"Batman vs. Superman" може да включва Wonder Woman и Nightwing (DC Новини)

Да си имам грабващите заглавия, да си имам. DC означава DC Comics, в случай, че някой има съмнения за това. Причината за този пост са поредната доза слухове (като "новини" в заглавието е подвеждащо, знам), свързани с предстоящия "Batman vs. Superman" филм. Вчера имахме такива за Marvel, днес възстановяваме баланса.


Преди няколко дни Jaimie Alexander, която играе Lady Sif в Marvel-ските филми за Тор, подхвърли, че е била на кастинг за роля в "Batman vs. Superman" и знае част от историята на филма. Естествено, първата реакция на цЕлиО Интернет беше "DC търсят Wonder Woman!". Слуховете се засилиха и след като се появи информация от разнообразни сайтове (като се почне от Forbes и се стигне до "любимите" клюкари Latino Review), че и други актриси са се явили на кастинг за "главна женска роля" във филма. Сред споменатите имена - Gal Gadot, Elodie Yung и любимата Олга Куриленко. Изискванията за ролята - "висока, атлетична, брюнетка (YES!), екзотична (?!?)". Да, отговаря на описанието на принцеса Даяна/Wonder Woman, но също така и на обичайните критерии на повечето мъже (освен може би "висока"... Някои ниски пичове имат проблеми с това). Също така съществува възможността да става дума за ролята не на Wonder Woman, а на любовен интерес за Брус Уейн, след като Супермен вече си има Лоис Лейн (играна от Ейми Адамс).

Аз лично бих създал триъгълник между Лоис, Супермен и Брус, защото още един женски персонаж с не особено важна роля в и без това най-вероятно претрупан филм е малко излишно, не мислите ли? Оставете Лоис да се раздвои между своето супер-гадже от друга планета и чаровен милиардер (о, не... играеше го Бен Афлек, нали? Може и без чаровен да минем) и се насладете на обичайния сеир, който дамите могат да създадат в подобна ситуация. Но моята идея за това как трябва да изглежда този филм най-вероятно ще я видите във видео-формат някой слънчев ден.

Да се върнем на новините.Самата Jamie Alexander изглежда няма да получи ролята (логично е), заради ангажиментите й с Marvel. Не всеки е с привилегии като Райън Рейнолдс. Предположенията са (защото интернет-людете обичат да предполагат), че DC ще използват "Batman vs. Superman", за да представят и други членове на Justice League. И наистина - една няколко-секундна поява на Wonder Woman наистина не е изключена, но по-важна нейна роля във филма ще го натовари излишно.

Латиноревюиращите пък пуснаха слуха, че Nightwing също ще се появи във филма. За незапознатите обяснявам - Dick Grayson е името на първия Робин. В един момент обаче той пораства, казва "чао, чао" на Батман и сменя супергеройското си амплоа, приемайки името Nightwing. Така че да, възможна е негова поява, ако наистина във филма ще видим един Батман, който от поне няколко години да е "в бизнеса". Но и това ми се струва излишна добавка. Оставете Nightwing за някой самостоятелен Батман филм, няма място тук.

И за финал: скоро ще има някакво събитие, свързано с "Мъж от стомана", водещ на което ще е Кевин Смит (режисьор, приятелче на Афлек, познавате го като Silent Jay... или ще е хубаво да го познавате). Смит е споменал, че на събитието ще има "artwork", т.е. най-вероятно концептуални рисунки, от "Batman vs. Superman", което е добра новина, защото най-накрая може да видим как ще изглеждат костюмите, кой ще е вътре и каква ще е атмосферата. Примерно.

Този пост стана изненадващо дълъг. При следващи слухове/новини/нещо, отново ще ви информирам. Дотогава - започнете да четете комикси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...