С книги назаем от новото ни студио/апартамент

Влогът се завърна, да живее влогът! Новото AntTemz Studio официално отвори врати с пускането на седмия брой на съвместния ни влог с Темз "С книги под завивките"

Естествено, че става дума за апартамента, в който се нанесохме. Тъй като сме готини ни, позволяваме ви да хвърлите един поглед в новата ни обща спалня и заглавията, които ви подбрахме този път:Аз се завърнах в блога си, влогът ни се завърна... Абе, седмица на завръщания. Само ще кажа, че малко след пускането на седмия брой онлайн Григор Димитров спечели финала си, а в София заваля сняг (аз ви представям "Снежния човек"). Нищо не намеквам, но пак заповядайте.

А всъщност този брой беше записан цели две седмици преди да бъде пуснат, т.е. малко след като се нанесохме. Просто не ми оставаше време да го монтирам заради всичко ново в живота на един Бире (за тази одисея, макар и в сбит формат, четете тук).

Оказа се, че е доста готино да измисляш обща тема на клиповете, защото това им дава някаква завършеност. Избрахме "Книги назаем" за този клип, защото се случи така, че малко преди да се стигне до запис и двамата завършихме книги, които сме взели от някой друг. Един вид темата сама си се избра. 

Каквото имахме да ви казваме за книгите ви го казахме във видеото. Темз много харесва поезията на Елин Рахнев, а доколкото видях на премиерата на неговата "Зелда" - доста други хора също. Признавам - поезията като цяло продължава да ми е някак далечна, но докато подготвях кадрите за броя прочетох съвсем малко от "Зелда" и ми допадна. Може пък скоро да експериментирам. Със сигурност обаче мога да заявя, че визуално стихосбирката е страхотна.

Що се отнася до "Снежния човек", както сте разбрали и от влога, нямаше дори да си помисля да припаря до Несбьо, ако не беше трейлъра на едноименния филм. Все още не съм го гледал, не знам и кога ще стане. Шокиращи за мен са ниските му оценки, защото книгата е много добра и някои моменти определено можех да си ги представя на екран. 

Но по-важното може би е, че открих нов крими автор, чието писане ми допада, и с инспектор Хари Хуле може да си станем дружки занапред. Така и така не мога да смогна да се видя с истинските си приятели, поне да формирам книжни приятелства. Тъжно, тъжно.

Оправихме се и стряскащо бързо със снимките, като и този път монтажът отне много повече време. Дано ви допада. Аз лично харесвам как синьото на спалнята стои на екран, но ми се иска да оползотворим и други подходящи местенца из апартамента. За снимки, имам предвид, не за друго. Другото е отметнато вече.

Отмятайте и вие. А намерете време и да се абонирате за канала ни в YouTube и да харесате страницата на влога във Facebook, в която продължаваме с качването и на старите броеве за хората, които не обичат да излизат от социалната мрежа. Естествено, че нямаше да се разминете без cheap plug-ове, хохохо. И очаквайте новия брой. Може да дойде по-скоро от очакваното. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...