Сурова емоция в трейлъра на LOGAN - последния филм за Върколака на Хю Джакмън


О, богове! Не съм очаквал, че ще съм толкова развълнуван за филм за толкова преекспонирания Върколак, но трейлърът на "LOGAN" ме накара да потръпна. Вижте го сами:В случай, че не знаете, "Logan" е името на третия самостоятелен филм за Върколака (Wolverine), игран от Хю Джакмън във всички X-Men фили. Трейлърът обаче носи толкова различна атмосфера от всяка една мутантска лента до момента. Почти по нищо не прилича на супергеройските филми, с които сме свикнали. Напротив - изглежда някак по-интимен и емоционален. Браво на режисьора James Mangold, защото лично на мен сериозно ми писна от destruction porn фестове, в които "героите" сриват цели градове.

Филмът е базиран частично на култовия комикс "Old Man Logan". Логън (Хю Джакмън) вече е смирен и е укротил буйния си нрав в едно бъдеще, в което мутантите са на изчезване. Заедно с болния (и най-вероятно умиращ) Професор X (Патрик Стюърт) той трябва да предпази не само себе си, но и малко момиче. То по всяка вероятност ще е мутанта X-23, която има сходни способности с тези на Върколака и в комиксите дори зае неговото място в един момент.

Изборът на "Hurt" на Джони Кеш за музика за трейлърът е гениално решение. Тази песен може да свие почти всяко сърце и наистина много отива на кадрите, които виждаме.

С изключение на "Deadpool", това е първият мутантски филм, който ме развълнува и който ще чакам с интерес. След ужасния "X-Men Origins: Wolverine" и изненадващо добрия "The Wolverine", време е с една наистина силна лента да кажем довиждане на персонажа или поне на Хю Джакмън, който този път твърди, че наистина го играе за последно. Стискаме палци!

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...