Подкаст: BIRECAST, Брой 4 - Машината за фентъзи Брандън Сандърсън


Скъпи бирохолици, блогочетци и бирекастнати слушатели, четвъртият брой на "Birecast" вече е при вас! Централно място в него намира любимият на нърдовете от всякаква възраст жанр "фентъзи" и най-вече един от неговите млади и супер продуктивни автори - Брандън Сандърсън. Той идва в България в края на март и с госта ми ще опитаме да превърнем поне няколко от вас в негови фенове преди това. А кой е гостът ми? Блогърът, начинаещ писател и човекът, благодарение на когото и аз съм фен на Сандърсън сега - Флориан Пекаж (pekazh.com).

С него поговорихме за най-силните творби на Сандърсън, силните и слабите страни в писането му, предстоящото филмиране на неговите книги и още много. Освен това ви препоръчвам и още едно фентъзи четиво - "Град на стълби" на Робърт Джаксън Бенет. Много литература в този брой, много нещо... Разбира се, имаме и кеч на финала - превю на WWE Fastlane, както и кино-телевизионен новинарски обзор в началото, в който си говорим за плановете за филм за героя Nightwing (първия Робин) и завръщането на Рамзи Болтън на телевизионен екран.

Все нърдски нещица. Можете да изтеглите подкаста от archive.org или пък да го слушате директно в YouTube - както предпочитате и както ви е удобно. Приятно слушане!

ИЗТЕГЛЕТЕ ПОДКАСТА (Десен клик и "Save as...")

Отново припомням, че подкастът излиза веднъж на всеки две седмици. Меденият ми глас ще чуете отново на 12 март. Дотогава погледнете страницата "ПОДКАСТ" в блога, в която ще намерите пояснения що е то "подкаст", както и линкове за предните броеве на "Birecast".

Полезни връзки:

Колко надъхващ беше WWE Raw през 2002-а

Носталгия. За това ще си говорим днес. За онези времена в WWE, в които безспорният (тогава) световен шампион присъстваше във всяко шоу, а н...