Първи тийзър-трейлър за "Rogue One: A Star Wars Story"


Ерата на самостоятелните Star Wars филми започва. Ето го и първия тийзър трейлър за "Rogue One: A Star Wars Story", който ще се появи по кината на 28 декември:


Not bad, not bad. "Rogue One", както горе-долу става ясно и от трейлъра, разказва за група бунтовници, които трябва да се доберат до плановете на първата Звезда на смъртта. Същите планове, заради които R2-D2 е толкова търсен дроид в оригиналния филм. Действието на новата лента се развива между "Епизод 3: Отмъщението на ситите" и "Епизод 4: Нова надежда".

Тийзърът не показва много, да, но това е напълно нормално. Няколкото кадъра с персонажите, които влизат в оглавяваната от героинята на Фелисити Джоунс група, не са нещо свръх-грабващо. Лично аз съм най-заинтригуван от имперския адмирал (онзи с бялото), който най-вероятно ще е най-близкото нещо до адмирал Траун, което някога ще видим на голям екран (гениален имперски военноначалник, герой от книгите на Тимъти Зан), Dark Trooper-ите и сблъсъка между бунтовници и AT-AT-ове.

Бюджетът си личи дори в тийзъра, което спасява "Rogue One" от опасността да прилича на фен-филм (все пак няма общо с основната сага). Лентата определено изглежда и по-мрачна от всички Епизоди, което е плюс - нужно е нещо ново, което да отличава самостоятелните филми от видяното досега. А и колкото и да харесах "The Force Awakens", няма как да откажа малко от добрата стара Империя.

Чакаме декември. Чакаме Микълсън. Чакаме... Вейдър?

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...