Искам Conor McGregor vs. Brock Lesnar на SummerSlam

Ох, колко ми се пишеха простотии! Най-хубаво обаче се получава, когато се случи простотия, която да послужи като вдъхновение за твоята простотия. И ей го на - Конър "Плямпалото" МакГрегър, една от най-големите звезди в смесените бойни изкуства, обяви, че се "пенсионира", с което провали главния мач на юбилейното UFC 200. Едни фенове на бойния спорт са потресени, други са в шок, трети се забавляват с поредната идиотщина, направена от MMA боеца. Дейна Уайт със сигурност плаче и псува (или псува и плаче, редът е без значение, важното е сълзи да се леят и плюнки да хвърчат), но някой трябва да погледне нещата и от позитивната страна. А тя е:

Ами какво ще стане, ако "пенсионерът" Конър не само е чикъншитнал от главния мач на UFC 200 заради пари? Ами ако наистина се отказва от спорта, страхуващ се, че някой-друг точен ритник в кратуната му ще го направи едно с Майката Земя твърде скоро? Ами ако Конър...

...подпише с WWE?

Знам, че няма да стане. Знам, че няма смисъл дори да го обсъждаме, но FUCK IT! Ще го направим! Време е да обсъдим отмъщението на дедо ви Винс, за това, че Дейна приюти разбунтувалия се CM Punk (въпреки инфекцията). Сега е моментът Вини Мак да бръкне дълбоко в шефските джобчета (напълнени от WWE Network-a), да изкара пачките и да почне да замеря с тях МакГрегър по улиците. Крайната цел?

CONOR MCGREGOR VS. BROCK LESNAR @ WWE SUMMERSLAM 2016
(дори картинка направих, бел. paintmaster)


Побъркал съм се, знам, днес доста ме пече слънцето, въпреки бурния вятър. Но кажете ми, скъпи блогочетци, не звучи ли сладко? Прочетете го няколко пъти на глас и се замислете не ви ли носи някаква душевна наслада.

Че е лудост, лудост е. Но ще бъде епична лудост! И има вероятност с правилната реклама да продаде повече PPV-та от UFC 200. Или да докара повече абонати на WWE Network, макар че ако аз съм промоутър и се сдобия с възможност за такъв мач, феновете могат да забравят да гледат шоуто с него за 9,99$. Мерси, ама не мерси.

И няма да е кеч, не, не, не. Би било нелепо да вкараш МакГрегър, един от най-популярните истински бойци в света, да се мъчи със занаят, който не е негов. Не и със стила, показван от Леснър, откакто самият той се върна в WWE от UFC. Не може да е и ММА мач, защото 130-килограмовият Брок просто ще погълне 77-килограмовия МакГрегър. Heavyweighter vs Featherweighter звучи болно. Не само болно, ами направо с опасност за живота. Няма да има "Suplex City, Bitch!", ще има "Легнах върху теб и ти умря, bitch". Поради тези причини мачът ще бъде нещо средно. Виж, как Винс и компания ще убедят някой от двамата да падне - дори не искам да си помислям. Тук вече ще е ГОЛЯМОТО БЪРКАНЕ В ДЖОБОВЕТЕ (тм)! И един от двамата (по-умният) ще си построи къща от пачки, а милиони телевизори/монитори/смартфони по света ще бъдат покрити от фенско семе след като сблъсъка Lesnar vs. McGregor стане реалност.

Ех, мечти... Но се вдъхнових, дявол да го вземе, а само идеята за подобен мач на КЕЧ-ринг ми носи широка идиотска усмивка. Представете си само епичната размяна на реплики между ирландеца и Пол Хеймън. Разбира се, че Хеймън ще плямпа по време на build up-a на мача, защото на нападките на МакГрегър Брок би могъл да отговори само с някой друг крясък на птеродактил в размножителен период, което сериозно ще секне ентусиазма на всички ни (ще убие възбудата). Но Хеймън vs. Макгрегър на микрофон ще е злато, което ще надъха всички за диаманта, който ще е Леснър vs. МакГрегър на ринга.

Хвърли парите, Винс! Не ти трябват! Не ти трябват, Винс!

И без това децата ти чакат да се пенсионираш/гътнеш, за да се хванат за гушите за това кой да наследи по-голяма порция от пая.

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...