Нови постери с героите на "Star Wars: The Force Awakens"


Толкова съм въодушевен, че дори на няколко постерченца се радвам... Но такъв е животът, такъв съм си аз, а това е Star Wars. След като J.J. Abrams (режисьорът) отсече, че няма да има повече трейлъри до премиерата на филма, не ни остава друго, освен да се радваме на картинки.

От Disney/LucasFilm пуснаха отделни постери с главните герои в "The Force Awakens". Свой персонален плакат получават Хан Соло, (принцеса) Лея, Рей, Фин и Кайло Рен.

ОК, порадвахме се на картинки, сега да продължим нататък. Реално няма кой знае какво ново инфо, НО! Искам да спомена някои спойлероидни неща, които се мотаят из нета от доста време. Доста хора продължават да мислят, че под маската на Кайло Рен се крие Люк Скайуокър. Не, че е невъзможно - член на семейство Скайуокър да мине към Тъмната страна е нещо доста логчно, но Люк да е Кайло Рен е твърде смело предположение... 

За Люк се намеква и в трейлъра, когато закачулената фигура с роботска ръка докосва R2-D2. Вече видяхме и кадър от филма, в който Кайло Рен е без маска и лицето си е на актьора Адам Драйвър (който по-добре да си стои маскиран...). В трейлъра виждаме и неговата коса секунди преди с Фин да преплетат lightsaber-и. Някак ме съмнява всичко това да е просто отвличане на вниманието, за да се окаже, че всъщност Люк е под маската. Може ли Люк да е прещракал? Напълно възможно, но това не означава задължително, че е Кайло Рен. 

Още едно нещо - мечът на Кайло е с такова нестабилно острие, защото "сам си го е правил". Люк, както вече знаем от "Завръщането...", има опит в правенето на стабилни и прави lightsaber-и. Та така. Оставам със залога, че Кайло и Рей са син и дъщеря на Хан и Лея.

Друга мълва също се носи много упорито из нета, но тук вече слагам едно голямо ЕВЕНТУАЛЕН СПОЙЛЕР, за да сте предупредени и да спрете да четете, ако прецените. В трейлъра се вижда как Рей плаче над нечие тяло. Не знам защо първоначално реших, че е Чубака. Впоследствие обаче се загледах и видях, че това, което съм взел за козина е коса, а се забелязва и някакво сходство с дрехите на друг герой. Само ще кажа, че го има на постерите.

Слухове за смъртта на този персонаж също има отдавна, но докато не го видя - не вярвам. Фонът на конкретната сцена е гората на снежната планета/бойна станция, така че предполагам, че плачът на Рей и битката на Кайло и Фин ще са по едно и също време, вероятно в края на филма.

По дяволите, започвам все повече да звуча като онези пъпчасали типове с рехава брада и наднормено тегло, които анализират всеки втори кадър от трейлърите, търсят връзки с някогашната разширена вселена и не се съзнават, че дори да успеят да налучкат нещо, просто си прецакват кефа от гледането. О, между другото, има предположения, че "тоягата", която Рей мъкне навсякъде със себе си, не е просто тояга.

Спирам, спирам... Ще се постарая да съм кротък и да не си тормозя мозъка с глупости. В идните дни/седмица-две започваме с гледането на Епизоди от 1 до 6, като препоръчвам на всички ви да отделите 12-13 часа за целта, за да сме готови за премиерата.

Идва! Идваааа!

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...