Батман обединява JUSTICE LEAGUE в новия трейлър на филма


След една камара тийзъри и новини за другите филми по комикси на DC, първият цял трейлър на "Justice League" (Лигата на справедливостта) е вече тук. Хвърлете един поглед как Батман обединява другите супергерои, пък после ще си говорим за видяното: Признавам, засмях се на сцената с Бари Алън (The Flash) и Брус Уейн, в която Бари пита "What is your superpower?". Изтъркана шегичка, но все пак култова. Като цяло в трейлъра се усеща желанието на DC/Warner Bros. да накарат филмите си да изглеждат по-забавни, както говори и финала с Гордън, Батман и Аквамен.

Нужно ли е да си говорим за историята? Извънземна заплаха, първите проявления на която видяхме в "Батман срещу Супермен", е надвиснала над Земята. Супермен е в гроба (lazy ass motherf'er), заради което Батман, бидейки най-великия супергерой във Вселената, решава да събере други индивиди със свръхсили, за да ни спасят от извънземно унищожение.

Тези от вас, които не са комикс-фенове, сигурно са се сетили за историята на първия "The Avengers" и донякъде са прави, но "Justice League" не заслужава да бъде опростяван дотолкова. Честно казано след трейлъра аз съм дори леко обнадежден, след като предния филм сериозно разклати доверието ми в DC, Warner Bros. и режисьора Зак Снайдър. Но музиката и в този трейлър не ми харесва. Какво толкова имат против някоя хубава epic мелодия?

Кого ще видим вътре? Бен Афлек, който наскоро се похвали, че е спрял да се напива като свиня, ще изиграе отново своя доста мрачен и сполучлив Батман. Гал Гадот е Wonder Woman и макар да е секси, продължава да се нуждае от някоя-друга пържолка отгоре. Джейсън Момоа, познат ви като Хал Дрого, ще яхне океана, вместо кон, изигравайки badass версия на несправедливо осмивания герой Аквамен (харесвам дизайна на костюма, btw). Езра Милър ще е The Flash, опитвайки да "изпревари" доста сполучливата телевизионна версия. Рей Фишър пък е почти изцяло дигиталния Cyborg и ще е щипката "diversity" в каста. 

Филмът излиза по кината на 17 ноември.

Колко надъхващ беше WWE Raw през 2002-а

Носталгия. За това ще си говорим днес. За онези времена в WWE, в които безспорният (тогава) световен шампион присъстваше във всяко шоу, а н...