Първи тийзър-трейлър за "Rogue One: A Star Wars Story"


Ерата на самостоятелните Star Wars филми започва. Ето го и първия тийзър трейлър за "Rogue One: A Star Wars Story", който ще се появи по кината на 28 декември:


Not bad, not bad. "Rogue One", както горе-долу става ясно и от трейлъра, разказва за група бунтовници, които трябва да се доберат до плановете на първата Звезда на смъртта. Същите планове, заради които R2-D2 е толкова търсен дроид в оригиналния филм. Действието на новата лента се развива между "Епизод 3: Отмъщението на ситите" и "Епизод 4: Нова надежда".

Тийзърът не показва много, да, но това е напълно нормално. Няколкото кадъра с персонажите, които влизат в оглавяваната от героинята на Фелисити Джоунс група, не са нещо свръх-грабващо. Лично аз съм най-заинтригуван от имперския адмирал (онзи с бялото), който най-вероятно ще е най-близкото нещо до адмирал Траун, което някога ще видим на голям екран (гениален имперски военноначалник, герой от книгите на Тимъти Зан), Dark Trooper-ите и сблъсъка между бунтовници и AT-AT-ове.

Бюджетът си личи дори в тийзъра, което спасява "Rogue One" от опасността да прилича на фен-филм (все пак няма общо с основната сага). Лентата определено изглежда и по-мрачна от всички Епизоди, което е плюс - нужно е нещо ново, което да отличава самостоятелните филми от видяното досега. А и колкото и да харесах "The Force Awakens", няма как да откажа малко от добрата стара Империя.

Чакаме декември. Чакаме Микълсън. Чакаме... Вейдър?

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...