Жив съм, baaaaay-baaaaaay!Жив съм, бе, жив съм!

Убеден съм, че така трябва да започва първия пост в блог, чийто автор не се е вясвал по мониторите ви от няколко седмици. Щях да използвам една много противна думичка - "приоритети", но в случая тя няма да е подходяща. 

Блогът, това мое най-мило място в интернет, не е спирал да бъде приоритет. Той е верен приятел, който предвидливо ме лиши за кратко време от компанията си, за да се оправя с всичко, което ми се случи през последния месец.

За да не омазвам мониторите ви с твърде много думи, обобщавам Големите промени в живота на един Бире (тм) само в няколко реда:

- нов град;
- ново жилище;
- нова работа;
- съвместен живот с любимата.

Последното, изненадващо за феновете на ергенлъка (това вече е секси дума), се оказа най-лесно, може би защото ние вече почти живеехме заедно - в два различни апартамента, в два различни града. Е, събрахме се в един. И добре, че беше Темз, че да не се удавя в пороя от стрес, който се изсипа върху главата ми.

Напуснах слънчевия Пловдив, за да се потопя в мъглите на красивата по един по-мрачен начин София. С колегите в TrafficNews, където работех доскоро, се разделихме със сълзи, за да търся нови и различни възможности тук. Дори е възможно вече да сте чели нещо от мен в Webcafe, ако сте фенове на сайта. Ако не сте - време е да станете.

Това ме подсеща - знаете ли, че блогът вече е на 10 години?

Как да знаете, като не съм го споменавал. Но е факт - през септември скъпото ми блогче чукна първото си десетилетие. Трябваше да го напиша някъде, че сам да го повярвам. И ще изкара и още, защото вече започнах да свиквам с новата си среда и ще мога да се занимавам повече и с него.

До края на годината ще раздвижа и нещата около подкаста #Birecast, защото говоренето с нърдове за нърдски неща е удоволствие. Дано и на вас досегашните броеве са ви били интересни, а следващите също да бъдат. Крайно време е да осъществим броя за Justice League, който трябваше да чуете още преди месеци и в който, изненадващо, няма да сипвам чак толкова много на филма.

Общият ни проект с любимата - влогът за книги "С книги под завивките" също се развива добре. В последния месец качихме част от досегашните епизоди и в страницата във Facebook, а съвсем скоро започваме с качването и на нови - там и в канала в YouTube. Сега е моментът да ги харесате/да се абонирате, в случай, че не сте.

И за финал нещо като новина: вчера Русев (българинът, който работи в кеч компанията WWE) бил в родния си Пловдив и казал, че ако иска кеч шоу под тепетата, кметът може да му се обади. 

Колкото и малки да са шансовете, можем само да стискаме палци да се случи, братя и сестри фенове (за другите знам, че не ви интересува, така че няма проблем). Всичко това тръгна след като кметът Тотев сподели мой текст за евентуално шоу, така че ако WWE най-накрая успеят да дойдат у нас, ще съм колкото щастлив, толкова и горд. Малките неща, като една шеговита статия, могат да променят много. Ценете ги. 

И до скоро!

P.S. Чак сега забелязах, че зад главата ми има конче и жирафче, но това е обяснимо - аз редих не долната, а горната част на библиотеката, където гордо стоят фигурки на Дарт Вейдър и баче Ранди (Ортън).

1 коментар:

  1. По-добре кон и жираф, отколкото кон и кокошка ;)
    От тези десет години съществуване на блога, не съм засичал, но поне пет съм верен читател и публикациите ти винаги са ми били много интересни.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...