WWE Battleground '15 - 13 суплекса преди гонга и един странен SummerSlam

Да видим... април, май, юни, почти целия юни. Горе-долу три месеца и половина солидна почивка от любимото "детско шоу" ('айде довиждане, ограничени и неразбиращи люде). За това време ми беше ясно, че едно нещо си струва - Cena vs. Owens. Всички знаем, че Джони бой продължава да смуче. Нищо не се променя при него, така че няма как да се променят и сексуалните му предпочитания. Е, бяха го смъкнали малко в карда (уж), ама все пак отново добутваше винаги до co-main event. От това Kevin "KILL STEEN KILL" Owens само спечели... или не?

:( :( :( DEAL WITH IT, Синационалисти гадни! :( :( :(

Третият мач между тези двамата беше основната причина да хвърля едно око на "WWE Battleground 2015" (поне веднъж трябва да го изпишем цялото за търсачките. You're welcome, търсачки). Отново прекрасен мач, макар към края отново се превърна в един брутален no sell finisher fest. (С)марковете вдявате какво имам предвид. И, о, всемогъщи богове на жегата, накрая стана какво? "Cena wins" -.-

Отново.

'дет се вика, I'm so tired of this shit, че вече не ми дреме особено. Но мачът беше хубав. От онези, които напомнят на човек защо гледа безкрайната сапунена опера за мъже година след година. Препоръчвам ви цялата поредица Cena vs. Owens - Elimination Chamber, Money in the Bank, Battleground. It was gooood. It was damn good.

"I believe I can fly..."

За другия интересен мач в карда трябваше да предположа, че ще е това, което беше - солидно унижение за предполагаемия top guy в компанията Сет Кичура. Хубав build... Сет Кичура е малка принцеса, която иска да стане кралица. Помагат и цяло стадо джуджета. Накрая с малко акъл Сет открадва короната и живее спокойно няколко месеца, егото расте, скарва се с джуджаците си и накрая бам - бившата крали... Не, не мога да нарека Брок така. Та бившият носител на короната се връща за нея. Избива джуджаците, съсипва каретата с брадва (това е истинска част, колкото и да е странно) и накрая се добира до новата кралица Сет с ясната идея да му отскубне кичура. Най-малкото.

"I believe I can touch the sky."

Така че нямаше нищо изненадващо в 13-те германски суплекса и тоталната доминация на Леснър. Надявах се на повече офанзива от Ролинс. Надявах се да блесне. Със скорост и техника да го изкарат ако не равен на Леснър, то поне някаква трудност за претендента. Но не... "Шампионът" бе помлян и се наложи любимия ни полужив (но все немъртъв, no pun intended) пенсионер да се появи и да спаси Сет от загуба на титлата. 

The party-crasher, the song-breaker...  Шкембелията в напреднала възраст, чийто entrance всички скипваме, но когото дълбоко (2 метра) уважаваме.

Няма логика. Защо сега? Защо не на Мания? Защо не на RAW след Мания? Как да е. Опитват се да вкарат личен елемент ("ти се хвалеше, че си прекъснал стрийка, аз ще ти прекъсна гръбнака"), има емоция. Хеймън "продаде" мача само с едно промо... Секунда.

"You can sell your soul to the Devil but your ass belongs to Brock Lesnar!"

Damn! Бруталният, класически въргал от RAW допринесе още повече към това един на пръв поглед излишен и насилен main event на SummerSlam да изглежда по-интересен. И все пак все още не съм сигурен, че ми се гледа Taker-Lesnar II. Още повече, че както изглежда СуперСина ОТНОВО скача в WWE Championship картинката. Защо?!? Толкова ли няма други? Поне Оуенс да беше взел US титлата, да? Кога ще си получа Shield Triple Threat за WWE титлата? WrestleMania? Никога? Кога Сина ще спре да се облича като тийнейджър? Кога Амброуз ще стане шампион? Кога Лана и Русев ще се съберат? Кога?

Идеята ми, тъй като вероятно не се разбира, е, че Undertaker vs. Lesnar ми изглежда странен избор за главен мач на SummerSlam. Изглежда ми някак... стар, особено на фона на изключително талантливите млади хора в тази компания в момента. А и със сигурност не ми се гледа Сина срещу Ролинс за титлата. Ама изобщо. Сериозно ми прилошава от идеята за Сина с WWE WHW титлата... ОТНОВО. Обядът ми се вдига в корема ми и иска да излезе, да се излее върху човека, на когото му е дошла тази идея. E, преувеличавам. Не ми дреме чак толкова. Но поне пак гледам по малко, за което трябва да благодарим на Джони бой и Кевин Стийн.

Даже сега прехвърлям RAW-ът от предната седмица, за да видя дали наистина Оуенс, Сезаро (ОЛЕ!) и Русев (наша гордост!) са направили толкова добър мач, колкото четох. Хубаво е да си марк, приятелчета.

P.S. В момента на писането Оуенс обиди Summer Rae, наричайки я Lana-wannabe. Np, нали... обаче след това той обиди българския флаг! Много точки респект загуби, приятелче! Много! :O :O :O

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...