за запълване на времето в едно доста бедно откъм интересни неща PPV. Един евентуален мач между Джерико-Ортън щеше да дойде добре, но отстраняванията им попречиха на това. А и поне сега мачът за WHW титлата е най-важният от SD мачовете, както и трябва.

Бедните американци... Дано покупките са малко, за да се сетят WWE, че не правят нещо като хората. И дано Money in the bank предложи по-добър кард.

2 коментара:

 1. Това ще е епична тъпотия! Пънк и Браян можеше да ги сложат в някакъв гимик мач, вместо да бутат и Кейн между тях. Като си представя, че това е най-интересната история в момента в WWE, направо ми се реве.

  Без пара го гледам и пак се чувствам ограбен, представям си, ако съм дал кинти :D .

  ОтговорИзтриване
 2. Абе не беше чак толкова зле. Аз скипнах тъпотиите (Бет-Лейла, МЕ-та, скуаша на Райбак, tuxedo мача) и другото беше от добро (четворния отборен мач, Крисчън-Роудс) до много добро (двата мача за световни титли). Очаквах нещо къде-къде по-тъпо.

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...