Препоръчани песни - Част 77: B-B-B-BONFIRE!

B-B-B-BONFIRE! В един от последните епизоди на "Breaking Bad" (за който писах тук) имаше страхотна сцена, за фон на която звучеше някакво страхотно electronic нещо-си парче, което след като чух задължително трябваше да намеря. И го направих - оказа се, че е на вече познатите ми "Knife Party" и се казва "Bonfire". Ясно е, че го слушам постоянно - докато тренирам, за dance cardio или просто така. Сега идеята е и вие да го чуете и поне няколко от вас (които имат вкус за музика подобен на моя) също да започнат да го слушат постоянно. Заповядайте:Честно казано този track е основната причина за написването на поста. Няма значение какъв стил е, не мога да определям подобни неща, но важното е, че има адски много енергия и ритъм в него. И е нормално - оказа се (за незнаещия ми мозък), че "Knife Party" всъщност е страничен проект на двама пичове от "Pendulum". Не знаете кои са "Pendulum"? E, тези, които знаят, са наясно, че говорим за класа. Между другото продължавам да се побърквам на "Witchraft".

За да не е постът прекалено сух обаче (вътре, вътре, вътре, целият, целият, целият... съжалявам, не се сдържах), трябва да посоча още няколко заглавия и ще се наложи да го ударим на разнообразие със:


По ред на номерата - не харесвах Muse, но това, както много други неща през последната година, се промени. "Hysteria" е сигурно любимото ми тяхно парче, най-вече заради смазващата, свръх-емоционална, свръх-еротична част от солото, която започва на 02:47. Това ми е песента за палавото настроение през последния месец. "Spider" пък е една от по-старите песни на SOAD, но незнайно защо реших да я слушам по-често едва наскоро. Тя е песента за мрачно настроение през месеца, като я чуете ще разберете защо (ако сте я слушали, вече знаете). Серж побърква с последното, крещящо "BEFORE!".

А последната песен, и тук някои може да видят голяма гавра, е по-... ммм, специална. Рап е, при това кратък и писан специално за един от епизодите на комедийния сериал "Community", за който мисля да пиша скоро. Тя е идиотската песен на месеца. Ще опиша сцената с няколко думи, защото ако просто я слушате (въпреки якия ритъм) може да не схванете епичността: Mr.Chang е китаец, който е учител по испански в колеж, и уж е умрял, но се появява докато една негова колежка съобщава това на учениците му. Носи си плейър, на който пуска точно тази песен, в която се пее "I am senor Chang and I'm so ill. This is a war and I can't be killed.". Впечатляващо комедийно писане! Евала на сценаристите. Иначе песничката е весела, нищо повече.

И така... смазвайте се с "Bonfire" (на мен вече ми донесе две главоболия) и за разнообразие (и според случая/настроението) слушайте и останалите. Пак заповядайте!

"'Cause I want it now, I want it now,
give me your heart and your soul.
And I'm breaking out, I'm breaking out,
last chance to lose control."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...